- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nadam se da neće razočarati na E3.
Odlično ako je u 21:30 onda se gleda, premda inače nemam običaj praćenja konferencija, već sutradan ubirem informacije s portala :D
Jedno laicko pitanje...Sto je E3? Show na kojem se predstavljaju igre ?
Ispravite me ako grijesim...
Jedno laicko pitanje...Sto je E3? Show na kojem se predstavljaju igre ?
Ispravite me ako grijesim...
Ako ne vrate squad lidera i como roses. i ne maknu onaj debilni cod noz i bombe i vrate prone ne kupujem ovo. idem rade igrat novi red orchestra. nije mi jasno kada vide da su nesto dobro napravili u bf2,2142,1942 zasto to mjenjati?
Ako ne vrate squad lidera i como roses. i ne maknu onaj debilni cod noz i bombe i vrate prone ne kupujem ovo. idem rade igrat novi red orchestra. nije mi jasno kada vide da su nesto dobro napravili u bf2,2142,1942 zasto to mjenjati?
Pa da si pratio temu vidjeo bi da su dosta toga vratili.
I bez toga je BC2 najbolja FPS igra sadašnjice tako da...
Sve ovisi, oni koji su igrali bf 1942,bf 2,bf 2142 nebi se složili s tobom.
bc2 je pokušaj dajsa da pokupi što više cod publike.
Sve ovisi, oni koji su igrali bf 1942,bf 2,bf 2142 nebi se složili s tobom.
e bas to .. Od svih BF do sada BC2 je najgori .. Za mene koji igram BF od 1942 .. BC2 je totalni promasaj .. Pokusali su privuci Cod fanove ali s time su izgubili stare BF veterane..
gdje ima najjeftinije pre-order(ati) boxed limited edition?
Ne bih t ipreporučio da se već sada uputiš u preorder jer možda će do 11 mjeseca napraviti još 5 dodataka, dlc-ova.. imaš na game.co.uk Limited edition s Karkandom i Warfare Packom, samo nisam siguran da li je to box.
Sad je na E3-u neka igra Skyrim lol
gledam sad malo na ovom base hostu 159kn obican (dosta povoljno), 235 limited edition key...
koje su uoce razlike izmedju obicne i limited verzije?
EDIT: @Coska ... nije to neka igra.. nego The Elder Scrolls V: Skyrm (izlazi 11.11.11)
gledam sad malo na ovom base hostu 159kn obican (dosta povoljno), 235 limited edition key...
koje su uoce razlike izmedju obicne i limited verzije?
EDIT: @Coska ... nije to neka igra.. nego The Elder Scrolls V: Skyrm (izlazi 11.11.11)
U limited dobiješ Back to Karkand map pack
još samo 1 sat
Stari moj....svrsio sam..:D
dobra im je ova zenska na live streamu
Preorder pad asigurno,uzel budem na Game.co.uk full sa Karkandom i onim packom :D
live je samo prek YT-a ili ima jos negdje?
live je samo prek YT-a ili ima jos negdje?
Sandman izdajico igraš CoD..
Ne laži, vidjeli smo te na E3 demo..
Nemogu docekat.... jos 15ak minuta... nekako mi se cini da je bolja slika prek youtubea...
Glupo je pričati kako BF BC2 ne valja, ali meni koji sam odigrao sve BF-ove za PC nekako baš i nije nešto. Battlefield 2 mi je klasika bf-a za guštiranje. Naravno očekujem da će BF3 biti moj prvi izbor nakon što izađe.
Ima za kupiti samo digital version?Ja mislim d ase isplati uzeti jer je zbilja povoljno.
Moj bed