Zavii poslao, trebalo bi stići unutar 10-15 dana :) Do onda sp
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Aaaaaaaaa SP misija sa F18 napokon ...........tako to treba izgledati :))))))Bravo
Kada bi trebali moc igrat bez nekih hackova?
Your release date will be: 28.listopad 2011., 01:00..
Kak se zaobilazi to, pa da mogu igrat? Bilo je govorancije o nekom VPN-u?
http://battlefieldo.com/forum/threads/how-to-unlock-battlefield-3-on-the-24th.1107/page-17
P.S. Na vlastitu odgovornost ovo radis( iako pola EU vec igra)
Tnx, radi, probal malo igrat, al ovaj ruski me sputava:)
Skida se onaj pack eng.
evo samo da potvrdim da je igra prebrutalno dobro optimizirana...Ja sa svojom konfom,picim na high,1920x1080 rezza,sa nekim postavkama na ultra,ide smoooth :D gg DICE xD
Kada bi trebali moc igrat bez nekih hackova?
28.10. je kod nas
Dal radi bolje u usporedbi sa BETA-om? Ja tamo recimo nisam mogao opičit Ultra, a da ostane fluidno.
Može mi netko reci zasto sam meni ne radi to da si promjenim datum svima radi samo meni ne :(
Šta meni kad se sad na originu skine Battlefield 3 LE, neću ga moć još igrat?!
idi u origin i tamo klikni na zupčanik i redeem code,mora se na originu aktivirati.
mislim da sve iznad gtx 460 ili u tom nivou uz neki quad je dovoljno za igrat fluidno na high bez problema..za sve ostalo tu je mastercard xD
Druga priča spram bete puno bolje i fluidnije ..
Možete odgovorit molim vas.
pa nećeš ako ne napraviš onaj VPN hack,ili iz browsera
na vrhu stranice su ti uputstva
Izgleda da nema banova za one koji igraju ranije ali će im se navodno resetirati statsi.
@battlefield Will you guys reset the stats and leaderboards for those who have played the game early? That would be pretty fair...
@iam_curtis Yes, stats will be reset.
Izgleda da nema banova za one koji igraju ranije ali će im se navodno resetirati statsi.
@battlefield Will you guys reset the stats and leaderboards for those who have played the game early? That would be pretty fair...
@iam_curtis Yes, stats will be reset.
to je ok i pošteno donekle
Dali ću moć singleplayer?? Jer oću prvo njega proć pa onda MP, jer ne želim baš nikakav hack radit da mi nebi nešto se zbrčkalo.
EDIT: jel postoji neka tema u kojom su nickovi napisani od battleloga, da se svi pododavamo:)
Dali ću moć singleplayer?? Jer oću prvo njega proć pa onda MP, jer ne želim baš nikakav hack radit da mi nebi nešto se zbrčkalo.
EDIT: jel postoji neka tema u kojom su nickovi napisani od battleloga, da se svi pododavamo:)
mislim da isto ne,inače je obavijest da neće banat ove sa hackom već samo resetirat statistiku
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bf3-nickovi-da-se-ekipa-lakse-skupi/122184.aspx
Malo mi ima sranja na tom simulatoru.
Kao prvo na videu, baš su ko šmokljani...
Jedini problem koji su zaboravili jest da dok gledaš gore ne vidiš ekran. Pa bi trebale neke naočale radije.
A mislim da kretanje nebude baš ugodno.
Ali super djeluje kao tehnologija. Možda za 100 godina... Ili više da se ovo usavrši na razinu platforme za igru.
BUG server uvijek disconenta na kraju runde :(
Malo mi ima sranja na tom simulatoru.
Kao prvo na videu, baš su ko šmokljani...
Jedini problem koji su zaboravili jest da dok gledaš gore ne vidiš ekran. Pa bi trebale neke naočale radije.
A mislim da kretanje nebude baš ugodno.
Ali super djeluje kao tehnologija. Možda za 100 godina... Ili više da se ovo usavrši na razinu platforme za igru.
koji si ti lik.
brijem da tebe stave unutra da bi plako od srece i od metaka koji te gadaju
BUG server uvijek disconenta na kraju runde :(
Probaj stopirat uPnP i SSDP servise pa reci da li onda isto baca van (ja ih za BC2 isto tako stopiram, nisam disable-ao, također u BF3 beti sam tako radio, pomoglo je).
http://www.enterbf3.com/topic/3933-connection-timed-out-problem-solved/
mogu li pokrenit bf 3 sa 275.33 driverima
Stigao key, skida se igra.. al neću se za*ebavat sa VPN-om, čekam release date pa ću pokrenut.
Do tad (a možda i poslije tog, ovisno kako mi komp bude gurao igru) - BC2. ^^
Nadam se da će barem na low detaljima bit igrivo sa mojom HD4830..
mogu li pokrenit bf 3 sa 275.33 driverima
A zašto bi? Skini nove drivere.