Zato jer od BF3 očekuje nešto malo ozbiljnije a ne karneval s zlatnim kalašima.
ja sam reko VOJNA KAMUFLAZA ne cod 4 sranja i itd ti ocito neznas citat al nema veze ...
Zato jer od BF3 očekuje nešto malo ozbiljnije a ne karneval s zlatnim kalašima.
ja sam reko VOJNA KAMUFLAZA ne cod 4 sranja i itd ti ocito neznas citat al nema veze ...
Znači boja pjeska za pustinjske mape i za sve ostalo crna. Bit će veliki izbor.
Znači boja pjeska za pustinjske mape i za sve ostalo crna. Bit će veliki izbor.
Ja nisam reko barbi kolekciju od 500 vojnih majci i hlaca i recimo kaciga nego ono par da mozes promijenit kaj ja znam da se ufuras ono, ja volim kad mogu sredit svog lika u igri od obleke do oruzja neznam za ostale..
Evo onda jedna odlična stranica koju voli moja nečakinja
Danny HR mozes mi odg kakve veze ima poruka od ovog lika gore sa battlefiled 3 temom i onaj njegov glupi link??
Dao je šaljiv odgovor na tvoju poruku. Nikoga nije uvrijedio niti bio neugodan, za razliku od tebe.
Nemoj dalje o tome jer će to biti smatrano off-topicom.
I Messi voli BF3
vidi se mapa iza njih malo :D http://enterbf3.com/images/backtokarkwall.jpg
vidi se mapa iza njih malo :D http://enterbf3.com/images/backtokarkwall.jpg
Nije samo jedna mapa nego meni se cini sve mape iz Back to Karkand DLC-a. Ima Wake Island, Sharqi penesuela i jos vidim Strike at Karkand.
Koju igru z ps3 se treba kupiti da se dobi pristup beti?
Bas me zanima kako ce igledati knife-anje :))U bad company 2 ok izgleda kad zapikne noz u njega,ali ako ti pobjegne ti ga svejedno zakoljes.
Neznam u kojoj sam igri to vidio na netu,ali melee attack tj knifeanje je takvo da ako mu dode s leda,primi ga za glavu i prereze mu grkljan,a ako mu bocno dode,zabije mu u vrat ili tako slicno nesto.
Taj dio traje nekih sek-dvije,dok odradi to.
Bas cu potrazt...
Da, to je malo s*ebano jer kada stisneš pokreneš nezaustavljivu animaciju pa i ako ti pobjegne zakolješ ga.
Bas me zanima kako ce igledati knife-anje :))U bad company 2 ok izgleda kad zapikne noz u njega,ali ako ti pobjegne ti ga svejedno zakoljes.
Neznam u kojoj sam igri to vidio na netu,ali melee attack tj knifeanje je takvo da ako mu dode s leda,primi ga za glavu i prereze mu grkljan,a ako mu bocno dode,zabije mu u vrat ili tako slicno nesto.
Bas cu potrazt...
Ima u Crysis 2 tako nekako, samo što onda opet, često se desi da ti ne prihvati jer je meele i knifanje isti gumb samo moraš biti blizu da se opcija knifanja pojavi, pa se nekad desi da umjesto killa napravi meele...
Bas cu potrazt...
Killzone 3 i ja bi isto volio vidjeti takav sustav
Zgodno, samo mi se svida sto moras naciljati igraca i onda marker bude lockan na njemu neko vrijeme (znaci ako se on pomice, i marker se sa njime pomice?). U AA je to bolje izvedeno. Ali i ovo je neki napredak.
Nisam igrao, ne znam. Ali mislio sam napredak u odnosu na vecinu ostalih multiplayer FPS-ova (CS i'm looking at you)
Jos malo o DLC Back to Karkand
http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/05/18/B2K-2.aspx
ja sam kupio cd key na popustu i dođe mi kad izađe igra stoga vidimo se u multiplayer-u ;)
Da, to je malo s*ebano jer kada stisneš pokreneš nezaustavljivu animaciju pa i ako ti pobjegne zakolješ ga.
Ak je nezaustavljiva animacija koja uključuje dva čovjeka onda sigurno ne pobjeći jer će igra vjerojatno preuzeti kontrolu i nad njegovim likom.
Mene više zanima dal bi u tih sekundu dvije dok se ne završi animacija mogao spasiti svog suborca.
Nisam igrao, ne znam. Ali mislio sam napredak u odnosu na vecinu ostalih multiplayer FPS-ova (CS i'm looking at you)
Lol, CS je igra koje se zbilja nema potrebe mjenjati. Pogotovo na na PCu. A vjerujem da konzolaši ionako nikad ne će prihvatiti takav stil gameplaya.
Nisam ni rekao da bih ga mijenjao. To je u njemu trebalo biti od pocetka, sad je prekasno za promjene ;)
Bas cu potrazt...
Killzone 3 i ja bi isto volio vidjeti takav sustav
E da,killzone ima tu animaciju. :)
ja sam kupio cd key na popustu i dođe mi kad izađe igra stoga vidimo se u multiplayer-u ;)
Gdje i za koliko love?
Dali je to sa svim mapama?
kaj to znaci xd
kaj to znaci xd
Da se npr. attackerima vidi faca a defenderima ne
kaj to znaci xd
Da se npr. attackerima vidi faca a defenderima ne
pa ko kad sam ja rus u bc2 sniper imam maramu prek face a kad sam amer vidi mi se faca jel to mislis?