Imam ja vec postavljen setup za te nabolje mape iz dlc-a i vanile. Ali cim stavim server zjapi prazan ;/
Pa stai pa ćemo mi domaći napuniti malo i onda će ekipa doći...mislim grindanje onog damavanda, muka mi dođe :(
Imam ja vec postavljen setup za te nabolje mape iz dlc-a i vanile. Ali cim stavim server zjapi prazan ;/
Pa stai pa ćemo mi domaći napuniti malo i onda će ekipa doći...mislim grindanje onog damavanda, muka mi dođe :(
ma da, damavanda mi je pun q, a mali cq kanali je blago rečeno katastrofa.
Drži to svoje dok se nas par ne skupi pa opali ovaj setup ako je moguće.
Mi počinjemo oko 20:00 svaki dan.
Prvo kanali za zagrijavanje pa onda dolazimo :)
Drži to svoje dok se nas par ne skupi pa opali ovaj setup ako je moguće.
Mi počinjemo oko 20:00 svaki dan.
Prvo kanali za zagrijavanje pa onda dolazimo :)
ok u 20 vam stavljam klasik mape ;)
weeeeee
weeeeee
Ajd, ti do onda razradi mjesta za kempanje po spomenutim mapama, pa da se opet s Cecom nadjemo
evo jedna iz arhive
na kakvoj to digitron rezoluciji igras!?
evo jedna iz arhive
na kakvoj to digitron rezoluciji igras!?
ovo je na bivšoj grafulji 1280X720.
Nema problema, hvala za popravljanje!
weeeeee
Niš se ti ne veseli....danas ću te istučem diljdom po glavi
Bilo me sram jučer malo ...a i sanjao sam te...priznajem
Uglavnom potpisujem postove druga bedrenice...pogotovo za tickecte na Rushu, jer kad ti atackeri armaju i uzmu prvi par m-comova na 70 ticketa (i 30 minuta igre) a na TS-u se čuje: imali smo ih!!...onda znaš da nekaj nije u redu
ma ne brini se.... punimo ga mi polako :)
Danek vrijeme je da daš otkaz i dojdeš već jedamput na gemišt.
Danek vrijeme je da daš otkaz i dojdeš već jedamput na gemišt.
Bilo bi već i vrime!!
Slijedći mj. mi raspored neće biti gust, pa možda i doletim!
Al, ne pijem gemišt, bevanda je prolaznija ako baš nema pive
Vjerojatno rade update:
5 sekundi si brzi od mene :)
Update je trebao biti od 7 do 9, valjda su decki malo zaspali pa je tek pocelo u 9
Vjerojatno rade update:
5 sekundi si brzi od mene :)
Update je trebao biti od 7 do 9, valjda su decki malo zaspali pa je tek pocelo u 9
9+2 računaš cyber...dakle do 11 :)
Imam info da ako staviš ime za BC2 vojnika samo malim slovima da radi. Nisam probao.
Ako imaš koje veliko slovo onda dobiješ login failed.
Par minuta sa Cecinog servera jučer , kao mali farewell to bf3 :) , nije neka kvaliteta no obećao sam nekima da ću stavit na tube pa eto.
No moram priznati da mi je lošiji hitreg kad snimam no c4 radi ok ;) Imam još toga dosta ali nemam vremena to editirat ..možda sklepam jedan video od svih pa ga dignem na tube ...
Battlelog is up, od 11 kako je rečeno, iako sam za to dobio thumb od svog obožavatelja, za kojeg sad znam tko je, i hvala mu.
Server joining je sada dolje...
Par minuta sa Cecinog servera jučer , kao mali farewell to bf3 :) ,
Sad sam vidio kako je izgledalo iz tvoje perspektive kad sam ti skočio na glavu gdje si me ubio k'o zeca.
Psovao sam tada - samo da znaš :P
Iz moje perspektive ti si gledao negdje u stranu i okrenuo si se na mene tek kad sam ti skakao po glavi.
Znači ja jurim prema tebi i u zraku pucam, skačem ti na glavu i cijelo vrijeme ja pucam.... i onda se ti okreneš i ja padnem mrtav.
Zato sam i popyzdio kad sam umro u djeliću sekunde - makar je to kod mene tako izgledalo.
Faking netcode :(
Par minuta sa Cecinog servera jučer , kao mali farewell to bf3 :) , nije neka kvaliteta no obećao sam nekima da ću stavit na tube pa eto.
No moram priznati da mi je lošiji hitreg kad snimam no c4 radi ok ;) Imam još toga dosta ali nemam vremena to editirat ..možda sklepam jedan video od svih pa ga dignem na tube ...
Što ti je skrivio ovaj overlord?
edit: malo je preloša kvaliteta za gledat... umorile mi se oči nakon 2 minute...
jel ima kaj novog na battlelogu??
nema sve je isto
jel ima kaj novog na battlelogu??
Pa gle ti slike, stavili su joining server sad dolje...
9+2 računaš cyber...dakle do 11 :)
Pisalo je CET.
Svejedno, proslo je i sve je (skoro) isto
Tko ti je obozavatelj? Spominjao si Megatrona? :)