Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.212.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
TomoR kaže...

E, majstore, a zašto drugi account? I imaš zapravo lošije statse na tom drugom accountu nego na svom prvom?

Pusti ga, vidiš da Cheat-o-meter kaže 11% šanse da je cheater...

http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?p=GR1CUL4_MaD

Ne kažem ja ništa, samo što svi koji tu imaju preko 5% kad-tad popiju ban...

Twitter: @191x7
13 godina
Battlefield 3

Kak neki ne kuze taj cheat-o-meter

čim vi imate manje sati, a imate veliki KD,SPM i ACC,ili vam naglo poraste on vam automatski povisuje kao "šanse za cheat".

Moj PC  
3 1 hvala 1
14 godina
191x7 kaže...

Pusti ga, vidiš da Cheat-o-meter kaže 11% šanse da je cheater...

http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?p=GR1CUL4_MaD

Ne kažem ja ništa, samo što svi koji tu imaju preko 5% kad-tad popiju ban...

OSIM onih kojima je visok postotak samo zbog kills per minute s nekim oruzjem, a zapravo samo s tim oruzjem igraju TDM.

Ovih preko 40% headshotova je jako puno, ali realno gledajuci to je, koliko vidim, na tek 100 killova pa postoji nekakva statisticka vjerojatnost da je slucajnost, da ce taj postotak opadati.

Cekati pa vidjeti.... :)

Nego, kad vec pisemo o dobar igrac vs cheater, u zadnje vrijeme dosta igram s LtMoNkom i vidim u igri kako dobro igra i kako se dobro krece.

I onda se sjetim pogledati multiplayer leaderboard, i imam sto za vidjeti {#}

Sa svakom igrom mu sve sve vise divim! A tek kad sam odgledao njegov video na Youtubeu, Gun master... uh... {#}

http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?PHPSESSID=e54b0c0c13197059430508fae82e817e&p=+LtMoNk

I ispod 5% je prema 191x7 racunici, znaci savrsena granica za pR0 :)

Da te odma pitam Monk, koliko imas sens u igri.. tj, tesko je prema tome odrediti jer postoji sens od windowsa, drivera, akceleracija, DPI i jos sensitivity u igri...

Jednostavnije pitanje :)... koliko puta trebas odici misa da se okrenes za cijeli krug (360)?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
ARazer kaže...

Corona guzi švabice i čehinje po moru dok ne izađe bf4, onda bude tebe

Eeee moj golfijaner,ovo ti stvarno nije trebalo :)
17 godina
TomoR kaže...

E, majstore, a zašto drugi account? I imaš zapravo lošije statse na tom drugom accountu nego na svom prvom?

Na CroMystiqu sam banan, a ovaj igram bez cita. {#}

http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
17 godina
Smrcc... ode tema u R.I.P.
Daj lock...
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dobro kažeš Basta..toliko smeća na jednom mjestu svijet nije vidio

Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Procedura ti je ovakva:

- Instaliraš igru s medija u neki folder.

- U Originu pokreneš preuzimanje BF3.

- Kada dođe na 1-2 posto, to preuzimanje pauziraš i isključiš Origin.

- Iz foldera u kojeg si instalirao igru prekopiraš sve u folder gdje Origin preuzima igru.

- Pokreneš Origin i pustiš kao da završi preuzimanje.

- Nakon toga iz origina pokreneš Repair Install igre.

Imaš zezanja oko toga, no ovako će ti umjesto 16-20 GB skidati 8-10 GB.

Uradio sam kao sto si rekao i skocilo je sa 1% na 55%. Sada stoji na 55% i ne ide. Smanjilo se i potrebno vrijeme preuzimanja za duplo.

Ne znam da li ce krenuti sa 55%.

Hvala ti.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mali monk je meni bio čiter (čitaj i ostao) ali najbolji je igrač s kojim sam imao priliku igrat ili bit protiv.

mali rastura u svim segmentima igre.

Moj PC  
8 3 hvala 2
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

mali monk je meni bio čiter (čitaj i ostao) ali najbolji je igrač s kojim sam imao priliku igrat ili bit protiv.

Ja sam jedno vidio da je pucao bez metaka {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Basta, Čestitke na novom mališanu......ako bude muško vodimo ga za 18 roćkaš u Ukrajinu.{#}{#}

5 0 hvala 1
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Jesi vidio njegove videje na Youtubeu?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

........................

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 1:21 (Almin94).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
RedRocco kaže...

Basta, Čestitke na novom mališanu......ako bude muško vodimo ga za 18 roćkaš u Ukrajinu.{#}{#}

Ne laje pas zbog sela...već zbog sebe. {#}

::: peace 0n earth :::
17 godina
hell, ma ipak nije moje, ali skoro je bilo :)
12 godina
neaktivan

Za početak:

Nisam pratio ovu offtopic temu vec danima jer je postala dosadna, i malo procunjam po zadnjih 5 stranica kad ono novi (vec poznati) chiteri sa novim (starim) izgovorima pa još malo suspendirane ekipice (opet) get a life fora od nolifera - ovih dana ni moderatori nemaju 5 zvijezdica (sustav izgleda proradio) i tako to u bf3 temi na brdovitom balkanu. Jedini ovdje interesantan je onaj sto stalno ispituje za Korov di je.

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Almin94 kaže...

Pozdrav. 

Imam na accountu original BF3, ali nisam ga skinuo na pc, a imam i na cd-u Battlefield 3 skinut s torrenta, bez ikakvih dodataka i ostalih zaebancija. Je li moguce da instaliram ovaj sa torrenta pa da se ulogujem na acc i igram multiplayer, da ne skidam ponovo? 

Procedura ti je ovakva:

- Instaliraš igru s medija u neki folder.

- U Originu pokreneš preuzimanje BF3.

- Kada dođe na 1-2 posto, to preuzimanje pauziraš i isključiš Origin.

- Iz foldera u kojeg si instalirao igru prekopiraš sve u folder gdje Origin preuzima igru.

- Pokreneš Origin i pustiš kao da završi preuzimanje.

- Nakon toga iz origina pokreneš Repair Install igre.

Imaš zezanja oko toga, no ovako će ti umjesto 16-20 GB skidati 8-10 GB.

Uradio sam sve kao sto si rekao i radi. Hvala

Pozz

17 godina
Almin94 kaže...
191x7 kaže...
Almin94 kaže...

Pozdrav. 

Imam na accountu original BF3, ali nisam ga skinuo na pc, a imam i na cd-u Battlefield 3 skinut s torrenta, bez ikakvih dodataka i ostalih zaebancija. Je li moguce da instaliram ovaj sa torrenta pa da se ulogujem na acc i igram multiplayer, da ne skidam ponovo? 

Procedura ti je ovakva:

...

Uradio sam sve kao sto si rekao i radi. Hvala

Pozz

Nema na čemu. Pozz

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jos samo jedno pitanje.. Je li graficka konstantno mora biti zakucana na 99% na caspianu sa 64 playera i to bi znacilo da cpu nije bottleneck? Kada radi na 99% imam iznad 60 frejmova (sve max, 4xMSAA, 1080p), jedino gpu usage pada kada gledam cijelu mapu iz daljine i tada imam oko 45 frejmova. Je li to ok ili mora i na tom dijelu biti zakucana na 99%?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Almin94 kaže...

Jos samo jedno pitanje.. Je li graficka konstantno mora biti zakucana na 99% na caspianu sa 64 playera i to bi znacilo da cpu nije bottleneck? Kada radi na 99% imam iznad 60 frejmova (sve max, 4xMSAA, 1080p), jedino gpu usage pada kada gledam cijelu mapu iz daljine i tada imam oko 45 frejmova. Je li to ok ili mora i na tom dijelu biti zakucana na 99%?

Ok je. Samo me malo čudi da ti PII x4 tako lijepo puni HD 7870.

15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Almin94 kaže...

Ok je. Samo me malo čudi da ti PII x4 tako lijepo puni HD 7870.

I mene je zacudilo. Jos radi na 1200/1440MHz. Znaci gpu usage pada samo kada gledam cijelu mapu iz daljine, ali opet imam iznad 40 slicica sto je ok. Ne vjerujem da bi sa boljim cpu-om imao iznad 40 na tom dijelu mape, jer je dugo vidno polje i ima puno detalja, pa je 40 frejmova odlicno. Na ostalim mapama ide oko 60fps i vise. Jezgre kucaju na 80-90%, nekada prva-druga skoci i iznad 90%.

12 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Nemožeš ti grafu natjerati da radi 99% jer je graficka kartica napravljena na način da ''određeni djelovi hardwarea grafičke kartice obrađuju određene djelove softwarea unutar igre koju igras'' npr: dio grafe koji se naziva texture mapping unit obrađuje isključivo teksture i izravno nesudjeluje u tesalacijama ili phsyxu - tako da kad dođeš na dio mape gdje nema mnogo detalja i predmeta gpu usage ce ti pasti nebitno dali se u tom djelu bez mnogo detalja odvija borba - ajmo reci da u bf3 gameplayu određeni dio mape jako zahtjeva physx  (mnogo kretnji rušenja itd u borbi i da je mesh dakle iscrtavanja u daljini za vrijem te borbe isto jako korišten od strane igre i shadow da je izražen tj. da je na tom mejstu na mapi osvjetljenje najbolje odrađeno i najzahtjevnije ali ako uz to nisu i texture na tom djelu mape maximalno detaljne gpu nece biti na 99% ulravo na otverenim ravninama na caspisanu recimo - tamo ce ti gpu usage pasti na 60%-70% nebitno dali je na ultra ili low i tko se bori, dok recimo na metru stavi na low idi u dio gdje gore vagoni C zastava i imat ces preko 90% usage nije ni bitno dali si sam na mapi) dakle gpu usage ovisi o igri koju igramo ako imamo dovoljno jak procesor sto ti imas - tako da se time neopterecuj.

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 18:46 (Glavas).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danas kod ucitavanja igre naletih na ovaj teski mindfuck. Mislim si, pa ja nemam PS3, kako je ovo moguce? Pa zar verzija igre za PC je port? Zar nije posebno razvijana {#}

Sve u svemu, ovo se bas nebi trebalo dogadjati....nikako

edit: evo da pridodam ovaj lijepi model REXa uz koji se vidi i casing

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 19:34 (xyan).
Moj PC  
8 2 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Jedna komentar od tipa koji ima 45k fragova sa M16 - plakao je zbog MCS-a {#}

Na "domacem" serveru, jeli :p

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 19:57 (Basta).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

a šta je ovo? to uobičajeno za metro,duh

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 20:58 (M4X).
Moj PC  
2 2 hvala 1
12 godina
neaktivan
Basta kaže...
hell, ma ipak nije moje, ali skoro je bilo :)

Aj aj znam da si uskočio frendu u pomoć kad mu se nije hvatalo za ženu.{#}

16 godina
M4X kaže...

a šta je ovo? to uobičajeno za metro,duh

Da, od jedno 28.10.2011.

BF3 nick: mrxa [CROG]
13 godina
Battlefield 3

Haha,taj veliki igrač LATERALUS,sa njegovih 89,7% pobjeda,rejpaju nas sa našim helićem na sabahanu,a kad ih na klasar railroad skineš dva puta u heliću(viperu),i naravno uzeo sam im viper kao oni nama cijelu prošlu rundu i ubiješ ga jednom na spawnu i odma raqe quit kad skuži da će izgubit.Drugo nista nisam ni očekivao od lika koji stalno igra rush na 24 igrača sa totalnim njubarama  i cim ih malo ubijes odma raqe quit ili switch team da dobiju tu rundu.Njemu je lijepo nas baserejpat ali kad njega neko malo guzi odma quta.Low {#}

Ovo se odnosi samo na njega i vekija.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 21:14 (Doca15).
Moj PC  
29 4 hvala 1
15 godina
neaktivan
Glavas kaže...
Almin94 kaže...

Nemožeš ti grafu natjerati da radi 99% jer je graficka kartica napravljena na način da ''određeni djelovi hardwarea grafičke kartice obrađuju određene djelove softwarea unutar igre koju igras'' npr: dio grafe koji se naziva texture mapping unit obrađuje isključivo teksture i izravno nesudjeluje u tesalacijama ili phsyxu - tako da kad dođeš na dio mape gdje nema mnogo detalja i predmeta gpu usage ce ti pasti nebitno dali se u tom djelu bez mnogo detalja odvija borba - ajmo reci da u bf3 gameplayu određeni dio mape jako zahtjeva physx  (mnogo kretnji rušenja itd u borbi i da je mesh dakle iscrtavanja u daljini za vrijem te borbe isto jako korišten od strane igre i shadow da je izražen tj. da je na tom mejstu na mapi osvjetljenje najbolje odrađeno i najzahtjevnije ali ako uz to nisu i texture na tom djelu mape maximalno detaljne gpu nece biti na 99% ulravo na otverenim ravninama na caspisanu recimo - tamo ce ti gpu usage pasti na 60%-70% nebitno dali je na ultra ili low i tko se bori, dok recimo na metru stavi na low idi u dio gdje gore vagoni C zastava i imat ces preko 90% usage nije ni bitno dali si sam na mapi) dakle gpu usage ovisi o igri koju igramo ako imamo dovoljno jak procesor sto ti imas - tako da se time neopterecuj.

Znaci ok je? Cisto sumnjam da bi dobio puno veci fps prelaskom na neki osmojezgreni CPU, jer je i ovako visok...

EDIT: Pratio sam onaj graph i cpu uredno prati GPU na svakom dijelu mape ^^

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 21:32 (Almin94).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice