Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.221.209
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Friday kaže...
xyan kaže...
Friday kaže...
xyan kaže...

hahaha, sure u wanna see?

Pa nisam uškopljen {#}

poslao sam ti na fejs, nebi ipak svekolikoj publici...jer znam da nece vjerovat :P

Sereš, tu bi se nešto trebalo crveniti:

fejs za frendove iz BF svijeta - dakle B-log. ne zelim na fejs da ti ivana ne odsjece muda :P

17 godina
Jel imaju te tvoje milfice kakvu supljinu za popunit?
Mislim, s dentalno-medicinskog gledista, jeli ;)
17 godina
odjavljen
Basta kaže...

Dogovaraš fuš? {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Nego sta, moram uzet novi Panigale (ili S1000R) za iducu sezonu....

Off-topic; jel cemer taj Razer software?
Bolji mi je bio surround na Medusi NX od trenutnog Plantronicsa 780 - tu je full mlako, a i basovi nepostojeci naspram Meduse...
17 godina
odjavljen
Basta kaže...

Bolji mi je bio surround na Medusi NX od trenutnog Plantronicsa 780 - tu je full mlako, a i basovi nepostojeci naspram Meduse...

Šta nisi kod hrce probao plantronicsa prije nego si kupovao? Nisu sluške za glazbu nikako. Ja imam 380. Zvuk je vrlo precizan ali glazbu ne vole...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Basta kaže...

pa prvo zube pogledam, ko cigan na sajmistu, gurnem ruku u cvalje i da vidimo sta fali ;) tako da izbijem cijenu :P

17 godina
xyan kaže...

pa prvo zube pogledam, ko cigan na sajmistu, gurnem ruku u cvalje i da vidimo sta fali ;) tako da izbijem cijenu :P

Haha, 1337 sKiLLz :p

15 godina
neaktivan
Basta kaže...
xyan kaže...

Haha, 1337 sKiLLz :p

ucim od najboljih {#}

14 godina
odjavljen
Glavas kaže...

Ako igras uglavnom battlefield onda nemas previse kalkulacija - intel i5 4670k i nvidia gtx 670 bi trebali biti najbolja kombinacija naravno ako pare nisu bootlneck.

Ne nego Intel proc i AMD grafa.

Shvatite (svi), BF4 se testira i optimizra na Intel 3930K i HD 7990.

15 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Glavas kaže...

Ako igras uglavnom battlefield onda nemas previse kalkulacija - intel i5 4670k i nvidia gtx 670 bi trebali biti najbolja kombinacija naravno ako pare nisu bootlneck.

aha, ako ti tako kazes {#}

{#}

Battlelog: just_mau5
17 godina
Basta kaže...

Pa, koliko sam ja probao sličan je efekt kao Dolby Headphones ili možda čak THX virtual surround. Nije loše realizirano.

No ima i nešto što bi tebi vjerojatno odgovaralo - možeš pojačati i smanjiti bas. Ima i još drugih opcija.

Twitter: @191x7
13 godina
odjavljen
berto kaže...
Deawood kaže...
Glavas kaže...

{#}

Ti ne spadas u ove (svi) ? {#}

14 godina
protjeran
191x7 kaže...
Basta kaže...

Pa, koliko sam ja probao sličan je efekt kao Dolby Headphones ili možda čak THX virtual surround. Nije loše realizirano.

No ima i nešto što bi tebi vjerojatno odgovaralo - možeš pojačati i smanjiti bas. Ima i još drugih opcija.

Jel bi to dobro radilo s GC380? I sa bf3 ofc?

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 22:27 (MARKOcVp).
14 godina
odjavljen
berto kaže...
Deawood kaže...
Glavas kaže...

{#}

GTX 690 je slabija od HD 7990 za ko 15% (kao i Titan) tako da ti ovaj test ne stoji. A ovo, dvije GTX 780 je glupo zato jer je jedna GTX 780 između GTX 680 i GTX 690 tako da ti ovo ne drži vodu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 22:31 (Deawood).
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
191x7 kaže...
Basta kaže...

Isto sta bi i Punto MKII radio bolje da u njega stavim cip, ali ipak ne bi bio C63 AMG.... (mislim taj motor ima 8v, i njasre je ali uzeto za primjer)

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 22:29 (xyan).
17 godina
MARKOcVp kaže...
191x7 kaže...
Basta kaže...

Vjerojatno. Na integriranim zvučnim karticama koje nemaju virtualni surround taj softver čuda čini.

Samo, kad to koristiš i u igri moraš prebacit na Home Cinema mod zvuka kako bi imao zvukove iz svih smjerova.

I zapamtite vojnici, opcija Enhance Stereo vam nije prijatelj!

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Mislio sam dali je nesto bolja prostornost zvuka, ako je probao?

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MARKOcVp kaže...

To je isto ono što softver/drajver od Razerovih "7.1" USB headseta radi kako bi na 2.0 headsetu imao dojam 7.1 zvuka.

Dakle softver za virtualni surround koji inače i jeste softverska fora, nije hardverski izvedeno bilo u pitanju Dolby, THX ili CMSS3D.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 22:34 (191x7).
14 godina
protjeran
191x7 kaže...
MARKOcVp kaže...

To je isto ono što softver/drajver od Razerovih "7.1" USB headseta radi kako bi na 2.0 headsetu imao dojam 7.1 zvuka.

Dakle softver za virtualni surround koji inače i jeste softverska fora, nije hardverski izvedeno bilo u pitanju Dolby, THX ili CMSS3D.

Da, da, thx.

probat cu sada

15 godina
neaktivan
Deawood kaže...
berto kaže...

{#}

GTX 690 je slabija od HD 7990 za ko 15% (kao i Titan) tako da ti ovaj test ne stoji. A ovo, dvije GTX 780 je glupo zato jer je jedna GTX 780 između GTX 680 i GTX 690 tako da ti ovo ne drži vodu.

ma imas pravo ipak sam ja to u paintu nacrao, a ti imas doma sve te kartice i uz to si dobio i pristup bf4 alphi pa si testirao... {#}

{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 22:40 (berto).
14 godina
odjavljen
berto kaže...
Deawood kaže...
berto kaže...

{#}

ma imas pravo ipak sam ja to u paintu nacrao, a ti imas doma sve te kartice i uz to si dobio i pristup bf4 alphi pa si testirao... {#}

{#}{#}

Ako imas ovomjesečni bug sve jasno.

17 godina
Battlefield 3

titan je slabiji od 690 oko 15 % (sto je super jer se radi o 1 gpu-vs 2 gpu ) a 690 je jaci od  7990 nekih 10ak %

ajmo dalje - part 1- 680sli je jaci od 690 5% sto znaci da je jaci od 7990 15ak (a 7970 cf je jaci od 7990 nekih 5  % sto je je slabije od 680sli 10 %),part 2- 780sli  je jace od 690 15 % odnosno od 680sli neki 10ak

dok npr titan SLI je jaci od 690 25-30% sto je od 680sli jace 20ak i to je najaca trenuta konbinacija koju neko moze imat ,eto sad je sve jasno ovom VEDSKOM matematikom :D ;)   

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 23:00 (4mal).
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
protjeran
191x7 kaže...

Skilleri, Skillerice i skillzorzi te gospodo Friday, Basta i Danny, jeste li probali Razer Surround u ovoj igri?

http://www.razerzone.com/surround

Cijenjeni igrač Ljudina i drugi, jeste vi probali? Navodno se s tim bolje šora oko zastave... :p

ja imam ovu zvucnu od razera. morati cu probati taj program.

15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Vjerojatno. Na integriranim zvučnim karticama koje nemaju virtualni surround taj softver čuda čini.

Samo, kad to koristiš i u igri moraš prebacit na Home Cinema mod zvuka kako bi imao zvukove iz svih smjerova.

I zapamtite vojnici, opcija Enhance Stereo vam nije prijatelj!

Imam xonar dg sa dolby headphone 7.1 i nikako mi se ne svida taj surround zvuk, puno mi je drazi stereo, tako da mi enhace stereo i dalje najbolji prijatelj {#}

Deawood kaže...

Ako imas ovomjesečni bug sve jasno.

{#} ne kupujem bug, nisam bas po sadrzaju na netu primijetio da su u novom broju testirali 20-ak kartica na BF4 alphi?!?!

da jesu mozda bi ga kupio{#}

Jaooo evo ga jos jedan promatrac ilitiga glavas u ovoj temi, kao da nije dosta jedan{#}{#}

Ajde posto ti znas da se bf4 optimizira za 7990 sta je vrlo logicno jer vecina igraca koristi tu karticu, ili barem 7950cfx{#}, objasni ti nama kako se to uopce vrsi "optimizacija" igre za samo jednu karticu?!?!

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 23:14 (berto).
14 godina
odjavljen
4mal kaže...

titan je slabiji od 690 oko 15 % (sto je super jer se radi o 1 gpu-vs 2 gpu ) a 690 je jak isto kao 7990

ajmo dalje 680sli je jaci od 690 5% sto znaci da je jaci i od 7990 a 780gtxSLI  je jace od 690 15 %i 680SLI neki 10ak

dok npr titan u SLI je jaci od 690 25-30% sto je od 680sli jace 20ak i to je najaca trenuta konbinacija koju neko moze imat ,eto sad je sve jasno :D ;)   

2560x1440, Tomb Raider Ultimate

Radeon HD 7990= 74, 8fps

GTX Titan= 51, 4fps

GTX Titan OC= 57, 8fps

Radeon HD 7970 GHz ed.= 43, 4fps

GTX 680= 34, 6fps

Sad je sve jasno. 

17 godina
Battlefield 3

680sli i 690 ce dat 15fps vise - na toj rezi od 7990 i rest my case {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 23:03 (4mal).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Probao sam ovaj razer suround, super stvar, bas se dobije osjecan prostora {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Nece bas 15 nego 5-6. Ova rasprava je besmislena, zato jer je to samo Alpha.

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovaj test treba prihvatit takav kakav je, koliko je upitan to je diskutabilno, moguće je da je nvidia prva izdala neke testne drivere za bf4 obzirom da je nvidia poznata po nekim softwareskim rijesenjima koja joj daju prednost u igrama a i opcenito po driverskoj podrsci koja je ispred amd-a, uz to amd je suprotno nvidiji poznat po lošijoj povijesti vezano za driversku podrsku, u zadnje vrijeme se nesto ispravilo ali opet, sve je to prekasno i klimavo, mislim da ovu moju izjavu potvrđuje i sama činjenica da u ovom benchmarku gtx 580 ima iste performanse kao najjaca amd-ova kartica hd 7970 koja ja realno jaka tj. i jaca od gtx 680 - dakle problem je ocito softwareske naravi.

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 23:13 (Glavas).
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Nece bas 15 nego 5-6. Ova rasprava je besmislena, zato jer je to samo Alpha.

Koji si ti cvijetic, kazes da je rasprava besmislena jer komentiramo benchmark BF4 , jer je to samo alpha, a ti stavljas rezultate tomb raidera jer je on puno bolji pokazatelj performansi u bf4 od nje same{#}{#}

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 23:23 (berto).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice