- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eto banan na esl na 6mj
Jbt sad dođem s cijelopopodnevne fukice i imam šta vidjeti,pa to je strašno jbt.
niko nije kriv dok mu se nedokaze!!!!
Svi su krivi do kad se ne dokaže suprotno
Odkako pratim ovo sve vecina clanova ovdje sa foruma je bila negativno naklonjena prema ovim PRO igracima a ja sam zbog "vjestine" tih igraca naginjao ipak njihovim stavovima, da bi se ispostavilo da ste Vi u Pravu jer je jedan od glavnih "PROova" varalica
Shit
narode ja isto iman crvenu tockicu na sredini ekrana pa me sad zanima ocu li i ja dobiti ban radi tih nekih boja,jeli mogu sad s korektorom to pobrisat,ljudi pomagajte sta da napravim,ta tockica je crvene boje oznacena markerom,oceli pomoci da je stavim u crnu,mozzda pb to nepripozna aaa?
Navodno jedan poznati HR igrač spljugao, al kao spika da je imao color corrector (klasika, jeli).
Do navecer ce se sve znati...
Citiram sam svoj post od danas u 15:58.
Mozda da promjenim nick u HR_Nostradamus?
Navodno jedan poznati HR igrač spljugao, al kao spika da je imao color corrector (klasika, jeli).
Nasao sam ti novi logo za Gravatar na b-logu :)
ti si bog
LOL ahhahaha, a hajde, hajde, vidio si mu ime u broadcastu :)
Osim ak mu je Corona osobno javio. :)
EvenBalance je i siguran u odluku. Nema nikakve greške. Plaćeni cheat engine. Vjerojatno veći dio neobično dobrih u klanu cheata s istim, kao i obično.
Ako haksa jedan haksamo svi. Toooo, srecom nema predrasuda.
Bušio ljudima zube na poslu u 15:58, kak sam mogao vidjet? :)
Nega, Zdenko, kaj kažu u klanu?
Imam filing da je Mistik dobio živčani slom. :)
atmosfera je opustena...
atmosfera je opustena...
koji je tebi batlelog nick ?
atmosfera je opustena...
koji je tebi batlelog nick ?
[PRO]Deep Throat_HR
Doca Amsterdam.
Tema postaje dosadna, kranje je vrijeme da padne netko malo vise poznat za hack. Pa da svi zajedno puj puj puj po njemu.
ceco evo novih stranica
Ma vidoviti Milan mi nije u maloj nogi velikog prsta, sta sam ja postao XD
EvenBalance je i siguran u odluku. Nema nikakve greške. Plaćeni cheat engine. Vjerojatno veći dio neobično dobrih u klanu cheata s istim, kao i obično.
Ako haksa jedan haksamo svi. Toooo, srecom nema predrasuda.
Ma ne svi, samo oni koji imaju cheat. Sumnjam da je itko od vas haker i da zna haksati.
Ja vam sa sigurnoscu mogu reci da nije citer, jer je to neka greska. jer ce vise ljudi zbopg toga pasti jer je neka greska. nesmije se nitko spojiti na server.
Kreteni!!! Nema me jedan dan na forumu...
DA nevjerujem još jedna papčina!! A što se ESl ljestvice tiće.Svi njihovi mećevi bi trebali biti proglašeni nevažečim.I naravno trebali bi biti izbačeni s ledera.Igrajući ESL malo malo dođe poruka da je netko s kim sam igro meč benan.Na ESL-u ima više čitera nego na publicu.Ljudi pa koji vam je vrag s tim čitevima gdje je tu zadovoljstvo???????
Ja vam sa sigurnoscu mogu reci da nije citer, jer je to neka greska. jer ce vise ljudi zbopg toga pasti jer je neka greska. nesmije se nitko spojiti na server.
lol da, prije cu past sa stolice nego sa cheatom.
Ne, nije nikakva greška. Ako više ljudi "padne", to je zato što ih je PB označio kad su varali. Ban se dobije onog trenutka kad se idući put spoji, iako je igrač označen u trenutku kad se ban wave zaista dogodio. Bilo bi fora sad sve iz klana zamoliti da fino dođu na neki server s PB-om pa da se vidi.
Ako je netko i sigurni cheater, ovo mu je upozorenje i pravi trenutak da "proda igru" ili "prestane igrati".
Ljudi moji kazem da nije cit, vidjeti cete uskoro. meni je isto danas kickalo sa par servera zbog punkbustera, tako da bas nevjerujem ovome PB.
Samo se ti smij propade tebi preorder na BF4, sad smo mirni jos koji mjesec
Samo se ti smij propade tebi preorder na BF4, sad smo mirni jos koji mjesec
Možda je kupio onaj od 70 eura?