Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.209.398
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
PR0MATRAC kaže...

Molim te daj mi dodatno pojašnjenje, malo sam noob za te stvari.

Cro mozda ti ovo pomogne:

Ok ovo sam napravio. Da li su sad sve jezgre u isto vrijeme isto opterećene ili sam nešto propustio? fps i dalje padaju gore dole.

http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
17 godina
odjavljen
CroMystiq kaže...
PR0MATRAC kaže...

Molim te daj mi dodatno pojašnjenje, malo sam noob za te stvari.

Cro mozda ti ovo pomogne:

Ok ovo sam napravio. Da li su sad sve jezgre u isto vrijeme isto opterećene ili sam nešto propustio? fps i dalje padaju gore dole.

Ne možeš utjecati na ravnomjernost opterećenja jezgri. To je jednostavno do onoga tko je radio engine... (ako uopće može na to utjecati pod tim kaotičnim uvjetima)

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja kad to napravim imam 10 fps-a manje ali ne skalira nego je stalno isti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Meni je apsolutno isti!

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel mi može neko reći na kojim grafičkim postavkama i s kojim frame ratom bi ja igrao na ovoj konfiguraciji?
Grafička je GDDR3 btw. 

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
xXxBartmanxXx kaže...

Jel mi može neko reći na kojim grafičkim postavkama i s kojim frame ratom bi ja igrao na ovoj konfiguraciji?
Grafička je GDDR3 btw. 

Sve low, neka niska rezolucija i navući ćeš 40-50 fps...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan

Ajmo bugovci, pomozite mi malo. Odlučio sam se za nove sluške, preciznije headset (ta odluka pala je time što me razer piranha napustila, barem njen desni dio). E sad. Tu sam pročitao, hvalili ste plantronics 380, a u tiskanom bugu su se hvalile i 780. Recimo da imam za 780-ke, što će reć 500-injak kuna mi je budžet. Iskustva sa plantronics možete podjelitim jer su mi nekako zapele za oko. I znam da je razlika između 380 i 780 po cjeni velika, ali u bugu su rekli da su poprilično slične, osim naravno 7.1 zvuka.. Možete i u pm da ne spamamo ovuda :) Da li je bitna zvučna, tj da li bi bolja zvučna pomogla 380-kama?

Ili imate kakav bolji prijedlog?

sry za off, ali ovdje svi igramo istu igru i svi imaju headset pa mi je nekako logično tu pitati {#}

Battlelog: Mali_Playa
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

Grafička je GDDR3 btw. 

Jel barem izgleda igrivo na low? 

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Izgleda i igrivo je..pola  pro igrača igra na low

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
xXxBartmanxXx kaže...
Friday kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

Grafička je GDDR3 btw. 

Pa 90% likova ovdje igra na low. Uzimaj igru i uživaj!

BF Nick: SwitchCRO
17 godina
odjavljen
MV_gamer kaže...

Ajmo bugovci, pomozite mi malo. Odlučio sam se za nove sluške, preciznije headset (ta odluka pala je time što me razer piranha napustila, barem njen desni dio). E sad. Tu sam pročitao, hvalili ste plantronics 380, a u tiskanom bugu su se hvalile i 780. Recimo da imam za 780-ke, što će reć 500-injak kuna mi je budžet. Iskustva sa plantronics možete podjelitim jer su mi nekako zapele za oko. I znam da je razlika između 380 i 780 po cjeni velika, ali u bugu su rekli da su poprilično slične, osim naravno 7.1 zvuka.. Možete i u pm da ne spamamo ovuda :) Da li je bitna zvučna, tj da li bi bolja zvučna pomogla 380-kama?

sry za off, ali ovdje svi igramo istu igru i svi imaju headset pa mi je nekako logično tu pitati {#}

380 i ne razmišljaj ni sekunde više...

Freak Show Inc.
14 godina
Switch kaže...

Pa 90% likova ovdje igra na low. Uzimaj igru i uživaj!

Ja vise ne, sad sam na medium {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
14 godina
neaktivan
MV_gamer kaže...

ne brini se za offtopic,ova tema je davno skrenula s onog o cemu bi trebala biti :D

u vezi slusalica uzmi 780-ke,vrijede 200 kn vise,imam 780-ke,akad imas njih i iskljucis 7.1 tehnicki imas 380-ke.osim toga isprobao sam i same 380-ke kod frenda.7.1 je odlican,jedino mi je zao da slusalice nemaju jace basove koje ja volim :/

battlelog:KICKASS_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 21:52 (kurt).
14 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...
Friday kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

Grafička je GDDR3 btw. 

edit:mogao bi imati framedropove zbog slabog.procesora

ma ja jedva vidim razliku između ultra i low,imam sve isto ko i ti i igram vec 700+ sati na full hd i low postavkama,ovisi sto radis fps ti varira,recimo sharqi conquest 64p jedva 30fpsa,dok metro ide 50-60 fpsa

battlelog:KICKASS_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 21:57 (kurt).
15 godina
Friday kaže...

Meni je apsolutno isti!

Meni je nakon tih svih fixeva igra postala neigriva. Ne znam koji qurac.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
Battlefield 3

Ako netko zeli kupiti prave surround slusalice, a nije znao:

Prave surround slusalice koriste nekoliko manjih zvucnika od po 30mm. To  je ko oni pistavci u PC kucistu :) Naravno, puno kvalitetnije napravljeno. ;)
Ako to usporedimo s 40 ili 50mm u normalnim slusalicama, zvuk jednostavno ne moze biti tako dubok i jak. Makar bilo vise zvucnika, nece dati isti zvuk kao jedan 50mm. Samo ce tri puta jace pistati :)

I druga stvar, u jednu slusalicu je nagurano 3 ili 4 (mislim da stavljaju cetvrti za bas) mala zvucnika na udaljenosti od nekoliko centimetara.
Koliko citam, ljudsko uho jednostavno ne moze raspoznati dal zvuk dolazi tocno u sredini uha odmaknuto 2-3cm od njega, ili malo sastrane, takodjer 2-3 cm od njega.

I na kraju driveri zvucne kartice odradjuju emuliranje surround zvuka - kad je zvuk iza malo ga zatome, kad da prolazi kroz kozu uha i emuliraju jeku zvuka od okolnih zidova, ili kad je zvuk npr. desno, u lijevome zvuk kasnije dijelic sekund i dosta je tisi...
A POTPUNO istu stvar rade kvalitetni zvucni driveri sa OBICNIM stereo slusalicama! Koji naravno imaju bolji zvuk.

Tako da prave surround slusalice nemaju ni jednu prednost, a imaju nekoliko nedostataka pred obicnim stereo slusalicama sa surround driverima.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
14 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

tko ima ima...a mi ostali možemo samo slinit.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

tko ima ima...a mi ostali možemo samo slinit.

Seronja nema niti jedan laptop {#}

14 godina
neaktivan
kurt kaže...
xXxBartmanxXx kaže...
Friday kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

Grafička je GDDR3 btw. 

ma ja jedva vidim razliku između ultra i low,imam sve isto ko i ti i igram vec 700+ sati na full hd i low postavkama,ovisi sto radis fps ti varira,recimo sharqi conquest 64p jedva 30fpsa,dok metro ide 50-60 fpsa

Pa i nije baš tako slab CPU... 

17 godina
Battlefield 3

Provjereno: igra radi glađe ako se koristi diskretna zvučna, isprobano na nekoliko sustava s nekoliko integriranih i diskretnih zvučnih kartica.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Provjereno: igra radi glađe ako se koristi diskretna zvučna, isprobano na nekoliko sustava s nekoliko integriranih i diskretnih zvučnih kartica.

Pa moja Realtekova integrirka je umirovljena od pocetka BF 3 {#} jer je radila njesra .

A posto slusalice imaju svoju zvucnu vise netrebam .

13 godina
191x7 kaže...

To mi je padalo na pamet. Kada mi god zaštekće bf, cuje mi se paralelno i "pucketanje"zvuka. Pribat cu disableirat realtek kada stignem. Hvala na info.
Dama_The_Crow
13 godina
neaktivan
kurt kaže...

Ček ti cijelo vrijeme igraš na full hd? Pa tko je tu lud? Zašto ne smanjiš rezoluciju? Ako ti je ružno, potrpi pol sata, sat... nakon toga ćeš zaboravit. Iako ti može bit samo ljepše jer ćeš dobit na fluidnosti. Ne znam koliko si na tsu uhvatio priča o našim postavkama, ali ima nas dosta koji imamo dosta jači pc od tebe, ali ne iigramo na full hd.

17 godina
Battlefield 3

Znate šta me zanima; kako bi se ova igretina ponašala na računalu tipa ovog:

> Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz clockan na 2+ GHz.

> 2.5 GB DDR2 533 MHz

> AMD Radeon HD 3850 256MB

> 17" 1024x768 75Hz monitor

> Win7 x86 SP1

Ima li netko ovdje da igra BF3 MP na računalu u rangu toga ili slabijem?

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad na ts-u počne priča o postavkama i komponentama svi bježe u drugi kanal{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
191x7 kaže...

Znate šta me zanima; kako bi se ova igretina ponašala na računalu tipa ovog:

> Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz clockan na 2+ GHz.

> 2.5 GB DDR2 533 MHz

> AMD Radeon HD 3850 256MB

> 17" 1024x768 75Hz monitor

> Win7 x86 SP1

Ima li netko ovdje da igra BF3 MP na računalu u rangu toga ili slabijem?

kolega ima jaci "stroj" od toga, intel 2x2.6ghz i 4850, sve na low ista reza i ima 20-30fpsa uz povremene dropove uspod toga ugl katastrofa i neigrivo.

15 godina
Battlefield 3

Planiram roknuti windowse sutra a možda i večeras već ako si pripremim sve.

Jel mi može tko samo reći, kakva je procedura sa bf? Oću morat opet skidavat i yebavat to.

Na d disku je, ja rušim c, mislim  da je čak i origin na d disku...ugl. oće mi samo skinut neke sitnice i to je to jel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Jel mi može tko samo reći, kakva je procedura sa bf? Oću morat opet skidavat i yebavat to.

Na d disku je, ja rušim c, mislim  da je čak i origin na d disku...ugl. oće mi samo skinut neke sitnice i to je to jel?

Samo ostavi na D folder Origin Games, i kada reinstaliras win i origin, onda samo pokreni da ti skda igru, onda nakom minute zaustavi, pa prekopiraj folder sa igrom u Origin Games folder i onda nastavi download igre kroz Origin. Trebalo bi odmah reci da je skinuto i to je to.

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Thx za pomoć oko sluški, definitivno je onda izbor između njih, 380 i 780, samo još treba odlučit dal bi 7.1 ili običan stereo..

Battlelog: Mali_Playa
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...

Samo ostavi na D folder Origin Games, i kada reinstaliras win i origin, onda samo pokreni da ti skda igru, onda nakom minute zaustavi, pa prekopiraj folder sa igrom u Origin Games folder i onda nastavi download igre kroz Origin. Trebalo bi odmah reci da je skinuto i to je to.

Ali vec mu je i igra i Origin na D.

Znaci trebalo bi odma proraditi ako Origin i BF3 instalira u iste direktorija kako je sada.

Osim ako se dogodi onih 1% i Origin izbrise trenutni direktorij i  pocne sve iz pocetka {#}

Ja bi napravio kopiju BF3 direktorija. Za svaki slucaj.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice