Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.207.104
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Friday kaže...
M4X kaže...
...

Čovječe što tebe ljudi ne vole... Ti da napišeš da si osvojio jackpot od 75 milijuna kuna i da ćeš sve dati ljudima u ovoj temi (i da stvarno to napraviš) dobio bi barem 10 TD.

Danas ti je svjetski dan thumb downa. vidiš da si ti dobio, dobit ću sad i ja i svi u ovoj stranici teme.

M4X kaže...
Friday kaže...
M4X kaže...
...

Čovječe što tebe ljudi ne vole... Ti da napišeš da si osvojio jackpot od 75 milijuna kuna i da ćeš sve dati ljudima u ovoj temi (i da stvarno to napraviš) dobio bi barem 10 TD.

haha sigurno,pa htio sam samo reć da nema smisla igrat na low sa jakim karticama,prije sam stalno igrao na ultra ali driveri su valjda bili loši pa je bilo manje fps-a,sad ću stalno na ultra igrat

Ma moeš i na super heavy giga ultra...na kraju dana opet si njubastik maks, a šteta inače si super dečko, simpatičan, puštaš starije u redu za kruh i piješ mlijeko sa alfatoksinom.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 13:32 (fila2208).
Moj PC  
5 8 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
M4X kaže...
Friday kaže...
M4X kaže...
...

haha sigurno,pa htio sam samo reć da nema smisla igrat na low sa jakim karticama,prije sam stalno igrao na ultra ali driveri su valjda bili loši pa je bilo manje fps-a,sad ću stalno na ultra igrat

Nemas ti dropove zbog graficke kartice - ti imas dropove zbog procesora - i5 750 je bootlneck za hd 7950

17 godina
odjavljen
PR0MATRAC kaže...

Nemas ti dropove zbog graficke kartice - ti imas dropove zbog procesora - i5 750 je bootlneck za hd 7950

nebih rekao,rezolucija je velika 1920*1200,manji utjecaj procesora i još je na 4GHz...mislim da ih većina ima te dropove

15 godina
M4X kaže...
PR0MATRAC kaže...

nebih rekao,rezolucija je velika 1920*1200,manji utjecaj procesora i još je na 4GHz...mislim da ih većina ima te dropove

Dropovi na bf3, su većinom radi proca. Igra ždere proc da je to nevjerovatno, tako da,provjer prvo to.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
M4X kaže...
PR0MATRAC kaže...

Dropovi na bf3, su većinom radi proca. Igra ždere proc da je to nevjerovatno, tako da,provjer prvo to.

a šta imam provjeravat,dalje od 4GHz nejde,tako je kako je,osim da promijenim procesor

15 godina
M4X kaže...

a šta imam provjeravat,dalje od 4GHz nejde,tako je kako je,osim da promijenim procesor

Pa mislim da ima par opcija koje se daju isključit da proc lakše diše...

malo pogledaj bf3, settings editor i sa njime probaj, imaš na kraju nekih opcija koje mogu dat fps boost.

Znam jer živim od tih opcija.

17 godina
Battlefield 3

A jesi našao mjerilo, Nosehair čmars TDM.

Ajde ti na Sharqi Peninsula Conquest pa nam onda javi je'l možeš pristojno igrati na ultra.

Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Velim ti - nije bitno na kojoj rezoluciji igras - iz razloga jer koristenje porcesora je vece samo u slucaju ako gledas proporcionalno između male i vece rezolucije - smanjujucu rezoluciju se povecava opterecenje porcesora - ali igra sama po sebi ima određeni prag zahtjevnosti koji je na full hd rezi mozda i najmanji - jer po tom principu povecanja reze da se u tom slucaju smanjuje opterecenej na proc bi na rezi od recimo 5600 x 2400 opterecenje trebao biti jos manje od ove na full hd a nije - zapravo se jako povecava - mislim da je na rezi između 1680x1050 i 1920x1080 opterecenje za proc najmanje

Moj PC  
0 6 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
M4X kaže...

Pa mislim da ima par opcija koje se daju isključit da proc lakše diše...

malo pogledaj bf3, settings editor i sa njime probaj, imaš na kraju nekih opcija koje mogu dat fps boost.

Znam jer živim od tih opcija.

Slažem se - ja plesem na 100-110LOCK sa hd 7850 - i5 3450 - 22incha - 1680x1050 - nativna

17 godina
Proc mi ne prelazi 40-50% zauzeca a grafika se vrti između 80-99% i na točno određenim dijelovima mapa imam padove fps i to pretežno na vanila mapama neovisno 32-64 igrača . Sve na low ide od 80-124 fps.Igra lokana na 125 fps. Mislim da igra nije izbalansirana. Crysis 3 sve na high 49 fps zakucano i imam osjećaj da fluidnije radi. Tako da proc otom potom. Moje mišljenje :)
http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
17 godina
Boooring... :(
17 godina
Mistik, kad ce novi LAN?
15 godina
PR0MATRAC kaže...

Velim ti - nije bitno na kojoj rezoluciji igras - iz razloga jer koristenje porcesora je vece samo u slucaju ako gledas proporcionalno između male i vece rezolucije - smanjujucu rezoluciju se povecava opterecenje porcesora - ali igra sama po sebi ima određeni prag zahtjevnosti koji je na full hd rezi mozda i najmanji - jer po tom principu povecanja reze da se u tom slucaju smanjuje opterecenej na proc bi na rezi od recimo 5600 x 2400 opterecenje trebao biti jos manje od ove na full hd a nije - zapravo se jako povecava - mislim da je na rezi između 1680x1050 i 1920x1080 opterecenje za proc najmanje

dakle ako ja na laptopu stavim na 800x600 šteka mi radi proca, a na većim rezama će štekat radi grafike?

17 godina
CroMystiq kaže...
Proc mi ne prelazi 40-50% zauzeca a grafika se vrti između 80-99% i na točno određenim dijelovima mapa imam padove fps i to pretežno na vanila mapama neovisno 32-64 igrača . Sve na low ide od 80-124 fps.Igra lokana na 125 fps. Mislim da igra nije izbalansirana. Crysis 3 sve na high 49 fps zakucano i imam osjećaj da fluidnije radi. Tako da proc otom potom. Moje mišljenje :)

Poštelaj si core parking...

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Procesor ce raditi uvijek, isto uvijek ce davati isti fps, recimo da daje 50, a kartica 80, ti kake kod postavke stavio, kaku god rezu stavio, imat ces 50.

Probaj staviti sve low sa 800x600 i probaj staviti sve ultra 1080p pa reci razliku u fps, pa cemo znat jel bottleneck.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 14:18 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Basta kaže...
Mistik, kad ce novi LAN?

Kad nađemo novu dvoranu...

Freak Show Inc.
13 godina
191x7 kaže...
CroMystiq kaže...

Meni je zadnjih 10ak dana počelo nekako "trzuckati". Ne pada mi FPS, nego trokiranje igre. Sitno jeste, ali mi smeta. Imam osjećaj da mi je to do windoza, da se nesto zenulo i neki program se kolje s driverima. Ima li kakav način da ne reinstaliram win ali da ih nekako "počistim"? I da, šta je to "core parking" za šta služi i kako se uradi?

Dama_The_Crow
17 godina
odjavljen
M4X kaže...

Kupi od ljudine. Možda ga ne dobiješ cijelog, doduše...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...

*ebate kad vidin M4Xov (neman ništa protiv čovika) post i kanale odma me proliv uvati...majke mi... A ko će kome dat TU TD i te gluposti, ko se uopće sa tin opterećiva. Mislin da o tom nema uopće smisla raspravljat.

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
Soldier977 kaže...
191x7 kaže...
...

Meni je zadnjih 10ak dana počelo nekako "trzuckati". Ne pada mi FPS, nego trokiranje igre. Sitno jeste, ali mi smeta. Imam osjećaj da mi je to do windoza, da se nesto zenulo i neki program se kolje s driverima. Ima li kakav način da ne reinstaliram win ali da ih nekako "počistim"? I da, šta je to "core parking" za šta služi i kako se uradi?

Isključenje "core parkinga" = nešto što rješava microstuttering u BF3 na procesorima s više od 2 jezgre (pogotovo na AMD FX i Intelima s HT-om)...

Budem otvorio kasnije temu s objašnjenjem i uputama...

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Koliko to povećava idle potrošnju?

BTW, ti si definitivno najkorisnija osoba u ovom topicu. Malo narušavaš duh teme zbog toga ali oprostit ćemo ti {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 14:33 (Friday).
13 godina
protjeran
CroMystiq kaže...

Ovisno je to o postavima koje imas, na kojoj rezoluciji - o tome dali ti je igra instalirana na istoj particiji gdje i windowsi, koliki ti je postotak defragmentacije - koliko ti programa uz btf 3 radi paralelno dok igras zbog latencija, ima tu dosta toga, ja recimo nikad nemam dropove ispod 95- barem ne vezano za konfu - moze biti i do pinga itd - samo niej mi jasan ovaj tvoj lock na 124 kad ga nemozes realizirati - lock se po mom misljenju stavlja 5fps iznad najveceg dropa - tako ti igra nikad nece trzati - barem meni netrza - ti bi sa svojom konfom trebao moci igrati na 100 lock bez beda - uz optimizacije windowsa i igre

fila2208 kaže...
PR0MATRAC kaže...

dakle ako ja na laptopu stavim na 800x600 šteka mi radi proca, a na većim rezama će štekat radi grafike?

na to nemozes odg dok nenapises koje su ti komponente laptopa - smanjivanje na rezu manju 800x600 neznaci povecanje broja frameova ako igras u full screanu - na nativnoj rezoluciji monitora sa najnizim mogucim postavom se dobiva najvise frameova!

Friday kaže...
Basta kaže...
Mistik, kad ce novi LAN?

Kad nađemo novu dvoranu...

Ljudi ja sam kratko radio na TC Precko - pola prostora je prazno - ima gore i dvorana koja se iznajmljuje jednokratno - ali neznam koja je cijena.

Soldier977 kaže...
191x7 kaže...
CroMystiq kaže...

Provjeri si koji ti je ping kad ti pocme usporavati igra, iako moze biti milion ovoga sto sam napisao u prvom odgovoru, sve ima utjecaj - ja osobno sam na stranim forumima proucavao te optimizacije i znace puno - ne zbog nekog velikog povecanja fps nego zbog stabilnosti igre i technosti.

17 godina
odjavljen
PR0MATRAC kaže...

Ljudi ja sam kratko radio na TC Precko - pola prostora je prazno - ima gore i dvorana koja se iznajmljuje jednokratno - ali neznam koja je cijena.

Jel ima neke internete tamo?

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 3

Ko mi da TD je peder...da vidim kolko ima homosa na zBugz forumu {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
1 14 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Koja provokacija,jesi se to okladio s nekim s foruma tko će skupiti više td

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Danas ti je svjetski dan thumb downa. vidiš da si ti dobio, dobit ću sad i ja i svi u ovoj stranici teme.

Ja sam ih udjelio svega 9 u ovoj temi. Ako vas zanima koliko ste ih vi udjelili pogledajte source od stranice (U FF desni klik i View page source) i nađite redak koji počinje sa "var DisagreeList". Tamo je popis svih postova koje ste TD-ali. Isto tako odmah uz to je i popis TU i Hvala koje ste opalili. Malo idiotski je to trpati u svaki generirani html ali valjda domagoj ima razloga što je to napravio...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Ja sam ih udjelio svega 9 u ovoj temi. Ako vas zanima koliko ste ih vi udjelili pogledajte source od stranice (U FF desni klik i View page source) i nađite redak koji počinje sa "var DisagreeList". Tamo je popis svih postova koje ste TD-ali. Isto tako odmah uz to je i popis TU i Hvala koje ste opalili. Malo idiotski je to trpati u svaki generirani html ali valjda domagoj ima razloga što je to napravio...

Odlična fora {#}

TU ne mogu prebrojat, a TD ima ih... onako...  A koji su ono brojevi? Broj posta?

Dama_The_Crow
13 godina
protjeran
Friday kaže...
PR0MATRAC kaže...

naravno da ima - upisi u trazilicu trgovacki centar precko zagreb i klikni slike pa ces vidjeti o kojoj se zgradi radi -

vec na slikama se vidi da ima praznih prostora - ima i neka dvorana pa bi se mozda moglo pitati - 

14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Koristi javascript i onda ti dođe Friday i otkrije raji sve tajne!

KILL! Have no fear!
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Odlična fora {#}

TU ne mogu prebrojat, a TD ima ih... onako...  A koji su ono brojevi? Broj posta?

To je ID posta - unique broj u bazi. Taj broj stavi ovdje

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-3/XXXXXXXXX.aspx

i imaš link do posta...

PR0MATRAC kaže...
Friday kaže...
PR0MATRAC kaže...

naravno da ima - upisi u trazilicu trgovacki centar precko zagreb i klikni slike pa ces vidjeti o kojoj se zgradi radi -

vec na slikama se vidi da ima praznih prostora - ima i neka dvorana pa bi se mozda moglo pitati - 

To bi trebali vi purgeri izvidjeti pa javiti ako planirate nešto napraviti.

animosity_frenzy kaže...

Koristi javascript i onda ti dođe Friday i otkrije raji sve tajne!

Ma kakve crne tajne, nije ovo moje područje. Još uvijek pokušavam izmjeniti jquery tako da mi se prikaže TU i TD lista. Uspio sam dobiti da mi se prikažu ikonice (kao prije kad klikneš na broj) ali nisam još broj dobio iz baze natrag. Ne nađem dobar in-place jquery editor. Našao sam koji return treba izmjeniti ali nemam sa čime

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 15:13 (Friday).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice