Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.214.284
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

E odustajem vise...{#}

Postavio sam ti 3 pitanja na prosloj strani pa nisam dobio odgovor ni na jedno, i onda ja izvrcem rijeci...

Battlelog: xXxtream_mau5
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
berto kaže...

E odustajem vise...{#}

Postavio sam ti 3 pitanja na prosloj strani pa nisam dobio odgovor ni na jedno, i onda ja izvrcem rijeci...

e kako ti igraš to je stvarno dobro,nevjerujem da netko može bolje

17 godina
odjavljen
M4X kaže...
berto kaže...

E odustajem vise...{#}

Ma daj pusti ga, čiterčina živčana... {#}

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Friday kaže...
M4X kaže...
berto kaže...

E odustajem vise...{#}

Ma daj pusti ga, čiterčina živčana... {#}

ma nije čiter,igra super,koji je nick od onog kojeg sam opisao sa pojavi se od niotkud i sve pobije sa sačmom,to maus? zaboravio sam

17 godina
odjavljen
M4X kaže...

ma nije čiter,igra super,koji je nick od onog kojeg sam opisao sa pojavi se od niotkud i sve pobije sa sačmom,to maus? zaboravio sam

Po tvom opisu to može biti samo nexus {#}

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Friday kaže...
M4X kaže...

je da,nemam ga u batlelogu mislim,ali maus je čini mi se bolji

17 godina
odjavljen
M4X kaže...
Friday kaže...
M4X kaže...

je da,nemam ga u batlelogu mislim,ali maus je čini mi se bolji

Ne znam, spavao sam samo sa mausom i astrom!

Freak Show Inc.
17 godina
Odjednom ili posebno? :p
13 godina
neaktivan
berto kaže...

E odustajem vise...{#}

Pa kiki ne igra na 75 zato sto on zeli da mu sve ljepo izgleda, a ja zelim tecnost. Uostalom jesi li ti ikad igrao na vise od 60hza? Pa da izvrces, postavis moj odgovor sa rasprave o jiki i spreadu na raspravu o hz-ima, bez da si pogledao sta repliciram i postas tu.Kako da ja to opisem? Ubiti zelis da ispadne da sam rekao da 100hza nevalja a nisam. Nemoj srljat ;)

17 godina
odjavljen
Basta kaže...
Odjednom ili posebno? :p

Daj basta, pa nema kiss and tell {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Pa kiki ne igra na 75 zato sto on zeli da mu sve ljepo izgleda, a ja zelim tecnost.

Ne kontam..

HR_Nick
13 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
zdenko1991 kaže...

Pa kiki ne igra na 75 zato sto on zeli da mu sve ljepo izgleda, a ja zelim tecnost.

Ne kontam..

Ma kad smanjis rezu imas onu maglu te je slaba vidljivost to ga smeta. A mene odusevljava glatkoca, bez obzira sto sam bez q corav :D. + pixelastija slika znas.

15 godina
neaktivan
M4X kaže...
berto kaže...

E odustajem vise...{#}

{#}lockao igru na 30 fps-a , kad sam uso vec je jedno 150 ticketa proslo

zdenko1991 kaže...
berto kaže...

E odustajem vise...{#}

Pa kiki ne igra na 75 zato sto on zeli da mu sve ljepo izgleda, a ja zelim tecnost. Uostalom jesi li ti ikad igrao na vise od 60hza? Pa da izvrces, postavis moj odgovor sa rasprave o jiki i spreadu na raspravu o hz-ima, bez da si pogledao sta repliciram i postas tu.Kako da ja to opisem? Ubiti zelis da ispadne da sam rekao da 100hza nevalja a nisam. Nemoj srljat ;)

reko sam da necu a evo me opet,

1. Pitao sam di sam ja to rekao da na 120 nije fluidnije??

2. Ja sam reko da na tih 120 igra ce fluidnije ici, ali neces imati neku veliku prednost jer jednostavno igra nije toliko brza...

3. Poanta mog posta je bila da bi JA  rade uzeo 27" 60Hz nego 24" 120Hz ako je cijena slicna, iz razloga sta mi komp ne sluzi iskljucivo da bi igrao, slika na IPS monitoru je daleko ljepsa nego na TN i na kraju krajeva cak bi se dalo raspravljat sta bi ti dalo vecu prednost u bf3, veci monitor na kojem ces lakse vidjet i ciljat neprijatelje ili brzi refresh, s obzirom da se u bf-u vecina situacija odvija u headglitchevima, a ne "bunnyhop skoci preko neprijatelja, okreni se za 180 i opali headshot" situacijama di bi 120 hz dobro doslo...

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

eto napravio sam sranje...maknuo sam kvacice sa svega oznacenog,deletao sve pod standard resolutions i ostavio samo ovo pod detailed resolutions (i editirao to sa 60hz na 119.997hz)

sad kad se komp pali pise input not supported

pomioc?samo onboard graficka mi radi ok...

battlelog:KICKASS_HR

0 0 hvala 0
13 godina
berto kaže...

2. Ja sam reko da na tih 120 igra ce fluidnije ici, ali neces imati neku veliku prednost jer jednostavno igra nije toliko brza...

3. Poanta mog posta je bila da bi JA  rade uzeo 27" 60Hz nego 24" 120Hz ako je cijena slicna, iz razloga sta mi komp ne sluzi iskljucivo da bi igrao, slika na IPS monitoru je daleko ljepsa nego na TN i na kraju krajeva cak bi se dalo raspravljat sta bi ti dalo vecu prednost u bf3, veci monitor na kojem ces lakse vidjet i ciljat neprijatelje ili brzi refresh, s obzirom da se u bf-u vecina situacija odvija u headglitchevima, a ne "bunnyhop skoci preko neprijatelja, okreni se za 180 i opali headshot" situacijama di bi 120 hz dobro doslo...

To je sada stvar ukusa. I ja bi rađe IPS 27" 60Hz nego 24 TN 120, ali mislim da je cijenja ovog IPSa puno puno, veća. Stvar je da je sve počelo sa Cecom koji pita koji bi monitor uzeo. A posto je Ceco zagriženi FPSaš (puno više i od mene i od tebe) mislim da bi mu bilo pametnije uzeti onaj Benq sa 120 HZ.

Dama_The_Crow
15 godina
neaktivan
kurt kaže...

eto napravio sam sranje...maknuo sam kvacice sa svega oznacenog,deletao sve pod standard resolutions i ostavio samo ovo pod detailed resolutions (i editirao to sa 60hz na 119.997hz)

Je standardni monitor sa 60 ce ti raditi na 120Hz  {#}

neznam probaj pocistiti drivere od grafe sa driver sweeperom pa na novo instalirat....

14 godina
neaktivan
kurt kaže...

Digni ga u safe modu i vrati svoju rezoluciju ali pises da ti onboard radi,pa rijesi onda od tud

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 19:21 (Blade Runner31).
13 godina
neaktivan
berto kaže...
Soldier977 kaže...

Idi pogledaj Hobita na 24FPS i onda na 48FPS pa javi dojmove.

Lockaj si ti igru na 24 pa na 48 fps-a, i onda na 60 pa 120fps-a pa javi dojmove....

Razlika sa 60-120 nece biti ni priblizna onoj sa 24 na 48.....

I ja nisam reko da nije fluidnije, ali bf3 nije ni priblizno brza igra da bi imao neke velike prednosti, pogotovo ako namjena kompjutera nije iskljucivo kompetitivno igranje, za istu cjenu rade bi uzeo   27" 60HZ naspram 24" 120 Hz

i btw. ne gledam takve filmove {#}

E sad procitaj prvu recenicu svoju. Tu se ne slazemo sa tobom. Kazes da razlika nece biti velika, da nece mause ali na 60hza, ali na 120 hza ce biti itekakva razlika. To smo komentirali. ;)

13 godina
neaktivan
kurt kaže...

Pa spoji na onboard grafičku, vrati sve kako je bilo, stisni ok, ugasi comp, uštekaj ponovo na glavnu grafičku i trebalo bi biti ok.

15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

To je sada stvar ukusa. I ja bi rađe IPS 27" 60Hz nego 24 TN 120, ali mislim da je cijenja ovog IPSa puno puno, veća. Stvar je da je sve počelo sa Cecom koji pita koji bi monitor uzeo. A posto je Ceco zagriženi FPSaš (puno više i od mene i od tebe) mislim da bi mu bilo pametnije uzeti onaj Benq sa 120 HZ.

27" IPS cijena kod nas oko 2100-2200kn

27" 120Hz cijena vani oko 2800kn kod nas ih nisam naso

najjeftiniji dobavljivi benq na nabavi.net je 3500, a onaj asus 27" 120hz sta je ceco postao je 4300 pa na dalje, a za 4000 bi vec razmisljao o ovome

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 19:57 (berto).
13 godina
neaktivan
berto kaže...
Soldier977 kaže...

najjeftiniji dobavljivi benq na nabavi.net je 3500, a onaj asus 27" 120hz sta je ceco postao je 4300 pa na dalje...

ima i ovaj Alienware 23" 120Hz 2500kn

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=12262&osCsid=86daa9d563a82e053a472f0a047c13a6

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 19:35 (D4RKR1DE).
17 godina
odjavljen
berto kaže...

reko sam da necu a evo me opet,

1. Pitao sam di sam ja to rekao da na 120 nije fluidnije??

je ali treba uzet sve ostalo šta je na TN-u sa 120Hz bolje a pogotovo za igranje

ajmo reć da kad gledaš ravno u tn da je slika dobra i nema izobličenja, a kad igrač gledaš ravno

pogledaj post od anarchyST:

Pa vise sam bio razocaran kad sam sa tn-a presao na e-ips, nego obrnuto... U2412M je daleko bolji monitor sta se tice prikaza boja, i uvjetno receno kuteva gledanja (ali ovo pada u vodu kad ukjucimo glow u cijelu pricu).

Ovih 27" je fizicki vece od U2412M i proporcionalno toj velicini mi je i veci uzitak igrat i gledati filmove na njemu... a monitor mi 90% vremena sluzi upravo za to... da se vise bavim "uredskim" radom sigurno bih osta na 16:10 i 1920*1200.

Najvise igram mmorpg, rpg i sp fps-ove... mp fps-ove ne igram... ali evo primjer, dok sam igrao Torchlight 2 na U2412M oni labeli dropova su mi bili necitljivi dok sam u pokretu tj. bio je primjetan ghosting... kod ovog Philipsa toga gotovo da i nema...

Ali taj ghosting mi i nije toliko smetao, dealbreaker mi je bio glow i prljava slika uzrokovana agresivnim ag slojem...

Ali sve jedno, stedim pare za "punokrvni" IPS, jer ovi AH-IPS i e-IPS isprdci me ne zanimaju... ;)

14 godina
protjeran
D4RKR1DE kaže...
berto kaže...
Soldier977 kaže...

najjeftiniji dobavljivi benq na nabavi.net je 3500, a onaj asus 27" 120hz sta je ceco postao je 4300 pa na dalje...

ima i ovaj Alienware

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=12262&osCsid=86daa9d563a82e053a472f0a047c13a6

taj sam ja mislio uzeti, zbog primamljive cijene. a valjda ce jednog dana doci i on na moj stol.

Battlelog: ljudina
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

E sad procitaj prvu recenicu svoju. Tu se ne slazemo sa tobom. Kazes da razlika nece biti velika, da nece mause ali na 60hza, ali na 120 hza ce biti itekakva razlika. To smo komentirali. ;)

isuse boze...

reko sam da ce razlika u gameplayu u bf3 izmedu 24 i 48 fps-a biti puno veca nego izmedu 60 i 120 fpsa, pa makar to sve vrtio na gigahercnom monitoru

Neznam vise kako da ti objasnim, recimo da teoretski imas monitor koji ima refresh 1000Hz, prvo lockas fps na 24, pa na 48 i zatim na 60 pa na 120, puno vecu razliku u gameplayu ces osijetiti prelaskom sa 24 na 48 nego sa 60 na 120....

Ubiti ako nevjerujes probaj sam , lockaj si igru na 24 fpsa i odigraj rundu, zatim digni na 48, pa odigraj i ako nakon toga mislis da bi jednako poboljsanje dobio da sa 60 prijedes na 120hz onda ok...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 19:52 (berto).
16 godina
odjavljen
berto kaže...
zdenko1991 kaže...

isuse boze...

reko sam da ce razlika u gameplayu u bf3 izmedu 24 i 48 fps-a biti puno veca nego izmedu 60 i 120 fpsa, pa makar to sve vrtio na gigahercnom monitoru

Neznam vise kako da ti objasnim, recimo da teoretski imas monitor koji ima refresh 1000Hz, prvo lockas fps na 24, pa na 48 i zatim na 60 pa na 120, puno vecu razliku u gameplayu ces osijetiti prelaskom sa 24 na 48 nego sa 60 na 120....

Točno.

:)
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 19:46 (Tonči).
14 godina
neaktivan
berto kaže...

isuse boze...

Ja sam razumio sta zelis rec pred 6 stranica {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Od silnih teorija, odoh ja na Warface. nebum trebao vajnati kak imam lag, kak umirem iza kuta, kak mi netko u headglitchu stoji...jednostavno toga nema. svaka klasa ima svrhu, nisam BC2 igrao, ali koliko sam upucen - uloge u klasama su iste. dok recimo u BF-u, nijedna klasa nije toliko OP koliko je assult i ne isplati se nista drugo igrati. S ove strane, u Warface, svaka klasa ima svrhu, a igra se infantry only, i samo suradnjom svih klasa, moguce je napraviti nekaj, pogotovo u CO-OP-u koji ovdje i ima neku svrhu...

Moj PC  
4 4 hvala 1
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

Od silnih teorija, odoh ja na Warface. nebum trebao vajnati kak imam lag, kak umirem iza kuta, kak mi netko u headglitchu stoji...jednostavno toga nema. svaka klasa ima svrhu, nisam BC2 igrao, ali koliko sam upucen - uloge u klasama su iste. dok recimo u BF-u, nijedna klasa nije toliko OP koliko je assult i ne isplati se nista drugo igrati. S ove strane, u Warface, svaka klasa ima svrhu, a igra se infantry only, i samo suradnjom svih klasa, moguce je napraviti nekaj, pogotovo u CO-OP-u koji ovdje i ima neku svrhu...

ja nisam dobio EU poziv :/ onu rusku sto sam igrao preko proxya mogu samo pohvalit :) najvise lici na zadnji MoH sa malo CoD, Bf i CS.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
ceco22 kaže...

ja nisam dobio EU poziv :/ onu rusku sto sam igrao preko proxya mogu samo pohvalit :) najvise lici na zadnji MoH sa malo CoD, Bf i CS.

Znaci da je sranje ako najviše liči na MoH {#}

15 godina
neaktivan
Basta kaže...
ceco22 kaže...

Znaci da je sranje ako najviše liči na MoH {#}

Grafički zericu nize od crysisa, crysis engine, imas onaj slide attack, gameplay fuzija CoD-a i CS-a, klase iz BF-a, attachmenti za oruzja se uslije ire mijenjaju, kao i u crysisu; super CO-Op, svaki dan nove misije, zaradjujes poencice za kupnju oruzja, u multyju imas sve moguce modove, od FFA, do Storma (ala kontrola neprijateljskog podrucja, pa nepreduje po mapi), plant the bomb...pa kaj mozes bolje? pokupis najbolje iz ostalih igara i ako si iole sposoban to sve iskombiniras da ispadne super proizvod. al najbolje, i F2P je!!!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice