Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.216.354
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Tony CRO kaže...

A sad sam se sjetio šta bi mogli stavit u BF3 zamijenit ili dodat tenk za M95 degman. Tenk je iz hrvatske ima samo dva prototipa gledo sam na youtube-u kažu da je najbolji na svijetu u usporedbi sa t-90, leopard i M1A2.

Evo slike mislim da bi svi željeli ovu mrcinu u BF3

Ti znas da je Degman, samo upgrejdan T-84?

Jugoslavija je imala pravo na izradu T-84 odnosno M-84.

Razlika je samo u drugom obliku kupole, reaktivnom oklopu, i ima vise elektronike.

stavljat ga u isti rang sa Leopard 2, abrams i slicnima nije bas prikladno.

16 godina
Battlefield 3

Znate da ću vam silovati bazu i tu nema pomoći(osim ako me ne pričekate tamo i ubijete), pogotovo ako ćete imati jaci heli kao što je sad u bc2 Apache. Bit će u vašj bazi samnom vjerovatno Dado,pirat, a možda čak i Danny{#}

btw....a T84 ili M84 je napravljen na osnovi T72.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 10:04 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

{#}{#}!!

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
gjurki kaže...

Ma jedini BF šta sam igro je Bad Company i to isto sam prešo SP a Mp nisam mogo jer na koju god mapu dođem proovi i nemogu se pomaknut mrtav sam. I ne želim bit slaba karika u timu kako je M4X reko:))

Igraj više pa nećeš bit slaba karika. A o tome da su na MP-u proovi... pfff.... na MP-u se nađe takvih genijalaca da to nije za vjerovat  tak da ti ta priča baš i ne stoji. 

Ja čim sam instaliro BC2 sam otišao na MP i igrao, kakav SP kakve gluposti pa nije igra astrofizika. Ima 10 osnovnih kontrola koje se savladaju za 20-ak minuta.

I iako nisam još uvijek neki baja da mogu uć na bilo koji server i pišat po njima, uvijek se trudim da završim u gornjoj polovici na rang listi na kraju runde(u ćemu i uspijem jer vrlo rijetko da se nađe baš dosta super igrača na jednom serveru)

PONAVLJAM! PUSTI SP I TE GLUPOSTI NEĆE TE TO NIŠTA POBOLJŠAT KAO IGRAČA, ODI ODMAH IGRAT MP I TAMO VJEŽBAJ, TAKO ĆEŠ NAJBRŽE NAPREDOVAT.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 10:07 (sinister_axe).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Najbolje ćeš naučit kad dođeš i kad te ekipa buši.

Još se danas sjećam prve mape na Battlefieldu koju sam igrao. Bio je to Wake island, mapa sa 64 igrača, službeni EA Sweeden server (tada su ih još imali).

Spawnam se, izroka me neki random tip, spawnam se, izroka me tenk, spawnam se, izroka me avion.

Još je ta mapa prilično zbunjujuća i nisam imao pojma gdje se kretati. Vidio sam neke svoje tipove i pratio ih. Malo po malo ufurao sam se, i to je to.

Da ne velim da još uvijek prcam Dadu za vrijeme prije nego je igrao BF. Naime, njemu je prva mp igra koju je baš igrao bio BFBC2 i stalno se plakao da on to nemre, da ga buše, da ovo, da ono. Sve što sam mu svaki put rekao je bilo da se strpi. I eto ga, rastura uzduž i poprijeko.

Uvijek će vas na početku rokati žestoko, neovisno jeste li odigrali SP ili ne, jer je gameplay drugačiji, protivnici su drugačiji i sve je potpuno drugačije.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 10:12 (Danny_HR).

9 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Na g2playu preoder 223 kune. Jeli to trenutno najjeftinija ponuda na trzistu?

Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pa di se to može mjeriti sa T90, a kamo li sa abramsom ,a još manje s laopardom. Ovaj naš je ništa drugo nego nadograđem stari T72, slično kao i T90 samo što on ima nešto i T80.

Ispred tog našeg ima još puno drugih tenkova. Challenger 2 on je u rangu sa Ambramsom i Leopardom, onda francuski Leclerc, pa onda kinseki Type 99, pa onaj Izraelski, a mislim da ih ima još.

I makar je tenk prototip nemože biti jako dobar ako je samo nadograđeni T72, a i zar nije zaustavljen razvoj tog tenka zauvijek?

Tako je. Jedina prednost T-72 je ostala u relativno maloj masi i odličnoj pokretljivosti (Oko 40-ak tona čini mi se da ima). T-90 je puno napredniji ali inferiorniji naspram Leoparda. Čak je i T-80 nešto jači od T-90, ali T-80 ima jako veliki problema sa potrošnjom. T-72 je davno out of date, nula za današnje borbe.

Inače, Rusi sile vladu da dobiju licencu za T-95 i da naprave nešto konkurentnije. Vidjet ćemo.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 10:28 (Ranko Kukumar).
14 godina

pocetak je najtezi, vecina ih na pocetku odustane, al kad se navikne, evo kod mene, otkako sam krenuo igrati bc2, a prije sam igrao mw2, napocetku tesko, al kad sam krenuo igrati kako treba, i ne pamtim kad sam zadnji put igrao cod, ili neku drugu fps mp igricu, barem je tako kod mene. jednostavno navukao sam se na bf

16 godina

Ima negdje da napravim preorder Limited Edition u kutiji unutar Hrvatske?Hvala.

HTC Desire Android
15 godina
protjeran
emerik kaže...

Ima negdje da napravim preorder Limited Edition u kutiji unutar Hrvatske?Hvala.

Ako smijem znat,zašto?:)

16 godina

Oću imati kutiju,što je tu čudno???

HTC Desire Android
15 godina
protjeran
emerik kaže...

Oću imati kutiju,što je tu čudno???

Čudno mi je jer zbog jedne kutije ćeš platit 100 kn više:)

Jel još postoji BFBC2 Bug server ili je ugašen?! Da se malo uigram dok ne dođe BF3?

14 godina
neaktivan
kaj če ti kutija?
16 godina

Mozda ima sve Battlefielde sa kutijom, pa hoce i ovaj.

Mozda vise voli imati igru u kutiji, nego u digitalnom izdanju.

Dakle, ako on to zeli, sigurno ima razlog.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
15 godina
protjeran
rocker55555 kaže...

Mozda ima sve Battlefielde sa kutijom, pa hoce i ovaj.

Mozda vise voli imati igru u kutiji, nego u digitalnom izdanju.

Dakle, ako on to zeli, sigurno ima razlog.

Pa dobro ja sam ga samo uljudno pito ovaj se počo derat na mene, čisto me zanima razlog, mogo ga je reć i dobro.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ak neko nije vidio prije,ovo je fora

EDIT: za one koji misle da je ovo nemoguce da radi po danu,evo tu jos jedan filmic objasnjava kak je to moguce.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 10:53 (kach).

4 0 hvala 9
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Slika godine{#}

BF3 vs Mw3 camp BF3 vs Mw3 camp

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 11:02 (viper).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
viper kaže...

Slika godine{#}

ista situacija i na bug forumu {#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 11:16 (lollik91).
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Samo jedno...u ratu nema pravila{#}

Tony CRO kaže...

A sad sam se sjetio šta bi mogli stavit u BF3 zamijenit ili dodat tenk za M95 degman. Tenk je iz hrvatske ima samo dva prototipa gledo sam na youtube-u kažu da je najbolji na svijetu u usporedbi sa t-90, leopard i M1A2.

Evo slike mislim da bi svi željeli ovu mrcinu u BF3

Pa di se to može mjeriti sa T90, a kamo li sa abramsom ,a još manje s laopardom. Ovaj naš je ništa drugo nego nadograđem stari T72, slično kao i T90 samo što on ima nešto i T80. 

Ispred tog našeg ima još puno drugih tenkova. Challenger 2 on je u rangu sa Ambramsom i Leopardom, onda francuski Leclerc, pa onda kinseki Type 99, pa onaj Izraelski, a mislim da ih ima još.

I makar je tenk prototip nemože biti jako dobar ako je samo nadograđeni T72, a i zar nije zaustavljen razvoj tog tenka zauvijek?

Pogledaj ovo i sam se uvjeri znam da je nadograđeni t72 ali to je kako kažu najbolji evo što ovaj kaže mislim da će svi željet M95 degman sada u BF3

Živjeti za BUG i umrijeti za BUG
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

3 0 hvala 2
15 godina
protjeran
Battlefield 3

J*bali vas ti te*kovi u gu*icu.

Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
moderator

Čekao sam te da staviš,da nebi opet bilo da ja sve stavljam. {#}

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja sam za naš tenk je brži od većine ostalih i ima veći domet

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

kolka uha ima ovaj lijevi o.0

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

PONAVLJAM! PUSTI SP I TE GLUPOSTI NEĆE TE TO NIŠTA POBOLJŠAT KAO IGRAČA, ODI ODMAH IGRAT MP I TAMO VJEŽBAJ, TAKO ĆEŠ NAJBRŽE NAPREDOVAT.

da,a nije ti možda palo napamet da bi se netko osjećao kao debil da preskoći sp,mislim da se mene pita,stvarno bi bilo ŠTETA ne odigrat sp prvo,pogotovo nakon mjesec dana bete mp-a.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran
athlon64 kaže...

da,a nije ti možda palo napamet da bi se netko osjećao kao debil da preskoći sp,mislim da se mene pita,stvarno bi bilo ŠTETA ne odigrat sp prvo,pogotovo nakon mjesec dana bete mp-a.

Ma on je mislio da se najbolje uči igrajuć MP i to vjerujem, ali uvijek prvo pređem sp onda idem na MP:)

15 godina
gjurki kaže...
athlon64 kaže...

Ma on je mislio da se najbolje uči igrajuć MP i to vjerujem, ali uvijek prvo pređem sp onda idem na MP:)

to je istina ali mislim stvarno ko bi žrtovao 2 dana sp-a da vježba mp -.-

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

kakva je kamera iz treceg lica na vozilima? u bc2 mi se nikako ne svidja

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ljudi šta će vam pogled iz 3. lica to je nepotrebno jedino ako želite uživat u grafici. {#}

Živjeti za BUG i umrijeti za BUG
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Tony CRO kaže...

Ljudi šta će vam pogled iz 3. lica to je nepotrebno jedino ako želite uživat u grafici. {#}

za helici i avione

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice