Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.224.944
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Počeo update Battleloga. Jedva čekam vidjeti kakvu su nam spačku ovaj put pripremili.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 14:09 (Danny_HR).

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

....ma kakav sada opet update ???? Sta samo stranice ???

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
13 godina
Battlefield 3

Napokon opet malo pauze od igranja. Juhuuu...

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da, samo Battlelog.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
Danny_HR kaže...
Da, samo Battlelog.

Meni se updejta cijela igra,skida sa origina 2,4GB

dejanceeeeeeeeee
17 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...
Danny_HR kaže...
Da, samo Battlelog.

A jučer si normalno apdejtao?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

pa nek onda ubace traktor i fino vagonku prikolicu... stane u nju bar 20 ljudi... a dobro bi dosla i podmornica koja, nek se nađe...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

a dobro bi dosla i podmornica koja, nek se nađe...

Apsolutno. Tek onako, da se za 20 godina ne može pričat o nekoj tamo zastarjeloj igri koja nema podmornice.

15 godina
Danny_HR kaže...
dejan1471 kaže...
Danny_HR kaže...
Da, samo Battlelog.

A jučer si normalno apdejtao?

Prije 2 dana sam kupio close quoters i tad je zadnji updaejt bio

dejanceeeeeeeeee
17 godina
neaktivan
Onda ti skida jučerašnji patch.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

e al sto bi najvise volio vidit... jednu staru, dobru kremenjacu :D   ono, trcis, opalis, trk iza kamena dok ne nabijes sipkom barut u nju i ponovo :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

e al sto bi najvise volio vidit... jednu staru, dobru kremenjacu :D   ono, trcis, opalis, trk iza kamena dok ne nabijes sipkom barut u nju i ponovo :D

Sto se tice pouzdanosti spas12 joj je rame uz rame :D

Radi battlog opet :)

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 14:33 (Co7).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

jes, al s ovom u rundi uspijes ispalit 3 metka... ako imas srece mozes nekog i pogodit :D

EDIT: samo malo OT... imam neki PC dell gx280, ležeći, slabo napajanje (mislim 205w) pise da podrzava PCIE 1.0 x16 grafičku... sta bi se dalo metnut, samo da moze pokrenut cod 2 i njemu slicne igre???

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 14:38 (karlo666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
karlo666 kaže...

jes, al s ovom u rundi uspijes ispalit 3 metka... ako imas srece mozes nekog i pogodit :D

EDIT: samo malo OT... imam neki PC dell gx280, ležeći, slabo napajanje (mislim 205w) pise da podrzava PCIE 1.0 x16 grafičku... sta bi se dalo metnut, samo da moze pokrenut cod 2 i njemu slicne igre???

Ma neki radeon 1300/1600 i cod će ti raditi OK

Freak Show Inc.
17 godina
Blehh... Ja bi ubacio motor-prikolicar, ko sto su svabe imale u WW2, jedan vozi, a ovaj iz prikolice sa strane iz smajsera dejstvuje po neprijateljskoj zivoj sili :)
17 godina
neaktivan

Kaj nebi trebalo bit motora u nekom DLC-u?

EDIT: Bi!

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 15:30 (Danny_HR).
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Mogli su staviti neki kretenskiju sliku. Mislim, nije dovoljno nevjerojatno da frajer sa tako nagnutim motorom "puca na neprijatelja". Trebali su mu još staviti papigu na rame...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kad san prvi put vidia ovu sliku mislia san da se radi o konju. Boga mi!{#}

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Kad san prvi put vidia ovu sliku mislia san da se radi o konju. Boga mi!{#}

Kad si star i ćorav.

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kad si star i ćorav.

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

imam problem...napravio sa update igre i sada kada pokušam se spojiti na server mi piše da prvo moram instalirat igru...zašto?

edit...repair instalation je pomogao

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 15:56 (Mahjongg).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

GUN MASTER MEDAL {#} tek sad vidim...mislim mogli su bar 30 komada stavit ak nis drugo...neznam za vas,ali ja nisam do sad nijednu pobijedio {#}

btw ko bi rekao da ce mi ramovi od 200 kn rijesiti crashanje igre svakih 5-10 minuta koje me mucilo otkad imam igru {#}

EDIT:bug server opet radi?pa jbt kolko se stvari dogodilo jos u 4 dana kolko me nije bilo?!?!

battlelog:kickass1999
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 15:54 (kurt).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
kurt kaže...

GUN MASTER MEDAL {#} tek sad vidim...mislim mogli su bar 30 komada stavit ak nis drugo...neznam za vas,ali ja nisam do sad nijednu pobijedio {#}

Nisam ni ja. Par puta bio drugi ali da me yebeš ne mogu s onim granatama nikoga ubiti...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ponukan jučerašnjim ground&pound-om koji je pretrpila moja blažena g15 tipkovnica {#} evo kratke ankete oko živciranja u BF3

8 uopće se ne živciram
42 povremeno se živciram
9 stalno se živciram
1 više rage quitam nego igram
4 trgam pc periferiju :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
kurt kaže...

Nisam ni ja. Par puta bio drugi ali da me yebeš ne mogu s onim granatama nikoga ubiti...

ja uspio nakon 9-10 partija treba bit uporan i malo srece imat.. {#}

xfact
15 godina
Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...

Mali savjet dannyu...da malo razvodni mape od karkanda a ne 4 u bloku?

Znam da onda nekima produži load ali mislim da složit rotaciju više taktički, jedna veća pa manja grad pa pustinja i to....

samo savjet

Aj pliz savjete i raspravu o serveru ubuduće preseli tam na temu o serveru. :-)

Može se, ali mislim da nije dobro jer dio ekipe možda i nema B2K pa da ih ne pobaca van svako toliko. Osim toga, od manjih mapa ostali su samo Bazaar, Seine i Metro.

Ok sry patrone.

Ali mislim da ko nema b2k ne može ni uć u server koji ga ima u rotaciji, neovisno o rotaciji mapa i koja je trenutno mapa.

xyan kaže...

MC- MCovci

CHC- CHCovci

PiS- PiSovci

CROG- CROGovci

BB - BBovci

XII- (Dirty Dozen) - Dvanajestice (barem ih ja tako zovem)

LN-LNovci

....

A di su CRO- croatian rambo outlaws.??? xyane đubre malo nisam to očekivao da ne spomeneš gospodu.

A dobro samo još ja i maks branimo boje, ostale pi.čkice nas se srame pa su maknuli tagove...ahm ahm

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...

Znam da onda nekima produži load ali mislim da složit rotaciju više taktički, jedna veća pa manja grad pa pustinja i to....

samo savjet

Može se, ali mislim da nije dobro jer dio ekipe možda i nema B2K pa da ih ne pobaca van svako toliko. Osim toga, od manjih mapa ostali su samo Bazaar, Seine i Metro.

Ok sry patrone.

Ali mislim da ko nema b2k ne može ni uć u server koji ga ima u rotaciji, neovisno o rotaciji mapa i koja je trenutno mapa.

Istina, dovoljno da je jedna mapa iz rotacije dio ekspanzije koju ne posjeduješ - nema unutra!

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...
Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...

samo savjet

Ok sry patrone.

Istina, dovoljno da je jedna mapa iz rotacije dio ekspanzije koju ne posjeduješ - nema unutra!

Onda je to bedasto napravljeno, jer vidi kaj piše...

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo kontaktirao sam EA opet i odgovorio im na nekoliko sigurnosnih pitanja tipa email koji sam koristio za registraciju, grad i država u kojoj sam rođen i CD-Keyeve sam dao. I svejedno mi ne žele mi pomoć jer neznam datum rođenja koji sam stavio.

Uglavnom rekao sam im ako je datum rođenja TOLIKO važan onda neka stave Notice da je date of birth važan za potvrđivanje vlasništva accounta prilikom registracije. On mi se zahvalio na tom prijedlogu i rekao da će reći nadređenima. Bar bi pomoglo ljudima da ne upadnu u probleme kao ja.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Promster kaže...
Friday kaže...
fila2208 kaže...
Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...

samo savjet

Ok sry patrone.

Onda je to bedasto napravljeno, jer vidi kaj piše...

Znam ali ja nisam nikada uspio ući na server ako je vrtio nešto od b2k mapi dok nisam uzeo premium.

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice