Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.216.267
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

Piluleee! :)

2 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
hellbyte0 kaže...

Evo sad mi upravo moj dado posalo sliku medvjedića kad igra BF pa bude transformiran u letećeg medvjedića.{#}{#}

Htio podjelit to sa našom BF zajednicom.{#}

A di su ostali medvjedići, ako me pamćenje ne vara zar ih nije bilo više {#}{#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
16 godina
neaktivan
drahic kaže...
...

We’ve announced that players will be able to guarantee their access to the exclusive Battlefield 4 beta by pre-ordering the Limited Edition of Medal of Honor Warfighter. ....

A mi koji smo pljunuli 50 eurića ili indijskih rupija za Premium? nećemo biti počašćeni za veleuvaženo prisustvo u beti?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
17 godina
protjeran
Battlefield 3

@carapa   moraš razumjet da nažalost otali medvjedići nisu uhvaćeni na nekoj fotki, ali ne brini istrian KGB radi na tome.{#}

@zura      stari za betu moraš još 50 ojra dat {#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

igra netko sad ili ce igrat na nekom hrv serveru?ako da stavite tu profil od battleloga da se pridruzim

0 0 hvala 0
14 godina
Zura kaže...
drahic kaže...
...

We’ve announced that players will be able to guarantee their access to the exclusive Battlefield 4 beta by pre-ordering the Limited Edition of Medal of Honor Warfighter. ....

A mi koji smo pljunuli 50 eurića ili indijskih rupija za Premium? nećemo biti počašćeni za veleuvaženo prisustvo u beti?

Pa ko nas hebe.. Za bf3 si mogao igrat betu ako si ga preordao...Tak da ono..

Ne pada mi na pamet preordat MoH samo zbog 2 dana bete gdje ce serveri bit u banani ili slicno.

Da cu bf4 preordat vjerovatno,da,hocu. Al ima do toga jos godina dana,i vise.

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ovaj battlelog je takvo j e b e n o smeće... u zadnjih 10-ak dana nestalo mi je barem isto toliko partija od tek nešto malo više odigranih (uopće nema battle reporta). Zna mi se dogoditi da uđem u server na doslovce 3-4 sekunde i dobijem report nakon sat vremena kad ta partija završi a evo sada odigrao 1000 ticketa i ništa. Jučer ista stvar... Nabijem ih na neku stvar! {#}

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sorry što upadam, mislio sam da će vam ovo biti korisno, ak ne barem good to know. Nalazim se u istoj situaciji kao i mnogi BF3 igrači. Kupio sam BF3 i onda i B2K. Razmišljam o Premiumu zbog 2 tjedna DLC-a unaprijed i sl.  Ali osjećam se opjačkano jer ne želim dvaput plačat B2K. Long storry short; pritužio sam se na live support i dobio 15% POPUSTA NA BILO ŠTO S ORIGINA, UKLJUČUJUĆI I PREMIUM. {#}

Moj PC  
4 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

imam pitanje u vezi skill levela, kako to da na protivnickoj strani njihov prvi sa boljim K/D Ratiom ima slabiji skill level od mene? Konkretno frost_win prema You8MyBulletu? na temelju cega se to izracunava?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/38975404/1/415155001/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sheeva kaže...

imam pitanje u vezi skill levela, kako to da na protivnickoj strani njihov prvi sa boljim K/D Ratiom ima slabiji skill level od mene? Konkretno frost_win prema You8MyBulletu? na temelju cega se to izracunava?

izracunava se debilno u svakom slucaju,ako te ubije netko s nizim levelom pada ti skill pa ako ti ubijes nekog s visim raste i tako.ja mislim da je tako pa nek me isprave ako nije

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
TomislavZG-2 kaže...

Sorry što upadam, mislio sam da će vam ovo biti korisno, ak ne barem good to know. Nalazim se u istoj situaciji kao i mnogi BF3 igrači. Kupio sam BF3 i onda i B2K. Razmišljam o Premiumu zbog 2 tjedna DLC-a unaprijed i sl.  Ali osjećam se opjačkano jer ne želim dvaput plačat B2K. Long storry short; pritužio sam se na live support i dobio 15% POPUSTA NA BILO ŠTO S ORIGINA, UKLJUČUJUĆI I PREMIUM. {#}

Baš sam krenuo probati se žaliti naknadno(kao, tek sam shavtio da sam 2x platio i sl.), ali dobro da sam se sjetio da mi samo fali da privlačim pozornost uz ruski key, EU BTK i indijski premium{#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
moderator
Battlefield 3

Niste platili 2x taj B2K,platili ste samo 4dlca 4x15€=60€ + 15€B2K koji niste platili - premium je 50€

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 1:04 (pirat).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Virusu se sviđalo igranje većeras s HRSQ. Opet je pokazao da nema haksa koji može Virusa eliminirat :)

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban

2 0 hvala 0
17 godina
hellbyte0 kaže...

..basta se ne računa jer njega smatram paar stepenica iznad njh.{#}{#}

Mladicu, nisam te dugo vidio na nisanu, ali dolijat ces ti i odma ti vadim sve cetiri šestice {#}

Ako ne ti, onda ce tvoj Dado dobit duplu penetraciju, kao onda, khm... jednom, jeli... khm... noz... x2, khmm..., neugoda ziva, jeli, khmmm... {#}

17 godina
protjeran
Basta kaže...

Mladicu, nisam te dugo vidio na nisanu, ali dolijat ces ti i odma ti vadim sve cetiri šestice {#}

Ako ne ti, onda ce tvoj Dado dobit duplu penetraciju, kao onda, khm... jednom, jeli... khm... noz... x2, khmm..., neugoda ziva, jeli, khmmm... {#}

Ne brini, budemo si opet međusobno radili rupe za lijepe cvijetiće.{#}

17 godina
hellbyte0 kaže...

Ne brini, budemo si opet međusobno radili rupe za lijepe cvijetiće.{#}

Za kitu.... cvijeca! :)

14 godina
Basta kaže...

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
Battlefield 3

Jel moguće toliko boost fps-a. prešao sam iz 1920 x 1200 reze na 1920 x 1080 postavke ultra, dobio sam najmanje 10fps-a..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Jel moguće toliko boost fps-a. prešao sam iz 1920 x 1200 reze na 1920 x 1080 postavke ultra, dobio sam najmanje 10fps-a..

Virus popije par (tuceta) piva i fps-ovi se odma duplaju XD

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
17 godina
Virus X*043 kaže...
toxic kaže...

Virus popije par (tuceta) piva i fps-ovi se odma duplaju XD

Zašto ti stalno o sebi pričaš u 3 licu? Poremečaj ličnosti ili šta :)

Fora mi je bilo na početku ali sada je već prešlo u naviku?

16 godina
toxic kaže...

Ja se prebacujem između 2048x1152 i 1080p, a razliku ni ne osjetim(manje od 2 FPS min i 1avg)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
power_user kaže...
toxic kaže...

Ja se prebacujem između 2048x1152 i 1080p, a razliku ni ne osjetim(manje od 2 FPS min i 1avg)

Pa to je kod tebe i realno sa obziro na grafičku karticu koju posjeduješ jer ona več ispusti dušu na 1920 x 1080.. Naravno ako se radi o gtx460 koju imaš navedenu pod tvoj pc

13 godina
Blade Runner31 kaže...
Sheeva kaže...

izracunava se debilno u svakom slucaju,ako te ubije netko s nizim levelom pada ti skill pa ako ti ubijes nekog s visim raste i tako.ja mislim da je tako pa nek me isprave ako nije

Ja mislim da to ide ovako:

Neko ima duplo manji level od tebe, i ako rti njega ubiješ dva puta, on tebe jednom, onda ti je skill na nula. 

Hoću reći da ima recipročan odnog levela i skila sa koliko je ko koga puta..... {#}

Ma to je samo moje mišljenje nisam nigdje našao (doduše ni trežio) pravu istinu {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
neaktivan

Meni se čini da skill uopće nema veze s levelom, već samo sa skillom drugih igrača. Dakle ako ubijaš ljude koji trenutno imaju viši skill od tebe dobivaš više bodova, ako pak tebe ubijaju oni s manjim skillom onda gubiš dosta bodova. To je zapravo kao neka trenutna forma... Tako sam ja to shvatila, ali nisam skroz sigurna.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

hm..ne znam baš. Imao sam par rundi oko 30 - 5 a skill u minusu 50??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Taj skill ništa previše ne znači, to je tu najviše radi matchmakinga(pročitaj boldano). Kad stisnete quick match onda vas baci među igrače koji imaju otprilike jednaki skill kao i vi. Neznam dali to vrijedi samo za konzole ili i za PC.

"So these are the criterias that determine your skill level:

• You gain/loose SL based on every confrontation with another player
• Killing a highly skilled enemy gives you more points than killing someone less skilled
• Points are not transferred from a player to another, they are simply added/subtracted based on the encounter and the SL of both parts (thus, after an encounter, one part may go up 50 points while the other loses only 20)
The SL is used for matchmaking "

Izvor

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...
power_user kaže...
toxic kaže...

Pa to je kod tebe i realno sa obziro na grafičku karticu koju posjeduješ jer ona več ispusti dušu na 1920 x 1080.. Naravno ako se radi o gtx460 koju imaš navedenu pod tvoj pc

Radi se, ali nije tako loše. Igram na low i tu imam 50-70FPS, a igrivo je i na med-high s nekih 30FPS.

15 godina
LudaVjestica kaže...

Meni se čini da skill uopće nema veze s levelom, već samo sa skillom drugih igrača. Dakle ako ubijaš ljude koji trenutno imaju viši skill od tebe dobivaš više bodova, ako pak tebe ubijaju oni s manjim skillom onda gubiš dosta bodova. To je zapravo kao neka trenutna forma... Tako sam ja to shvatila, ali nisam skroz sigurna.

Onda na početku kd smo svi imali nula kako je krenulo onda?

Ali da, tako je nekako, bitno je samo da ubijaš, a yebeš skill, on ionako ništa ne pokazuje.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prijavite ovog smrdljivog čitera..

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/InsideTheDeath/

Na 2 servera sada uđe, stoji u bazi sa as valom i svi padaju. Po statsima nebi rekao nikad ali reportovi njegovi drugačije govore.

Bilo bi dobro napravit topic sa Čiterima koje svi susrečemo pa da ih cijeli Bug reporta..možda bude nešto od tih banova

Moj PC  
5 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
LudaVjestica kaže...

Onda na početku kd smo svi imali nula kako je krenulo onda?

Ali da, tako je nekako, bitno je samo da ubijaš, a yebeš skill, on ionako ništa ne pokazuje.

Pa normalno je krenulo kad su svi krenuli s nule... To ako ubijaš nekoga s istim skillom ne znači da ne dobiješ ništa bodova. Ne znam kako točno idu bodovi jer to nigdje ne piše točno, ali npr. ako ubiješ protivnika koji ima isti skill kao ti dobiješ 5 bodova, ako ubiješ nekog s većim skillom dobivaš 6, a ako ubiješ nekog s manjim skillom dobiješ 4 (vjerojatno je ta razlika sve veća što je veća razlika u skillu). Obrnuto pak kad tebe ubijaju, -4 kad te ubije bolji skill, -6 kad te ubije lošiji.

Ne bih se skroz složila da ništa ne pokazuje... uglavnom ako pogledaš statse ljudima skužit ćeš da većina boljih igrača ima konstantno visok skill. Ne kažem da je ta brojka važna, al nije baš ni tako loš pokazatelj...  

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice