Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.225.673
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
jedno pitanje..mislim formatirat disk a imam rusku verziju bf 3.ocu li morat sve patcheve ponovno ili ima neki zadnji kojega samo kopiram i to je to ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
Milka30 kaže...

Raznorazne sačmarice,granate,RPG-ovi,ok to mi je jasno zasto neki serveri ne dozvoljavaju,ali zašto su me kickali jer sam koristio G3A3?

Sta je to tako posebno u toj puški?

Ta puska je zlo na publicu i posebno je smrtonosna za njubare, eto zato :)

14 godina
DrNasty kaže...

Mora da si koristio onaj exploit.

Jos kada bi ja znao sta je taj exploit!

Ako je to neki gear,e pa znaj da nista na njoj nemam,prvi puta ju probao.

Danny_HR kaže...

Nisi trebao koristiti eksploit.

Ta puška ima bug da ubija protivnike i u principu je normalna praksa da benaš čovjeka koji to koristi.

Igrao sam CO-OP tek toliko da je probam,po meni jedini BUG je sto je puska kanta,ni do koljena AN94,a kobajage slicne su.

Basta kaže...
Ta puska je zlo na publicu i posebno je smrtonosna za njubare, eto zato :)

Ma i taj admin ne zna sta hoce,porokao sam,oko 10-tak tipova i onda me on kicka uz obrazlozenje da se ta puska ne koristi!

Rezime:Puska je katastrofa i nikada vise moj medic ju nece koristiti!

15 godina
neaktivan
Battlefield 3
Lol, mogu dobiti link od tog servera?!? Inace G3A3 je zvjer, samo ju treba znat koristit jer je sa njom potpuno drugaciji nacin igranja...najzabavnije je kad vec dobijes osjecaj za nju pa naciljas nekog, ispalis 3-4 metka, okrenes se i vec pocnes trcat na drugu stranu i tek onda lik padne mrtav :D
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 14:05 (berto).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Za ozbiljno igranje je izbor jasan - M16A3.
G3A3 nije za rushanje, ali je zato super puska za mucku egzekuciju sa poludistance i distance :)
Tko ti stane na crosshair je ustvari vec mrtav :p
17 godina
moderator
Basta kaže...
G3A3 nije za rushanje, ali je zato super puska za mucku egzekuciju sa poludistance i distance :)

Jesi siguran da ne govoriš za SKS? :D

Sinoć sam malo prcao vašu ekipu na Bazaru, samo što je vaš tenk guzio nas, jer su naši tenkisti bili nesposobni (ja nisam vozio, prepustio sam golobradim dječacima volan).

Nije ugodno napucavati se sa assault momcima ispod 10 metara po unutarnjim ulicama, ali zato na otvorenom dijelu/rubu mape je odličan.

EDIT: Jučer skinuo grip i nabio flash supressor, zakon!

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 14:16 (DrNasty).
14 godina
berto kaže...
Lol, mogu dobiti link od tog servera?!? Inace G3A3 je zvjer, samo ju treba znat koristit jer je sa njom potpuno drugaciji nacin igranja...najzabavnije je kad vec dobijes osjecaj za nju pa naciljas nekog, ispalis 3-4 metka, okrenes se i vec pocnes trcat na drugu stranu i tek onda lik padne mrtav :D

Evo ti link .Ma vjerujem ja da je ona zvjer,po mome profilu jasno se vidi koju pusku naj koristim,AN94 po mnogocemu je slicna G3A3,isto ispalis 2-3 metka rođo pada,21 metak,maa gotovo isto!

CO-OP sam silio bas zbog G3A3,jer sam mislio da je jos bolja on AN94,no dosta me je razocarala,JBG to je moje misljenje-NE PRAVILO!

Reload je takoder brzi u AN nego u G3.

U biti vadim usporedbe izmedu te dvije puske,mozda se varam,mozda uopce nisu slicne.

Sta se to desilo sa IAR-om nakon patcha,pa ja sa njom nista vise ne mogu ubiti,a isto je bila ZVJER!?

17 godina
DrNasty kaže...

Sinoć sam malo prcao vašu ekipu na Bazaru, samo što je vaš tenk guzio nas, jer su naši tenkisti bili nesposobni (ja nisam vozio, prepustio sam golobradim dječacima volan).

Nije ugodno napucavati se sa assault momcima ispod 10 metara po unutarnjim ulicama, ali zato na otvorenom dijelu/rubu mape je odličan.

Ma je brate, SKS je isto rokacina, ali ja vise volim automatsko oruzje :=)

Je, grip je generalno no-no, osim u par izuzetaka...

16 godina
Battlefield 3

Neznam zašto ali da li ste primjetili update BF3 od cca 47MB prilikom pokretanaj Origin-a.

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LuX_CRO kaže...

Neznam zašto ali da li ste primjetili update BF3 od cca 47MB prilikom pokretanaj Origin-a.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347997142426/

16 godina
odjavljen
DrNasty kaže...
Basta kaže...

Ja sam stavio i grip i flash supressor. Kombinacija je super.

16 godina
TomoR kaže...
LuX_CRO kaže...

Fala tomo na linku

[M|C] LuX_CROATIA
17 godina

S obzirom da se ekipa žali da su nakon ovog patcha performanse igre i FPS još više pali, kako je kod vas koji ste već patchali i odigrali koju rundu?

15 godina
Battlefield 3

upište ZERG RUSH u google i pobijte ih sve

mali off sry

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

meni nece da se updateuje, a ni ne mogu igrati bez updatea, thank you dice, back to bad company 2 again

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!

0 0 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...
LuX_CRO kaže...

Sto je s nama "rusima", treba li nam lang. fix? 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel stvarno grip na puskama vise nicemu ne sluzi, tj. bolje je bez njega?

Novi BF3 injectori ako nega zanima..izgleda prehebeno :)

http://www.evga.com/forums/tm.aspx?&m=1564733&mpage=1

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/add87db5-1fe7-4b50-9311-8b753ad5e0ff/
Ovaj server ima ff on regen off i gledanje u trecem licu je iskljuceno dobar server samo rijetko je pun zna se napuniti navecer

17 godina
Drug Crni kaže...

Dobar je na piškama s visokim firerateom koje jako bacaju lijevo desno (F2000, AEK, FAMAS...), ali da se ne izgubi previše ne preciznosti onda kombinirati s Heavy Barrelom, ali pazi on "diže" pušku kada pucaš u komadu.

15 godina
Drug Crni kaže...

Kkao da ubijem AA ali da mi ostanu postavke boja i kontrasta?

Mislim da ne koristim aa, samo ove popravke boja i to? može pomoć, hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 16:03 (fila2208).
16 godina
Battlefield 3

pozz momci odavno nisam igrao bf 3 i evo sad skinuo sa origina instalirao i kad udjem u battlelog pise mi da ima update za igricu kliknem na poruku ali nema nikakvog update-a.. u origin kad kliknem check for updates kaze da je igrica up to date.. i koji je ip od bugovg servera? hvala

EDIT: napravio sam :) samo ako moze IP od bug servera

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 17:32 (DangerousB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
melem kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/add87db5-1fe7-4b50-9311-8b753ad5e0ff/
Ovaj server ima ff on regen off i gledanje u trecem licu je iskljuceno dobar server samo rijetko je pun zna se napuniti navecer

Hm, cim se siba sa picekom zavrsi, navratim. A to sto je prazan, nije ni cudo zahvaljujuci lose dizajniranim filterima. Mada, nakon svega i ja cu "Back to BC2" DLC opet upaliti. :)
15 godina
mrfloyd kaže...
melem kaže...

Hm, cim se siba sa picekom zavrsi, navratim. A to sto je prazan, nije ni cudo zahvaljujuci lose dizajniranim filterima. Mada, nakon svega i ja cu "Back to BC2" DLC opet upaliti. :)

Prazan je jer ekipa ne igra custom servere...i ako igra onda su uvijek neki sa specijalnim postavkama. Htjeli smo mi napvraviti odavno neki savršen spoj softa i hc ali onda je server custom i nitko ne igra.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako netko želi mijenjati bf3 le za black ops nek se javi na pp. 

1 0 hvala 1
15 godina
Jughead kaže...

Ako netko želi mijenjati bf3 le za black ops nek se javi na pp. 

uz tvoju nadoplatu?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da, ali naravno uz moguću probu acc-a da vidim da sve radi.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

sta je bio update danas? sad kad sam izasao sa mc servera trazio me je da updejta igru? vidim jos nisu nerfali dart?

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

sta je bio update danas? sad kad sam izasao sa mc servera trazio me je da updejta igru? vidim jos nisu nerfali dart?

To je manji patch koji nema neku veliku svrhu, tek tako da popravi neke sitnice koje ni primjetiš.

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
mrfloyd kaže...
melem kaže...

Prazan je jer ekipa ne igra custom servere...i ako igra onda su uvijek neki sa specijalnim postavkama. Htjeli smo mi napvraviti odavno neki savršen spoj softa i hc ali onda je server custom i nitko ne igra.

Sjecam se prije kad bi si postavio filtere da bi mi nasao određeni server ali sad ne nalazi ni ovaj kojeg imam sejvanog. Inace ekipa je dobra drze neki Šveđani (ping im je 2 lol), ako bude vise od 25 ljudi zna se napuniti cijeli ali ono svaka im čast drže taj server evo ima vise od 4 mjesca i ako im zjapi prazan večinom vremena. A bas fale takvi  normal serveri sa ff on i no regen :/
Evo danas je pun.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 22:59 (melem).
15 godina
Battlefield 3

Jel se ikome događa da tijekom igre (nakon nekih sat i pol igranja) igra samo spusti u taskbar i ne moze se vise uci u nju nego ju moram gasit u task managreu.? Hvala!

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice