a sta nije to sve prikazano jos u Alpha razvoju?
a sta nije to sve prikazano jos u Alpha razvoju?
Nisam nešto zadovoljan viđenim. Vidjet ćemo još, nekako mi je prebrza igra s obzirom da je BF2 bio puno sporiji.
barem su objavili pc spec koje treba imat ak nikaj drugo -.-
barem su objavili pc spec koje treba imat ak nikaj drugo -.-
oni nisu fiksni kolko sam skužio
A da li treba imati cd preoder key za bet-u ?
Ja mislim d aste zaboravili da su ovo low settingsi.
moram priznat da me ova gradska mapa ne privlaci previse.neznam zasto,mozda fali ljudi ingame koji stvaraju onaj poznati kaos u igri.
imaju oni jos posla oko sitnica.strpit cu se bar do bete prije komentiranja jer mi nema smisla komentirat igru u prealpha/alpha izdanju.
moram priznat da me ova gradska mapa ne privlaci previse.neznam zasto,mozda fali ljudi ingame koji stvaraju onaj poznati kaos u igri.
imaju oni jos posla oko sitnica.strpit cu se bar do bete prije komentiranja jer mi nema smisla komentirat igru u prealpha/alpha izdanju.
i agree 100%
Meni ide na živce onaj motion blur, nadam se da se može skros isključiti
Kaj se tice igre i bugova nema smisla jos nis komentirati dok je alpha,ono svjetlo kaj nije mogo ugasiti 99% sam siguran da ce se moc kasnije.Meni se mapa cini ok jer mi interesantno izgledaju ti uski djelovi dole u metrou,a i premalo je filmica jos na netu da bi se moglo tocno zakljuciti kolko je velika mapa.
zatvoren prostor = lame
Još ovo da komentiram i onda kao lollik,šutim do bete;
-mračni dijelovi su mi zato jako zanimljivi,ne samo zbog atmosfere nego taktičkih mogućnosti (čitaj:mućka đubrad)
-prone izgleda zasad dobro izveden,skakanje uokolo općenito
Pogotovo zvukovi su odlicni,imam filing da ce se mozda lakse moc prepoznavati footsteps nego u bc2 sto bi bilo predobro.Drzim fige.
Kad si već kod MOHa,kupi meni jedan pa ćemo igra zajedno
Ko te j*** onda ako nečeš.hahah
Ja ću s pravim pi*kicama igrat BC2.
Kad si već kod MOHa,kupi meni jedan pa ćemo igra zajedno
Daj zemi i meni jenega!!!!!!
ako ces stvarno uzeti javi ak je jeftino uzimam i ja!!
najbolji video do sad od alphe :D ========http://kotaku.com/5823224/heres-some-leaked-footage-of-battlefield-3-in-action/gallery/3
Nesviđa mi se ova gradska mapa i zatvoreni mali prostori.Previše mi vuče na cod i moh koji mi se ne sviđa.
Očekivao sam bojište,tenkove,heliće i oooogromne mape a ne nešto nalik cod-u sa destrukcijom
Pa dobro to je samo jedna mapa onak,bit ce najmanje 10 sigurno.Pa i u bc2 isto imas mapa di je samo napucavanje i di nema vozila.
Pa dobro to je samo jedna mapa onak,bit ce najmanje 10 sigurno.Pa i u bc2 isto imas mapa di je samo napucavanje i di nema vozila.
Da ali u bc2 mi se ni u jednom trenutku nije činilo da igram cod.
Ovo je još alpha tak da ćemo vidjet sve kad igra izađe.
Ma joj previse ste zabrijali s tim cod-om.Ovo dosad videno je super,sam da isprave jos te bugove i bit ce ok igra,ma da bude 30% bolja od bc2 bit cu prezadovoljan.
Ma joj previse ste zabrijali s tim cod-om.Ovo dosad videno je super,sam da isprave jos te bugove i bit ce ok igra,ma da bude 30% bolja od bc2 bit cu prezadovoljan.
Pa da i bude 30% gora,opet ćemo kupit i igrat.
Al moramo nešto pisat u temi.
Nek oni to samo fino optimiziraju...srede lag, hitbox, napumpaju igrivost (čitaj: nek stvara ovisnost ko i BC2) i bude mi svejedno kak izgleda.
Nek oni to samo fino optimiziraju...srede lag, hitbox, napumpaju igrivost (čitaj: nek stvara ovisnost ko i BC2) i bude mi svejedno kak izgleda.
Ako sve to srede to više neće bit pravi BF.
BF mora legat,mora bit hitbox u kur..pici,mora mi se 10x crashat igra prije nego uđem u server i 5x nakon što uđem u server.
To je čar svakog BFa,nadam se da nas neće iznevjerit i popravit to
Ako sve to srede to više neće bit pravi BF.
BF mora legat,mora bit hitbox u kur..pici,mora mi se 10x crashat igra prije nego uđem u server i 5x nakon što uđem u server.
To je čar svakog BFa,nadam se da nas neće iznevjerit i popravit to
Ma kak god da izgleda kupujem :)
eto ga na,cod sound kad digneš level.znao sam...
Evo nakon gledanja
videa kupio bih bf3 taman da ostane u ovakvom stanju.Zvuk i feeling oružja je izvrstan i još plus dobre animacije.Mislim da nemože biti gore od BC2,ali neće biti ni BF2
Po meni su jedino sniper usrali(mislim na pogled kroz scope)bio mi je bolji u BC2