Kada bi trebao battlelog proraditi, u 13:00 ili?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne izvlaci se sad, đabe ti isprike, sje*an si i to još od strane suprotnog spola
Ko kaže da sam ja muško?
Lol pa stvarno misliš da sam toliko zagrižen? poa bmk neću ga igrat do navečer, trolnuo sam malo, ali ste prebrzo popušili :(
I ne samo ona,svi to mislimo o tebi.
Pirate :(
no super. instaliram danas igru, skida update od 5gb. ja sretan mislim, CQ+patch. LIjepo se skine, pa onda pocne jos CQ skidati, probam ja jos na update game, pa jos skida sad novi patch. FU EA, DICE i Origin, glupi do bola. Ako se fileovi ionako prebrisu, sta nij emoglo skinuti novi patch samo+BTK i CQ.Ne, moralo je jos+2gb starog patcha
ne izvlaci se sad, đabe ti isprike, sje*an si i to još od strane suprotnog spola
Ko kaže da sam ja muško?
Zapravo si samo džukela, jel tak?
Ko kaže da sam ja muško?
Tko kaže da je "ona" žensko?!
A-HA! Tu sam te čekao. :)
Ko kaže da sam ja muško?
Tko kaže da je "ona" žensko?!
A-HA! Tu sam te čekao. :)
mogu samo da kažem
ja skino sve i jos nemogu na batttlelog moze l tko?
ja skino sve i jos nemogu na batttlelog moze l tko?
dobio si ban, mi možemo
''novi'' login screend za battelog mi samo otvara al se jos nemrem ulogirat
EDIT: radi...
woot betlog app za ajfoneke?a androidiće?
Evo ga!!
Čekam te king..
3 Nove medalje, KUL! I 3 ribona naravno..
Virusa zanima koliko bi bilo izgledno da se ekipa s BUG-a (barem oko Zg) skupi negdje na nekoj grupnoj pijanci s tematikom BF3. Ono, bez cura, samo GAY druženje, muški znoj i priče o M16 kao ljubavi života? Ono, da se iskoristi lijepo vrijeme, da povežemo face s avatarima, da završimo svi skupa na nekom ispumpavanju i dodamo još koju ratnu priču kako smo uletili u birc pun CoDovca i razbili par glava.....
Virus neće moći doć, ali ja ću govorit u njegovo ime.
EDIT: Ja ću pit u njegovo ime!
Ja bi doša iako san iz pi*de materine od zagreba...
A Virus je dao ideju, sada ju samo treba realizirat!
Evo ga!!
Čekam te king..
3 Nove medalje, KUL! I 3 ribona naravno..
skidam još,bio na kavi apc išao u sleep.kreten od winsa,tko mu daje pravo dok skida !!!
Oni s RU verzijom igre, hoće opet trebat nekakve novije engleske fajlove?
Englezi i Američani! Uploadajte fajlove, nama ruskoj sirotinji...
Fakat, svi nestali. Nemrem vjerovat, koji debili (ne frendovi, već EA, Dice i svi tam skupa)
Koja pic*a mate*ina, skinem update i pokrenem battelog i pise na njemu da je update avaliable, ja fixam install kak su napisali i isti qrac opet, nabijem ih nesposobne
Pa piše ti na početku da je trenutno to down i da će s vremenom dobiti frendiće ponovo.
New feature, skrolanje do mile volje u server browseru..
FOREVERALNOE
OH NOOOOO...svih 200 ljudi koje sam skupio, lurkao, volio, trolao, vrjeđao...nestali su :((((((((((((((((
meni u browseru kaze install game first lud sam vec
novi asajmentsihell yeah
Cijeli loadout na novo :) Niš, prvo to pa onda šoranje..
Da sam znao da ću sa ruskom verzijom morati kemijati nakon svakog patcha nikad je ne bih uzeo.Sad bar znam za BF4 kad izađe.
Baš sad razmišljam...jesu li oni ikad patchali išta da nešto ne useru?
Da sam znao da ću sa ruskom verzijom morati kemijati nakon svakog patcha nikad je ne bih uzeo.Sad bar znam za BF4 kad izađe.
je da veliko kemijanje copy paste dva dokumenta