Battlefield 3 u Sarajevu

poruka: 9
|
čitano: 3.539
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3 u Sarajevu

http://gamereport.tportal.hr/126969/Battlefield-3-smjesten-u-Sarajevo.html

''Ovih dana internetom su počele kružiti informacije da će radnja Battlefielda započeti 2014. godine i to nakon eskalacije sukoba 2013. u Sarajevu

Nekoliko stranica posvećenima gamingu, ali i portali iz Bosne i Hercegovine prenijeli su informaciju da će radnja nadolazećeg Battlefielda 3 započeti upravo u – Sarajevu.

Naime, u BiH 2013. godine dogodi se esklacija sukoba koji zasada još nije definiran, a radnja same igre započinje 2014. kada na teritorij BiH stižu jedinice marinaca SAD-a čiji ste i vi pripadnik.

Nakon toga radnja će se preseliti na Iransko – Iračku granicu a nakon toga i na brojne druge lokacije diljem svijeta, uključujući i Pariz i New York.''

Bez komentara :D

harry
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3 u Sarajevu
Captain.Price kaže...

http://gamereport.tportal.hr/126969/Battlefield-3-smjesten-u-Sarajevo.html

''Ovih dana internetom su počele kružiti informacije da će radnja Battlefielda započeti 2014. godine i to nakon eskalacije sukoba 2013. u Sarajevu

Nekoliko stranica posvećenima gamingu, ali i portali iz Bosne i Hercegovine prenijeli su informaciju da će radnja nadolazećeg Battlefielda 3 započeti upravo u – Sarajevu.

Naime, u BiH 2013. godine dogodi se esklacija sukoba koji zasada još nije definiran, a radnja same igre započinje 2014. kada na teritorij BiH stižu jedinice marinaca SAD-a čiji ste i vi pripadnik.

Nakon toga radnja će se preseliti na Iransko – Iračku granicu a nakon toga i na brojne druge lokacije diljem svijeta, uključujući i Pariz i New York.''

Bez komentara :D

Nije bilo potrebno otvarati novu temu, mogao si to staviti u temu Battlefield 3, mada sam ja link već postavio. Pozdrav.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
protjeran
Battlefield 3 u Sarajevu

A čuj, tamo je praktički počeo 1. svjetski rat, pa da barem virtualno ponove uspjeh sa 3. svjetskim {#}

Gott mit uns!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Battlefield 3 u Sarajevu

Showed Austrija who's teh boss, come at us USA!!!

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Aha, nebih se baš složio.

388 212 posts! And counting...
16 godina
protjeran
Mentalist kaže...

To možda misliš na Srbe, neuko dijete {#}

Gott mit uns!
16 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...
Mentalist kaže...

Nemate nijedan ni drugi pojma, knjigica u ruke vam nebi škodila {#}

388 212 posts! And counting...
15 godina
neaktivan
Battlefield 3 u Sarajevu

http://www.superknjizara.hr/index.php?page=knjiga&id_knjiga=40896  neki dan kupio...preporuka Mentalistu XD LOL 

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dedaa kaže...
Silence1488 kaže...
Mentalist kaže...

Nemate nijedan ni drugi pojma, knjigica u ruke vam nebi škodila {#}

Pitam se koje je nacionalnosti bio Gavrilo Princip, baš se pitam. Austro-Ugarska nije napala Bosnu ni bosanske Srbe već Kraljevinu Srbiju, na to sam mislio.

Gott mit uns!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice