Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.796
|
čitano: 1.678.643
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 2042
mrsmith kaže...
Friday kaže...

Moj stari uvijek kaze - "Sine, svuda mu je bolje nego u gacama"

Je, to sam i ja govorio...  pa eto, taman razvod stize prije BF 2042.

To si ti namjerno da imaš vremena za igranje

16 godina
moderator
mrsmith kaže...

Je, to sam i ja govorio...  pa eto, taman razvod stize prije BF 2042.

Sretnik,da bar moja želi otić.😟

سمندری ڈاکو
16 godina
hrka11 kaže...
amater_2 kaže...
Volume kaže...
Gotova igra će ti biti isti kurac ka i ova alpha šta je bila, znači sranje

Ma pusti Hrku, taj je uvik nešto nabrijan... 

Vidi ovog seronje,znas li ti uopce kako se puca u igrici?

Di su moderatori da ovg Hrku stave na hlađenje?

Kakav je to nivo komunikacije... mulac jedan...

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
Battlefield 2042

Ko je probao igru Tarkov više ne ne vraća na igrice. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
amater_2 kaže...

Di su moderatori da ovg Hrku stave na hlađenje?

Kakav je to nivo komunikacije... mulac jedan...

Bolje ti je da ne dodjem na okupljanje sada.

Soldier977 kaže...

Ko je probao igru Tarkov više ne ne vraća na igrice. 

Tako je,jer svo vrime potrosis dok slozis loadout u lobyu pa nemas vremena za gameplay kamoli neku drugu igru.

Ali dobro,mrski je stariji i njemu trebaju sad neke sporije stvari.

Origin_Steam: hrka11
8 godina
neaktivan
Battlefield 2042

Rekli su da su radili dvije-tri godine na ovome BF-u, a na videima ovog playtesta u 10 sekundi nabrojim više od 10 bugova/glitcheva. Kamoli još dok bih ga ja igrao. Nakon ovog nije realno očekivati da će final release biti u odnosu na playtest kao nebo i zemlja.

Ono što mi se najviše ne sviđa, a što sam vidio u playtestu, je ova djetinjasta šarena grafika i brzi gameplay. Ovo mi više liči na Warzone nego nešto blisko military shooteru kao što je BF4.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 2042

Javite kakva je igra tam negdje za godinu dana kad beta zavrsi pa ju mozda i ja uzmem onda

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ja san refundira preorder, neće ovo valjat ništa

3 0 hvala 1
14 godina
FileFicho kaže...
Wolf88 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ultimate edition na EU Originu košta 816kn, a na argentinskom 461kn.

Pronašao sam na netu da FlyVpn ima 24h account za 99 centi i ima Argentinu među ponuđenim državama

Baš gledam Mexico je još povoljniji od Argentine

Standard 214999$ = 69,63 HRK

Gold 329999$ = 106,88 HRK

Ultimate 399999$ = 129,55 HRK

StonedAssassin kaže...

Napokon bullet drop. Izgleda zahtjevno i zabavno. Suprotno od 1 i V.

Koliko čitam po forumima napucavanje je identično kao u BF4 samo na steroidima.

Kad protivnika ne gađaš u glavu treba po 6 do 7 metaka da bi pao.

Po kojem je ovo tečaju?

Jer 399 999 meksičkih pezoa nije baš 130 kn...

Tako je, 130.000 kuna lol

Kolega se malo preračunao

A i još ne znam otkud me te brojke

Znači, za sad Argentina ili cd key shopovi

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
Scrappy kaže...
Jack Sparrow kaže...

Nije baš da ste vas dvojica igrali išta nakon BF4, a BF1 i BF5 su imali bolju destrukciju od BF4 i BF Hardline. Zapravo i taj BF3 je bio korak nazad nakon BC2. BF1 je opet krenuo tim putem jer si mogao uništiti veliku večinu kuća, a na zgradama rušiti fasade, te deformirati teren i napraviti si rovove. Čak više i bolje od BF3 po tom pitanju. Slično i u BF5, s tim da u BF5 dosta tankih objekata moglo i probiti mecima.

ma jel?

BF3 je imao isto potpunu distrukciju manjih kuća, mogao si čitave fasade na velikim zgradama uništiti (metro, itd..)... znam da si i rovove mogao napraviti u Beti, nisam siguran jel na kraju toga i bilo u releaseu, mislim da se isto manje rupe moglo napravit...

tak da destrukcija sama po sebi je napredovala minimalno nakon bf3 pa do danas... i mislim da bf2042 neće biti nikakva iznimka sa revolucionarnim destrukcijama

U BF3 su maknuli deformiranje tla nakon bete. 

Pa BF3 je ima manju destrukciju od BC2 u kojem si mogao sravnati cijelu mapu, doslovno rijetko koji objekt na mapi nisi mogao oštetiti ili probiti zid. BF4 je još manje imao, Hardline još manje. Ali već su rekli da je to radi boljeg level designa i kako se igra pojedina mapa.

BF1 opet vratio gdje si uništavao večinu malih kuća, a na zgradama oderao fasade. BF5 isto sličan tome. Nadajmo se da BF2042 nastavlja tim stopama ako već neće napredovati.

17 godina
Battlefield 2042

Pa budite ljudi malo realni, pa igra je 64v64. Da destrukcija bude na razini BF3 bit će impresivno.

Za početak bi volio da bude zabavna.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Battlefield 2042

Primjetio sam da je većina novih AAA igara orijenitrana na nove generacije igrača (čitaj mlađe). 

Šarenilo u Fortniteu, specijalisti s raznim "perkovima", preplatnički modeli za sadržaj in-game, customizacija likova koja veze s vezom nema glede realizma, cijeli ubrazni, "nabrijani" tempo igre i što više toga upumpanog u igru (nešto ne radi, nešto je broken, nešto je OP), hype do iznemoglosti i reciklirianje starog modela, tj. mužnja krave do iznemoglosti su trademar novog pristupa gamingu.

Takav sam osjećaj dobio s ovim Battlefieldom, iako je BF ozbiljniji nego neki drugi AAA serijali, svejedno je pokleknuo i on pred time jer klinci donose pare, a mi stari konji smo reklikt nekog drugo vremena...

Igrati će se, ali da li će biti kao oni stari, tj imati onakav pistup? Neće....

Pukla me nostalgija sada i suza u oku 

I want to believe
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2021 15:58 (Brki1994).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Basta kaže...

BTW glede igre, kontao cak i prerderat, ali nakon par videa gameplaya - malo mi smrducka :(

Kaze Kuky da je znatno bolje od svega sto smo do sada igrali

Freak Show Inc.
16 godina
Brki1994 kaže...

Primjetio sam da je većina novih AAA igara orijenitrana na nove generacije igrača (čitaj mlađe). 

Šarenilo u Fortniteu, specijalisti s raznim "perkovima", preplatnički modeli za sadržaj in-game, customizacija likova koja veze s vezom nema glede realizma, cijeli ubrazni, "nabrijani" tempo igre i što više toga upumpanog u igru (nešto ne radi, nešto je broken, nešto je OP), hype do iznemoglosti i reciklirianje starog modela, tj. mužnja krave do iznemoglosti su trademar novog pristupa gamingu.

Takav sam osjećaj dobio s ovim Battlefieldom, iako je BF ozbiljniji nego neki drugi AAA serijali, svejedno je pokleknuo i on pred time jer klinci donose pare, a mi stari konji smo reklikt nekog drugo vremena...

To je ta mlađa generacija ko Špelac, Basta i Dama. Svi redom mladi delikventi

13 godina
Brki1994 kaže...

Pa naravno da je orijentirano na nove generacije igrača, neće valjda biti na nas gerijatriju kojoj otkad su godine pritisle svaki ku*rac smeta. 

Dovoljno je samo pogledati ovu temu, toliko jadikovanja nisam čuo među kumicama na placu, a na temelju čega? Playtesta neke rane verzije igre s isključenim valjda kompletnim post-processingom, bez antialiasinga, bez svih modernih grafičkih điđa, za kojeg su i sami developeri rekli da im se plače što ljudi misle da će igra tako izgledati. 

Dajte se uozbiljite. "Takav sam osjećaj dobio s ovim Battlefieldom". Otkud si dobio osjećaj? Igrao si ga? Vidio si konkretan gameplay nekakve bete barem?

I ta nostalgija... "neće više biti kako je bilo prije". Imali smo svi deset godina manje, drugačije živote, navike, obveze. Ne, naravno da neće biti kao prije. To se zove starenje. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
11 godina
Q-Tip kaže...

Pa naravno da je orijentirano na nove generacije igrača, neće valjda biti na nas gerijatriju kojoj otkad su godine pritisle svaki ku*rac smeta. 

Dovoljno je samo pogledati ovu temu, toliko jadikovanja nisam čuo među kumicama na placu, a na temelju čega? Playtesta neke rane verzije igre s isključenim valjda kompletnim post-processingom, bez antialiasinga, bez svih modernih grafičkih điđa, za kojeg su i sami developeri rekli da im se plače što ljudi misle da će igra tako izgledati. 

Dajte se uozbiljite. "Takav sam osjećaj dobio s ovim Battlefieldom". Otkud si dobio osjećaj? Igrao si ga? Vidio si konkretan gameplay nekakve bete barem?

I ta nostalgija... "neće više biti kako je bilo prije". Imali smo svi deset godina manje, drugačije živote, navike, obveze. Ne, naravno da neće biti kao prije. To se zove starenje. 

to je moj covik...isto mislimo samo si ti to malo lipse uoblicio 

Origin_Steam: hrka11
16 godina
Battlefield 2042

Kako bilo da bilo bit će najbolji mp shooter u trenutku kad izađe kakav god da je do negovog nastavka jer boljeg nema.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 2042

internet tvrdi da bi sutra trebali dobit datume bete (ili vijest o odgodi)

we shall see

[url=https://valid.x86.fr/2kezbs][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/2kezbs-6.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 2042

Hrka živčan od streoida, Mrski u godinama kad više nema sexa, Ivanec si kupil romobil(otišao u pedere), ceco je smršavio.. ništa više nije isto..  Samo se ja nekako držim s tim sexom i to, ali da ne plaćam neznam kak bi.. 

Uglavnom ja bum igru kupio jer neznam kaj drugo da igram.. pa da je samo mrvu bolja od Warzonea..

(G)jokaCRO ingame.. Im too old for this shit (TM)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
red_bull kaže...

Hrka živčan od streoida, Mrski u godinama kad više nema sexa, Ivanec si kupil romobil(otišao u pedere), ceco je smršavio.. ništa više nije isto..  Samo se ja nekako držim s tim sexom i to, ali da ne plaćam neznam kak bi.. 

Uglavnom ja bum igru kupio jer neznam kaj drugo da igram.. pa da je samo mrvu bolja od Warzonea..

Trebaju svi k tebi na terapiju medicom.

17 godina

Bude sad na Viru malo terapije.. odi z nama..

(G)jokaCRO ingame.. Im too old for this shit (TM)
17 godina
odjavljen
Battlefield 2042

Ja necu doci ako Kuky dolazi

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Ja necu doci ako Kuky dolazi

nemam herpes, već sam ti rekao

10 godina
Q-Tip kaže...
Brki1994 kaže...

Joj daj ajde i bez toga playtesta ovo smrdi na kilometar.

Kaj bi trebali sad odjednom zaboravit kaj je bilo sa proslim igarama pogotovo po izlasku.

Kaj su sve obecali za BF5 ? Odustali su na pola puta, zato sad i kosta 5 eura igra... Za to nemres nit postenu indie igru kupit

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
14 godina
Battlefield 2042

LevelCap priča kak je ovo najvažnija Beta ikad. bla bla

Temporyal:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2021 20:32 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Santana kaže...

Kaj bi trebali sad odjednom zaboravit kaj je bilo sa proslim igarama pogotovo po izlasku.

Kaj su sve obecali za BF5 ? Odustali su na pola puta, zato sad i kosta 5 eura igra... Za to nemres nit postenu indie igru kupit

Neka smrdi. Smrdim i ja, pa što? Igrat će se opet, igrao sam i BF1 i BF5 i nalupao 700-800 sati. Nalupat ću i u ovome jer to je Battlefield i to se igra. Drugo ništa ni ne postoji. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
10 godina
Q-Tip kaže...
Santana kaže...

Neka smrdi. Smrdim i ja, pa što? Igrat će se opet, igrao sam i BF1 i BF5 i nalupao 700-800 sati. Nalupat ću i u ovome jer to je Battlefield i to se igra. Drugo ništa ni ne postoji. 

Na zalost ne postoji, al treba reagirat na takvo njihovo (lako cemo kasnije) ponasanje, a ne ko budala radit preorder ko da ces s tim dobit nesto...

14 godina
protjeran

Q-Tip mnogo lepo rečeno al ipak će igrica bit sranje. Ja joj predviđam rok trajanja do nove godine

14 godina
protjeran
Oće u beti bit isto ona usrana mapa ka u alphi

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2042

Ako ih portal ne izvuče bit će sranje kao i prethodni. Baš gledam BF2 nema podataka,  BF3 1800 sati, BF4 2700 (tu mi je mali bar trećinu pomogao), BF1 281 i BF5 119.....

Vremena za igranje imam čak i više nego ranije, ali me više ne privlači jer je otišao na COD stranu. Od 100+ frendova na originu samo ih par još igra BF a među njima nije čak ni Kuky. Ako se njemu ne sviđa onda vidimo kakav su bućkuriš napravili od igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice