Ako se pojavi koja u Zadru u Linksu javi pa ću ti je skupiti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidim korona došla, turizma sve manje i odmah ovi Dalmoši nemaju svi najnovije grafičke.
Dalmoš sam, ne bavim se turizmom a posa nikad bolje nije iša...
Ma da i zakasnim koji dan s igranjem koga briga
Kakav je to stav?? Pa nije cyber otvorio temu da mozemo raditi sta nas volja
Hvala Friday.
Ma bija san ja već u poslovnici kod sebe u Šibeniku, pita jel se može rezervirati pa kažu da ništa od toga. Samo ono šta je na webshopu i ko prvi njegovo
Ma bija san ja već u poslovnici kod sebe u Šibeniku, pita jel se može rezervirati pa kažu da ništa od toga. Samo ono šta je na webshopu i ko prvi njegovo
Vidiš, u Rijeci u Linksu se rezervira bez problema...daš samo broj mobitela i zovnu te kad željeni artikl dođe. Čak ne traže ni kaparu...
Budući da Xbox već može preloadat igru, neki lik je uspio uć i okinut par screenshota
oruzja
Valjal' igra?
Ja iman 1070 na 1440p i bilo je igrivo, više se osjeti cpu kad je puno igraca na jednom mistu pa zna malo past fps, a iman i5 8600k na 5ghz.
Koliko je to fpsa, nzn šta je tebi igrivo... I na kojim postavkama?
1070ti je nešto sitno jača od obične 1070-tke ako se ne varam. Ja s procesorom ne bi triba imat problema
Zar sumljas sta je meni igrivo, ipak san ja pr0
Pa na to sam i mislio, ako vidiš na webshopu da imaju neku grafu u Zadru javi. Ja je pokupim.
Avion poljeće sa nosača aviona, a ne spawna se u zraku.
Tako mala stvar, a tako bitna.
Likovi poklanjaju kopiju BFa, dobar način dobiti nove korisnike na subReddit :D

Primjetio sam da ako se spoji VPN-on na Indiju, onda je igra dosta jeftinija (u usporedbi s Njemackom npr). Zanima me jel postoji neka caka ako bi na taj nacin uzeo igru? Jel ima neki region lock ili nesto slicno.
Primjetio sam da ako se spoji VPN-on na Indiju, onda je igra dosta jeftinija (u usporedbi s Njemackom npr). Zanima me jel postoji neka caka ako bi na taj nacin uzeo igru? Jel ima neki region lock ili nesto slicno.
upravo uzeo preko Indije...262kn...idem plakat i pljuvat po igri sa ostalima koji su preordali XD
edit:
BTW kad se može skinut igra? ili ju moram i skinut preko indijskog vpn-a..pošto mi se javi greška "something went wrong" kad kliknem na donwload. iako piše 44GB
Ja sam cancelao preorder preko argentine i uzeo EA Play za 4eura da isprobam tih 10h
Samo mi nije jasno ne vidim nigdje igru još? Kad će se pokazati i moć dodat u lib?
Kak to sad curi, tj. kako je ekipa uspjela već pokrenut igru?
čim vidim te mape po velikim modernim gradovima sa ogromnim zgradurinama i praznim cestama riga mi se
Ovo je najveći razlog zbog kojega sam fan CODa, jednostavno mi više odgovaraju manje mape, ovdje trčim okolo kao idiot da bi me neki kamper skinuo tko zna otkuda.
Sto je blize izlazak nekakav masovni interes za igru je sve manji....
Kak si došao do tog zaključka?

Zato sto voljum nije kupio graficku jos
Opceniti haype oko igre je podosta splasnuo,vjerovatno je ona beta nanjela vise stete nego koristi.
Meni je bila ok a moj sin je odusevljen.
jer je sin ciljana skupina
jer je sin ciljana skupina
baš sam htio to napisati. sumnjam da smo mi 30+ ciljana skupina, nas ipak drži neka nostalgija za starim vremenima XD
upravo uzeo preko Indije...262kn...idem plakat i pljuvat po igri sa ostalima koji su preordali XD
edit:
BTW kad se može skinut igra? ili ju moram i skinut preko indijskog vpn-a..pošto mi se javi greška "something went wrong" kad kliknem na donwload. iako piše 44GB
Preload za early access PC ide 10-tog.

Kak to sad curi, tj. kako je ekipa uspjela već pokrenut igru?
X box ima neki deal s EA i prvi imaju pristup preloadu. Jedan lik je radi fore klikuo Play i spojilo ga u igru :D

X box ima neki deal s EA i prvi imaju pristup preloadu.
Pederi