Jedini FPS naslovi koji su mi gust za zaigrat u 2026 su jos uvijek iste igre. UT99,Quake3 arena,COD2,Cod4,CS1.6... Igre nemaju kontroler support,igre nemaju peer to peer. Brže su debelo od ičega danas, nema trejdanja killova,nema desynca. Ili si pogodio ili nisi. Sve je snappy,sve je responsive. Imas problem s cheaterom na serveru? Uslikaš PB screenshot i bannas mu IP adresu ak je stari cod ili ga bannaš s dedicated servera. Čiteri nisu bili problem jer je anticheat bio instantan od strane server admina.
A sad imamo to šta imamo. Igre koje su zapravo mnogo sporije kako u kretnji tako u gameplayu,i puno nestabilnije (da ne pricamo losije optimizirane). Crossplay je doslovce bio posljednji cavao u lijesu. BF6 je zadnja multi fps igra koju sam ikad kupio,u to sam siguran jer stvari ce biti jos gore.
Nisu dodali novu mapu u custom search tako da nula bodova sezona. Vidim sad kad sam ponovo ušao da još nije uključena, tek u 12utc.
Svida mi se mapa, assault rifles konacno ima smisla koristiti, mislim da ovoliko long shoteva koliko sam sada u dvije runde napravio nisam u zadnja tri mjeseca sve skupa. Veci su capture pointi pa bude po 15 ljudi u tom prostoru, i nije sve u sivilu. Dinamicno sve u svemu.
Volio bi da je jos jedna izasla skupa s ovom, isto ovakve velicine, pa bi replayability bio puno bolji, ali sta da se radi...
Mapa zgleda katastrofa, ko ghost recon iz 98 golo sve do kože, helići, snajperisti i tenkovi posvuda oko tebe. Uzas i to je to od prošle godine za jednu MP pucačinu?
Mislim da na steamu nisam vidio niti jedan pozitivan komentar.
Igra mi na 4k ide 80000000fps oni stave 3 drveta i 2m2 trave za cijelu mapu, daj pogledajte jebeni Gray zone warfare kako izgleda ipak je 2026 a ne 98
Da igras malo sa vozilima znao bi sto sve ne valja.LP
Ne igram često ali kad igram, onda to bude AA.
Neki dan igram brooklyn i neki nas lik u heliju karambolira tolko da nismo uspjeli iz garaže izać jer je bilo instagib.
U 14min igre lik imao 94/3 kd. Je kak da ne mileni. Lik lunja oko naše baze na otvorenom i 6 engi-a + spotter ga nismo mogli okrznut. Reko, ajde nek završi igra da možemo dalje. Može netko reći da je skill u pitanju ali meni je to kur**** od igre.
Btw, počeo malo gledat killcam i skužimd a ima ekipe s 450+ levela. Ček malo, ja igram skoro svaki dan (aj, bilo je 2 tjedna kad je nekaj s kompom bilo) po 5-6 rundi.
Nisam baš neki killer ali sam ok support/engie i ponekad ubacim double xp i evo me na 88levelu, i onda skužim lika 477level jučer. Ziher ima i ekipe s višim ali buraz, kaj se ne dižu od kompa ili se iskorištava neka rupa za grindanje?
Ovo je meni top mapa do sad, rovovi, kuće, šuma, kamenito, prolazi za prikradanje, bunkeri, skladišta, tuneli ma sve šta postoji su stavili.