Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 1.300
|
čitano: 308.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 6
Armor kaže...
Imaš Borderlands 4.
Vrhunski shooter, koji je istina potpuno drugačiji od BF i COD.

Vidio sam da je optimizacija kaos čak i na konzolama, pa ga nisam niti uzeo u razmatranje, a BF nisam zaigrao pošteno od trojke još, sad me nešto uhvatilo da mi se baš to igra.

Kod bete sam se nasekirao u startu kada sam morao ići u BIOS uključivati secure boot, ali sve u svemu mi nije bila loša, baš naprotiv, zabavio sam se poprilično u tih 3-4 sata što sam uhvatio vremena isprobati.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 13:15 (lobotomac90).
17 godina
Na PS5 Pro radi perfektno u Quality modu, u Performance znači još puno bolje.

Ne brini, i ja budem napravil BF preorder, iz dva razloga - prvi je da mi prema svemu prikazanom izgleda odlično, a drugi je da mi izlazi dan prije rođendana.

A sad na Ghost of Yotei.
13 godina
Battlefield 6

Jel bilo kakvih natuknica hoce li micat/smanjiti onaj umjetni spread kod pucanja? Nisam to uspio uloviti u ovih par videa sto ste poslali tu po forumu, a nisam gledao okolo. Meni je to jedini dealbreaker hocu li uzimati ili ne. Vise manje sve ostalo mogu prozvakat, ali to mi je izrazito debilni design choice za kojeg se nadam da ce maknut na release-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grozni_Zabac kaže...

Jel bilo kakvih natuknica hoce li micat/smanjiti onaj umjetni spread kod pucanja? Nisam to uspio uloviti u ovih par videa sto ste poslali tu po forumu, a nisam gledao okolo. Meni je to jedini dealbreaker hocu li uzimati ili ne. Vise manje sve ostalo mogu prozvakat, ali to mi je izrazito debilni design choice za kojeg se nadam da ce maknut na release-u.

Spread je velik ako se krećeš mrdaš skačeš...to neće, i recoil su dobro podigli, tako da nema više lasera.

ako si miran i znaš tap fireat nećeš imat probelma.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
12 godina
Riješen preorder i kod mene! 🎉🎉🎉
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

No preorder pokret je famozno pao...kao ispred svakog launcha, samo ajde, sad je maltene opravdano 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Generalno sam protiv preorder ako ne znaš što kupuješ ali za ovo već pričaju da je top tak da mislim da nema straha. Ima par developera kod kojih preorder možeš uzet bez straha. Recimo Larian.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Azmo kaže...
Generalno sam protiv preorder ako ne znaš što kupuješ ali za ovo već pričaju da je top tak da mislim da nema straha. Ima par developera kod kojih preorder možeš uzet bez straha. Recimo Larian.

I dalje bez obzira što sam i sam preorderao igre nema smisla osim ako je jeftinije, igraš prije, ili bonusi su ti bitni.

Preorder digitalne kopije nema smisla, ali eto, i to radimo da smo svi spremni u 16.59, 10.10. :)

13 godina
Battlefield 6

Ja nisam preordeao 

još

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 6

Ja sam preorderao čisto iz razloga da pokupim ono sranje što nam poklanjaju uz preorder jer im ukazujemo povjerenje unaprijed, kad sam već naumio za to dati 70 eura jer sam nestrpljiv pričekat koji mjesec na prvi popust....ali izgleda da je beta učinila svoje i djeluje mi kao da mi neće biti žao 

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice