Imam original igru sa svim nastavcima. kupio sam je nedavno i instaliram je na laptop (na kompu bi mi trebalo radit al nes nece pokrenut instalaciju) i kad pokusam napravit online account (zato sam i kupio igru) nece a neznam zasto.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Aha. Moja kristalna kugla ostala u kući na moru pa nemogu u nju pogledati, ali sigurno netko od forumaša ima svoju pri ruci pa će u nju pogledati.
Sorry, ali da ja tebi objasnim ovako da li bi ikada otkrio probem?
Pa nece mi napravit. ja sve upisem i izda mi da nevalja. sve sam mijenjao i nece. internet na laptopu mi nije stalan (wireless) pa mozda zbog toga
moze mala pomoc? znaci instaliram igru, pokrenem i vidim da su mi kontrole pomijesane, povucem mis dolje a ono ide gore i sve tak, probao sam u controls nesto namjestiti al neide nikako
Kupio sam BattleField Bad Company 2. Instalirao sam i prvu misiju odradio bez problema. Ali na drugoj imam problem. Izlaze mi neki bugovi,kao da nemam dovoljno jak računar.
Ali imam. Imam 3 gb RAM-memorije,AMD phenon 2.3 triple core i ATI 3650 1gb. MOlim vas da mi pomognete.
u vezi miša da divlja okolo imaš na torrentima ima fix za to Battlefield.Bad.Company.2-RELOADED.MOUSE-FIX ali nemoj koristiti .exe iz tog rara jel je virus samo si kopiraj ona tri fajla ___.dll a to što šteka i kaže da je komp pre slab nije mi ni malo jasno jel radi na mojoj staroj kanti amd 939 sa procesorom 3.8+ sa samo jednom jezgrom na 2400mhz a grafa je 8800gt.