Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.277.047
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 1
Soldier977 kaže...

Kako je dobar osjećaj preorderat Doom i BF1. 

I to u istom danu! 

17 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Btw, kako je bilo spomenuto u temi, izgleda da ćemo u BF1 dobiti, ne samo mnogo igrača iz CoD-a, nego i dosta ljudi koji nisu do sad bili obožavljatelji FPS žanra.

Ovo je najbolja informacija dosad, bit će puno više glupih panjeva za rejpanje

Oprosti, ali totalno si u krivu!

To NISU panjevi. To su budući Pr0 igrači kojima će Antrakš otvoriti oči i povesti ih u svijetlu budućnost njihova gejminga! 

14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

Preskočismo ovaj post od cybera. Iako sam se navikao na njega  volio bih volio da ga nema. Postoji classic mod ali u BF 4 nije bio dobro izbalansiran. Ostali?

Classic u bf4 mi je bezveze samo zato šta nema pogled iz trećeg lica u vozilima, sve ostalo po meni ok. Triba se puno pametnije i opreznije igrati. 

3d spotanje je najveća glupost koja postoji u igri. Bilo kakva vrsta zaklona nema smisla jer ti ionako trokut od metra visi iznad glave cilu partiju. Ikone vozila da i ne spominjem, znaš di je ko priko pola mape iako nemaš nikakvu optičku vidljivost prema tom vozilu. 

Po meni je to 3d spotanje najviše zaslužno za poglupljivanje igre

17 godina
MRSKI kaže...

Preskočismo ovaj post od cybera. Iako sam se navikao na njega  volio bih volio da ga nema. Postoji classic mod ali u BF 4 nije bio dobro izbalansiran. Ostali?

Nije da nije bio dobro balansiran, već je prekasno došao! Da je to default mod od početka bilo bi bolje!

BC2 je po defaultu došao sa spotanjem i health regenom, dosta mi je trebalo da se naviknem na to!

Ono što mene nervira u zadnje vrijeme ne nebalans onog IC-a u vozilima - to da me preko cijele mape vidi čim nos provirim! Ajd do nekih 50-60m al nemoj sr4t prek cijele mape! To je možda isto ubilo classic!

16 godina
Battlefield 1

Dečki pa kakve su ovo poruke sad :( dođe mi da preskočim temu

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 1

Dobro govori Glavaš.

Treba glasat za njega na idućim izborima.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Volume kaže...
Glavas_ZG kaže...

Slažem se u potpunosti sa tobom, no međutim u čemu je stvar:

Radi se o tome da je ova tema vezana na temu Battlefield 4 koja je vezana na temu Battlefield 3 i stalno se ponavlja ista situacija.

Dakle, nije uopće problem u međusobnoj zajebanciji i sl. problem je u tome što se stalno vrti jedna te ista spika, jasno je meni da ja nisam relevantan niti to želim biti, kao što nisam ni neki veliki Battlefield igrač.

Sama po sebi zezanica u ovim temama nije neprihvatljiva ali ponavljanjem iste u različitim varijacijama je postala već degutantna.

Svi pokušavaju smislit kreativan način kako da kažu da imaju mal kurac ili da mogu malo jebati ali loše, da su debeli i da nisu u formi, da zapravo nemaju vremena za igru i da igraju iz gušta. To bi bilo ok da se to jebeno ne ponavlja već nekoliko godina i stalno isto, na kraju se manifestira na način da kad dođem vidjeti temu i kad pogledam čija je zadnja poruka preskočim i idem dalje, to je dio koji me živcira.

Došlo je do toga da moram preskakivati temu zbog koje sam došao na forum.

U bf temama se ne piše o bf igjicama zato šta su sranje i tu se nema šta dodati. Kakva igra, takva rasprava... 

Tako je! Zato BF igre igraju samo bakice i djedovi, a COD igre igraju pravi muškarci! COD MW1 FTW! :DDD

Pogledajte samo kako cvate COD tema!

13 godina
Teknokyo kaže...

Tako je! Zato BF igre igraju samo bakice i djedovi, a COD igre igraju pravi muškarci! COD MW1 FTW! :DDD

Kad COD-ovci dođu na BF ovako pucaju: http://img.izismile.com/img/img9/20160513/1000/daily_gifdump_1062_30.gif

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Teknokyo kaže...

Kad COD-ovci dođu na BF ovako pucaju: http://img.izismile.com/img/img9/20160513/1000/daily_gifdump_1062_30.gif

kad te izrejpaju pa ćeš se onda smijat,treba im neko vrijeme da se prebace sa hc na soft

16 godina
Ka sam vidio Damin post i samom mi je došlo da preorderam…
Kako bi se kurčio u birtiji, e!!
13 godina
Arabarran kaže...
Ka sam vidio Damin post i samom mi je došlo da preorderam…
Kako bi se kurčio u birtiji, e!!

Upadnem u kafić, s vrata vičem da sam preorderao BF1 i svi odjednom me tapšaju po ramenu, žele biti moji frendovi i traže turu pića. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
mrsmith kaže...

Dečki pa kakve su ovo poruke sad :( dođe mi da preskočim temu

Pričaju o igri, nešto pametuju, znaju sve o detaljima.... fuckin pederluk. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Totalno me razumiješ…
14 godina
neaktivan
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Btw, kako je bilo spomenuto u temi, izgleda da ćemo u BF1 dobiti, ne samo mnogo igrača iz CoD-a, nego i dosta ljudi koji nisu do sad bili obožavljatelji FPS žanra.

Ovo je najbolja informacija dosad, bit će puno više glupih panjeva za rejpanje

Meni je to najbolje od bf3 pa do BFHL svi placu za vozila a sve preveliki skill igraci da nitko ne zeli uzet stinger/rpg/c4... I ono pozivanje 1vs1 mi uvijek izvuce osmjeh na lice.. pogotovo kad se sjetim nekad aktivnih forumasa u BF temi

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
16 godina
Battlefield 1

Što je ovo? Igra nije niti izašla, a tema već spremna za zaključavanje!? Leglo spama je postalo...

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

NEWS FLASH, NEWS FLASH!!!!

Dvije najomraženije stvari vezne uz igre potvrđene za Battlefield 1!!

Igrači su zgroženi!!

http://fraghero.com/ea-just-confirmed-two-of-the-most-hated-features-for-battlefield-1/

Intervjuirali su developere, a onda se dogodilo ovo!

Potvrđene mikrotransakcije i plaćeni DLC-evi.

Wow, koji bombastični naslovi

Samo su potvrdili da će prodavat battlepackove i DLC-eve (vjerojatno i Premium).

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
7 0 hvala 5
12 godina
Battlefield 1

Koliko god taj spoting bio retardiran i dalje je daleko od onog UAV koji ima commander pa na mapi vidiš di su ti protivnici.

Taj uav je najveće game breaking sranje koje su ubacili u igru, krenuli su sa time u cod4, sad je u cod, bf, overwatch itd.

Kladim se da će i u BF1 napravit nekakve male scout avione / golubove (lol) čija će uloga opet bit otkrivanje položaja protivnika.

U bf3 je spoting bio puno veći problem nego u bf4, ja sam redovito sa jetom otišo visoko, pogledo dole, stisnuo q i odjednom vidio 10 ljudi spotanih i lagano ih riješio. U bf4 često kad i na nišanu imaš nekoga treba par puta stisnut da ga se spota.

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
Battlefield 1
CyberDemonVZ kaže...

Igrači su zgroženi!!

http://fraghero.com/ea-just-confirmed-two-of-the-most-hated-features-for-battlefield-1/

Samo su potvrdili da će prodavat battlepackove i DLC-eve (vjerojatno i Premium).

Ne znam zakaj EA nekaj ne napravi u vezi toga, ovi pohlepni majmuni iz Dice-a svaku igru s tim sranjima uniste :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2016 18:21 (Santana).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Santana kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Igrači su zgroženi!!

Ne znam zakaj EA nekaj ne napravi u vezi toga, ovi pohlepni majmuni iz Dice-a svaku igru s tim sranjima uniste :P

Šta nije obrnuto? Ipak je DICE u vlasništvu EA-a, odnosno imaju ugovor sa EAom.

14 godina
Santana kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Aha. Svako malo čitam kak se EA želi brinuti za svoje korisnike, čak žele i davati igre besplatno nakon godinu dana, al developeri to ne žele.

Za Kukya:

Šalim se.

http://gamerant.com/electronic-arts-worst-company-america/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2016 19:42 (CyberDemonVZ).
12 godina
Battlefield 1

zasto je nas novi kolega PRN8 banan pa covjek nije nista lose pisao koliko sam vidio

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Tako je! Al njega nisam cuo 2-3 godine... Mislim da je jos netko...

Mislim da sam to bila ja ;)

Inače ja se tom Bf1 baš veselim i mislim da ću ga kupit skoro sigurno. Beta bi morala ispast baš žešći fail da se predomislim. Nego ne pratim baš redovito pa sorry ako ste pričali već o tome, ali zna li se išta o tome kad bi mogla biti beta? (koliko prije izlaska je uopće bila za bf4?).. i hoće li svi moć igrat ili se ni o tome ništa ne zna?

najbolja igračica bf-ašta je je,skill bolji od velike većine muških kolega

14 godina
protjeran
M4X kaže...
LudaVjestica kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Inače ja se tom Bf1 baš veselim i mislim da ću ga kupit skoro sigurno. Beta bi morala ispast baš žešći fail da se predomislim. Nego ne pratim baš redovito pa sorry ako ste pričali već o tome, ali zna li se išta o tome kad bi mogla biti beta? (koliko prije izlaska je uopće bila za bf4?).. i hoće li svi moć igrat ili se ni o tome ništa ne zna?

džaba ti je, neš dobit ne boj se

17 godina
odjavljen
Volume kaže...
M4X kaže...
LudaVjestica kaže...
CyberDemonVZ kaže...

džaba ti je, neš dobit ne boj se

Sta necu dobit?samo kazem da je najbolja igracica bf-a i nista vise,bolji skill od velike vecine muskih

13 godina
neaktivan
M4X kaže...

Sta necu dobit?samo kazem da je najbolja igracica bf-a i nista vise,bolji skill od velike vecine muskih

Na kriva vrata kucaš. Vještica i Tetka su zadrte feministkinje, što znači da žive za trenutkom kada će doći alfa muškarac i pokazati dominaciju.

Trebaš doći do nje, skinuti sve sa sebe onako u brzini da se zgužva... i proderati: "Ispeglaj to !" Tada žena takvog kalibra može biti tvoja. Problem je što nam se većini još nisu dovoljno spustila za takve pothvate. Naime feministkinje su ofenzivna bića i nerijetko znaju više borilačkih vještina. Caveat emptor.

EDIT:

Ovaj post se tiče teme Battlefield 1 jer je u naslovu poruke Battlefield 1. To će proći na svakome sudu.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2016 21:49 (Ikarus01).
14 godina
protjeran
M4X kaže...

Sta necu dobit?

Pa antraksa u 1 na 1... Šta si ti mislia, čokoladu?

17 godina
odjavljen
Ikarus01 kaže...
M4X kaže...

Na kriva vrata kucaš. Vještica i Tetka su zadrte feministkinje, što znači da žive za trenutkom kada će doći alfa muškarac i pokazati dominaciju.

Trebaš doći do nje, skinuti sve sa sebe onako u brzini da se zgužva... i proderati: "Ispeglaj to !" Tada žena takvog kalibra može biti tvoja. Problem je što nam se većini još nisu dovoljno spustila za takve pothvate. Naime feministkinje su ofenzivna bića i nerijetko znaju više borilačkih vještina. Caveat emptor.

EDIT:

Ovaj post se tiče teme Battlefield 1 jer je u naslovu poruke Battlefield 1. To će proći na svakome sudu.

Sta se nisu dovoljno spustila?

13 godina
17 godina
Battlefield 1

Hahaha Mrski editor off the month!

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
M4X kaže...

Vidi se iz aviona da si panj.

Najbolja igračica baterfilda je Felicia.

Izvoli link i gledaj taj skill.

Kakva Vještica, kakvi bakrači.

https://www.twitch.tv/xfelicia

[19xx] 4ntraks
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice