Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.271.189
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 1

Jedan od boljih in game chatova

Leteći behemot i easter egg - one hit kill mač

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 1

jebote, pa očekivao bi bar na tom CTE-u koliko-toliko normalnu ekipu/chat

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ajme majko ovo oružje je kao automatski snajper, kako ga seru. 

kradem mine iz minskog polja
13 godina
dery kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Baš. Trebalo bi biti nešto ko M240B iz BF4. Najjači metak, al i najveći recoil.

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
dery kaže...
CyberDemonVZ kaže...

izaći će opet update igre i onda će opet smanjit ili zakinut nešto,to su namjerno stavili da se više prodaje premium...vidiš da non stop smanjuju i pojačavaju oružja itd....non stop nešto mijenjaju...

17 godina
neaktivan
M4X kaže...
CyberDemonVZ kaže...
dery kaže...
CyberDemonVZ kaže...

izaći će opet update igre i onda će opet smanjit ili zakinut nešto,to su namjerno stavili da se više prodaje premium...vidiš da non stop smanjuju i pojačavaju oružja itd....non stop nešto mijenjaju...

Veliš balansiraju konstantno PVP igru?!?!?!?!

ŠOKANTNO!!!

Tako nešto do sada nisam doživio, pa gdje im je pamet...

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2017 16:18 (HAL).
13 godina
dery kaže...
CyberDemonVZ kaže...

ALI, upravo zato i postoji CTE. Da im se sad jave problemi i eventualne promjene, da nam oružja stignu kakva trebaju biti.

17 godina
moderator

Lamentiram o novom snajperu, jednom problemu s mapom Rupture i dabrovima. M4X, ima letenja, samo za tebe 

Prati me na YouTubeu! www.youtube.com/c/SUPERDAVOR
17 godina
odjavljen
Davor kaže...

Lamentiram o novom snajperu, jednom problemu s mapom Rupture i dabrovima. M4X, ima letenja, samo za tebe 

Ne letim ti ja ali ok...jednostavno treba imat vremena da bi jos svladao i letenje...a toga nema...u  nekom avionu sam bio mozda 2 puta i gotovo...zato i kazem kad na serveru nema letaca na jednoj strani onda je jebada...

PVP znaci player v player jel tako?...ma ok su oruzja,op i sve, samo se treba mucit sa otkljucavanjem a to mi se neda...daj mi odmah najjaca oruzja i gotovo,platio sam preko 1000 kn igricu i onda me jos dajs jebe...

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2017 19:12 (M4X).
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
dery kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Bez brige. Ima recoil i spread ogromni, plus samo 20 metaka i rate of fire od 340 metaka u minuti.

Puška je dobra ali najviše na blizinu jer radi 30 damagea, ali na daljinu dosta pada damage i rasipa na sve strane. Tako da je teško ubiti nekoga na daljinu em radi malo metaka, a puška rasipa i jer damage padne na 25 već nakon nekih 40-50 metara. I ako ubiješ to je jedan vojnik i onda si najebao.

Nebrojeno puta me sašio lewis gun ili neka medicova pušta na medium range jer ti sa suppressionom napravi još veći recoil i spread. Onda vidiš manu te pušte u sporom rate of fireu, a radi suppresiona i raspanja metaka brzo isprazniš spremnik. A lewis gun sa većim spremnikom, RoF i manjim spreadom te pojede.

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jel uzimao tko premium u zadnje vrijeme ili provjeravao cijene gdje je najjeftinije trenutno?

0 0 hvala 0
13 godina
prasac kaže...

Jel uzimao tko premium u zadnje vrijeme ili provjeravao cijene gdje je najjeftinije trenutno?

Budem ja provjerio, pa javim.

Za one koji dobro pamte, koja tržišta su povisila cijene i više nisu povoljniji?

Meksiko, Brazil, Indija...?

Što nam ostaje?

Korea, Singapur... Rusija?

14 godina
prasac kaže...

Čudi me da na g2a nema jeftinih ključeva, već je ista cijena kao na Origine

16 godina
Battlefield 1

Ja sam mislio na G2play uzeti oni su imali po 45€ ali sam zakasnio pa sve prodali, pa je došlo 49 kao na originu.

Na kraju sam rađe na originu i uzeo. Barem si siguran da je "key" ispravan i nije ukraden, a i na originu uz premium dobiješ digital deluxe upgrade besplatno ako kupiš premium. :D

Iz tog digital deluxa Red Baron P08 je dosta dobar, ima nešto veći range od ostalih pištača. A i hellfigher shogun je najbolji od ovih M97 varijanti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2017 11:52 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
prasac kaže...

Budem ja provjerio, pa javim.

Za one koji dobro pamte, koja tržišta su povisila cijene i više nisu povoljniji?

Meksiko, Brazil, Indija...?

Što nam ostaje?

Korea, Singapur... Rusija?

singapur je najjeftiniji kolko sam zadnje gledao

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
17 godina
Battlefield 1

Kako je bilo s prijašnjim BF naslovima, jesu li se ekspanzije mogle uzimati odvojeno?
Ne znam dokad će mi se dati igrati pa mi Premium nema smisla, a ovaj "They Shall Not Pass" nigdje ne vidim zasebno.

Split your lungs with Blood and Thunder

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

mogle su se, mislim da je 15 e bio svaki dlc (nisam 100% siguran za cijenu)

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 1

14,99 po ekspanziji, uvijek su se mogle uzimati odvojeno, tako da nemaš brige.

Ne nude još jer žele da uzmeš Premium, a i kasnije kad budu vjerojatno će "sakriti" negdje duboko u izbornike.

1 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 1

Pa, mogu probati sakriti  

Iskopat ću ja, nije problem, samo da znam da ima.

Hvala!

Split your lungs with Blood and Thunder

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Znao sam da nas naši operateri jebu sa internetom i sumnjao sam da gaming udp paketi ne idu istom  rutom kao i icmp ping paketi. Danas sam u svom mikrotik routeru napravio dva traceroute-a do jednog bf4 servera. Prvi je bio sa icmp paketima a drugi udp paketima i naravno pokazalo se da icmp paketi imaju kraći traceroute (vjerovatno najkraći mogući) odnosno da je traceroute rađen udp (inače bf4 gaming paketima) duži za 5 hopova na kojima postoji itekakav paket loss. Dakle ako u igri imate nizak ping to vam ne garantira dobru zabavu.

traceroute rađen ICMP-om:

http://i65.tinypic.com/21dg07t.jpg

traceroute rađen UDP-om:

http://i64.tinypic.com/168yfja.jpg

Ako ste primjetili da vam latencija u igri prikazana kroz ping nije ista kao latencija prikazana na ekranu (mislim da je taj graf vidljiv ukucavanjem komande render.perfoverlayvisible 1, al nisam siguran nisam ga odavno palio), sada znate i zašto.

Često smo krivili DICE za čudne situacije u igri a u biti 80% krivice je na našim operaterima. Ovo je test T- šljama a drugi operateri su još i gori.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2017 17:50 (SC0RPl0N).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

imam problem sa fps dropovima

uglavnom mogu imati oko 70 frameova max (sve ultra osim lightning i post proc na high) ali često na 10-15 sekundi frame mi se spusti na 37-50 fps-a i to dosta loše izgleda

kad pogledam svoj cpu usage on je na 100% što znači da je procesor bottleneck za moju karticu iako kad sam ju kupovao forumaši ovdje su smatrali da taj procesor neće biti bottleneck

btw igra mi je bolje radila prije (studeni,prosinac prošle godine)

sad neznam šta da uradim, probo neki fix sa user.cfg ali nije pomoglo dali moram kupiti novi procesor ili je igra nažalost barem za mene zadnjih 2 patcha postala neoptimizirana?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2017 19:39 (njuska11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Battlefield 1 Premium, uključen Deluxe edition

Rusija 3.000 RUB - 358 kn
Koreja 46.200 KRW - 286 kn
Singapur 56 SGD - 280 kn

Moj PC  
0 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Singapur 56 SGD - 280 kn

ja kupio premium u prosincu a igra sad lijepo ne radi kako spada 

eh da mi je vratit vrijeme....

16 godina
njuska11 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Singapur 56 SGD - 280 kn

Sigurno ti ne radi zbog premiuma. Nego nečega drugoga.

13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
njuska11 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Singapur 56 SGD - 280 kn

Sigurno ti ne radi zbog premiuma. Nego nečega drugoga.

lol pa znam pročitaj moj prvi post na ovoj stranici

13 godina
njuska11 kaže...

uglavnom mogu imati oko 70 frameova max (sve ultra osim lightning i post proc na high) ali često na 10-15 sekundi frame mi se spusti na 37-50 fps-a i to dosta loše izgleda

kad pogledam svoj cpu usage on je na 100% što znači da je procesor bottleneck za moju karticu iako kad sam ju kupovao forumaši ovdje su smatrali da taj procesor neće biti bottleneck

sad neznam šta da uradim, probo neki fix sa user.cfg ali nije pomoglo dali moram kupiti novi procesor ili je igra nažalost barem za mene zadnjih 2 patcha postala neoptimizirana?

Probaj igrati u prozoru, a na drugom dijelu ekrana (il na drugom monitoru, ako imaš dva) prati zauzeće procesora prema programu preko Task Managera, tab Processes, more details, i rasporedi prema CPU.

Pogledaj što ti osim BF zauzima procesor za vrijeme frame dropova..

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
njuska11 kaže...

Probaj igrati u prozoru, a na drugom dijelu ekrana (il na drugom monitoru, ako imaš dva) prati zauzeće procesora prema programu preko Task Managera, tab Processes, more details, i rasporedi prema CPU.

Pogledaj što ti osim BF zauzima procesor za vrijeme frame dropova..

procesor je uglavnom na 70-90% loada ali čim pogodi 100% odma frame ode dolje za 15 fps-a

i to se najviše dešava kad ima puno destrukcije (vjerojatno zato jer taj dio igre renderira procesor umjesto gpu), teško mi je za shvatit da je moj procesor preslab za ovu igru ne ide mi u glavu kao ni bottleneck mora da je do optimizacije na određenim konfiguracijama

btw probo sam ovo što si naveo thx anyway

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
3 0 hvala 4
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Singapur 56 SGD - 280 kn

steta kaj nije na ovom popustu :(

16 godina
Battlefield 1

Trenutno je u toku Origin sale. BF1 za 29.99, a premium i dalje isto kako je i bio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice