- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Zašto osuđivati način na koji netko igra?
Kada igraš sam igraj kako god te volja, a kada igraš u timu onda imaš svoj zadatak i njega se držiš.
Pa pitanje je kako igra. Može je koristio kakav glitch/exploit pa netko snimio lika, možda je odlazio kempati na brdo koje se može samo glitchanjem. Možda se boostao negdje pa ga netko isto snimio i prijavio. Može biti i da je crackao igru sad kad je izašla piratska, koristio neki 3rd party software ili macro.
I kolko sam skužio dobio je ban samo na 1 tjedan jer mu fairfight želi detaljno provjeriti statistiku, nakon što završe mogu mu vratiti kako je bilo ili mu obrisati progress u igri. Tek ako će dalje korsititi nešto od dolje navedenoga će popiti trajni ban.
You break EA’s rules if you:
Promote, encourage, or take part in any activity involving hacking, cracking, phishing, taking advantage of exploits or cheats and/or distribution of counterfeit software and/or virtual currency or items.
Examples of breaking the rules in Battlefield 1 include, but are not limited to:
Use of third-party software, such as aimbots, wallhacks, and other similar cheats in order to gain an unfair advantage over other players.
Abuse of game features in an unintended manner to stack on scores in an artificial manner--also known as "stat padding."
Our penalty system is cumulative. This means that if you keep breaking the rules, we may need to close your EA Account.
Nek se javi na battlefield forum ili nek ide na EA support chat pa pita što se desilo.
Nebi rekao da bi dobio ban samo zato jer je kamper na krovu kuće.
Isusta ti koji glitch nisam priatelju sigurno igrao piratsku nego sam je kupio.A i nisam mulac i uvijek sam mrzio cheatere i nikad nisam to koristio.Meni ovo pari kao komedia jer
igram stvarno dobro bf3 pa zasto onda nedobijem i na njemu ban.Uglavnom njima smeta po mojoj procjeni sto sam stvarno skuzio snijper i prelako mi je igrat s njim.I na velike
udaljenosti skidam tipove s tim da dizem nisan zbog pada metka na velike udaljenosti.I dosad nisam igrao igru s kojom je prelako igrati s snajperom.Uz mali dpi.Ako ce me zbog toga
banati slobodno ja ne kupujem ponovno igru.Jer da sam prokleti cheater odavno bi popusio ban na bf3,bf4.I Evo taj divni ea upisite u trazilicu battlefield 1 banned for no reason,
pa prolistajte malo dole.Evo jedan primjer http://fraghero.com/ea-banning-skilled-battlefield-1-players-worst-possible-reason/
Lp
Isusta ti koji glitch nisam priatelju sigurno igrao piratsku nego sam je kupio.A i nisam mulac i uvijek sam mrzio cheatere i nikad nisam to koristio.Meni ovo pari kao komedia jer
igram stvarno dobro bf3 pa zasto onda nedobijem i na njemu ban.Uglavnom njima smeta po mojoj procjeni sto sam stvarno skuzio snijper i prelako mi je igrat s njim.I na velike
udaljenosti skidam tipove s tim da dizem nisan zbog pada metka na velike udaljenosti.I dosad nisam igrao igru s kojom je prelako igrati s snajperom.Uz mali dpi.Ako ce me zbog toga
banati slobodno ja ne kupujem ponovno igru.Jer da sam prokleti cheater odavno bi popusio ban na bf3,bf4.I Evo taj divni ea upisite u trazilicu battlefield 1 banned for no reason,
pa prolistajte malo dole.Evo jedan primjer http://fraghero.com/ea-banning-skilled-battlefield-1-players-worst-possible-reason/
Lp
A gle meni se ne moraš opravdavati niti te osuđujem.
Odi na EA support ili forum od BFa i tamo pitaj, valjda će ti reći razlog. I kao što sam napisao nisi baniran za uvijek, "samo" na tjedan dana, a razlog toga je kako bi ti pratili statistiku kao što piše u razlogu bana.
Sad kad provjere to što im je sumnjivo možda skuže da su zajebali pa vrate kako je sve bilo, a ako ipak ima nešto što je protiv pravila u najgorem slučaju će ti obrisati progress pa ćeš sve iznova otključavati.
Lp
Odi na EA support ili forum od BFa i tamo pitaj, valjda će ti reći razlog. I kao što sam napisao nisi baniran za uvijek, "samo" na tjedan dana, a razlog toga je kako bi ti pratili statistiku kao što piše u razlogu bana.
Sad kad provjere to što im je sumnjivo možda skuže da su zajebali pa vrate kako je sve bilo, a ako ipak ima nešto što je protiv pravila u najgorem slučaju će ti obrisati progress pa ćeš sve iznova otključavati.
Ma bobe jedan tko bi tebe uopce banirao, pa dobijem te lijevom rukom sa nogama na stolu. Rejpate djecurliju prvi i drugi razred.
Lp
Ma bobe jedan tko bi tebe uopce banirao, pa dobijem te lijevom rukom sa nogama na stolu. Rejpate djecurliju prvi i drugi razred.
Bravo za tebe priatelju.lp
Još igraš na 640x480 na CRT monitoru od 120hz kako bi bolje vidio?
Pa to je neki noviji član foruma. Kako ga ti poznaš?
:)
Odao ga je jedinstveni način komunikacije!
Odao ga je jedinstveni način komunikacije!
Bob ga je odao. Samo pitanje jel Bob Rock
ili
Bob kao mahunarka?
Humor na vrhuncu
Ti mislis da bi on tako sakriven iz pozadine pucao po avionima i kojecemu znajuci da je nevidljiv?
Ne znam na šta tocno ciljaš. Misliš da su ga drogirali pa nezna da jadan ima hack i skor od 101:1. Ili misliš da mu je net code blagonaklon pa je zbog diceove traljavosti pobio sve živo na mapi.
Potpuno istu stvar sam vidio prije par tjedana na Suezu, samo što je u tom slučaju lik letio po zraku. Isto je bio nevidljiv i vidjelo se samo oružje, ali je mogao i letjeti. Međutim, u njegovom slučaju brzo je odletio, još dok smo bili na toj mapi Fairfight ga je bannao. Prvi put da sam vidio da je izbačen netko iz matcha kojeg upravo igram.
Ma gledaj ja im ne zamjeram. Ako ih veseli igrati na taj nacin fučka mi se nek igraju, ali nemoj onda druge uvjeravat da nisi panj s pola mozga koji je kupio neku skriptu ili kaj ja znam kaj već. Mnei ne smeta njegov hak jer jednostavno mogu otici na drugi server - smeta me laganje tipa " nije naše našli smo". Još uvijek najvecim prevarantima smatram one koji hakove pametno koriste -- npr skripte u mišu koje je nemoguce otkriti.
Da sam haker upravo bi mi takvi kao ti bili meta. Ovi koje je lako iznervirati.

Oni nisu hakeri. Oni su cheateri.
ty
Obično s desne strane na monitoru imaš gumb.
Stisni ga i izgasit ćeš to što ti smeta.
ty
open console and type PerfOverlay.DrawGraph 0
a trebala bi bit opcija i u setingsima negdje,enable i disable,potraži
našao gump. izgasio. ali di se pali svjetlo sad?

našao gump. izgasio. ali di se pali svjetlo sad?
Pitaj Jozu, Jozo zna, a i Tina,.........
Evo da nebi ispalo da nemam obraza napisat i u ovu grupu.
Pozz!
Pozz!
Ko je pak sad ovaj? Jeste pripremili vazeljin?
Srećom već iduću rundu je dobio fairfight ban.
Hebate pa zar im više wallhack i aimbot nisu dovoljni, što je slijedeće, a-bomb hack?
Pozz!
Ne bih znao takodjer ko si ti, dosta ekipe sam zaboravio jbg...
Pozz!
Cheater iz BF3 dana.
Onda bez vazeljina... Odma mi je bio sumnjim kad je napisao "grupa", treba mu netko reć da ovo nije fejsbuk...
Pozz!
Cheater iz BF3 dana.
battlefield 3 tema, prije otprilike 3/4 godine, listaj tamo sve ti pise da se ne ponavljam... I dalje stojim iza svojih rijeci, isprico se za to jesam, jednu vecer i tjt. To kaj se mene optuzuje da sam mjesecima cheato, vas problem.
Oprosti sto se ne koristim pravilnim rijecnikom forumasa... Nadam se da te nisam uznemirio time... Daj stari ko tebi drma kavez hahahha kakv vazelin kaj pricas ti?