- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja kad sam kupovala frendu na identičan način sam kupio direktno preko origina samokoristio holu ko I za sebe Al preko mexica. Nikakve patchave nismo morali raditi niti išta i igra je bila na eng. Samo nakon 2 tjedna blokiran acc. Sva sreća vratili su ga Al rekli da to više nikad ne radimo.
Onda ću valjda stići kupiti, sad će plaća ovih dana.
To preko Hole/Mexica je ista stvar kao sad preko Koreje, tako da... A ovo s RU verzijom igre je jedna skroz druga prica koja se ne isplati.
Autocorect. A nisam čitao. Nekad tresem nekad ne.
Pozz jel bi ima sta koristi da uzmen jos 2x4 gb ddr4 trenurno imam 2x4gb ddr4

Kupi gewehr 98 marksman, meni najbolja puska, mnogo je mirna kada se stisne shift i uglavnom ubija iz jednog metka, ako pogodis vise prsa. Ja sam pocetnik i igram manje od mjesec dana, 25. sam lvl, ali 10. scout sam davno nabio, i scout se jako brzo nabija u poredjenju sa ostalim klasama. Poetna levelovanja ti je da samo hodas za zastavama, ja u prosjeku i nemam neki velik skor sa scoutom, osim ako se ne docepam tenka. No cestko znam biti u top 3 u skoru, jer non stop se borim za zastave. A partiju ne mogu izgubiti ako se docepam tenka. Naravno ovo je sve na mom nivou i govorim ti samo ono sto sam do sada naucio, tako da ti neko iskusnijii moze dati dobar savjet. Uglavnom, mnogo sam se frustrirao zbog ove igre dok nisam skontao da je ovdje poenta samo zauzimati zastave.
Snajperi na blizu rade 60 damagea tako da se nećeš usrećiti sa snajeprom ako rushas.
Zato se moraš izvježbati da nakon što opališ odmah vadiš pištolj i završavaš protivnika.
Svaki snajper ima različit takozvani sweet spot, a to znači udaljenost na kojoj ubijaš s jednim metkom.
Ta udaljenost varira od snajpera do snajpera pa ti je najbolje potražiti nsgdje statistike za sve snajpere i onda vidi i odluči koji najbolje odgovara tvom stilu igranja.
Kolega Davor je nedavno stavio video gdje je dosta toga o snajpanju objasnio pa potraži i pogledaj.
Snajperi na blizu rade 60 damagea tako da se nećeš usrećiti sa snajeprom ako rushas.
Zato se moraš izvježbati da nakon što opališ odmah vadiš pištolj i završavaš protivnika.
Svaki snajper ima različit takozvani sweet spot, a to znači udaljenost na kojoj ubijaš s jednim metkom.
Ta udaljenost varira od snajpera do snajpera pa ti je najbolje potražiti nsgdje statistike za sve snajpere i onda vidi i odluči koji najbolje odgovara tvom stilu igranja.
Kolega Davor je nedavno stavio video gdje je dosta toga o snajpanju objasnio pa potraži i pogledaj.
ovaj ni nema sniper sta sam uzeo...za sniper koristim russian 1895
Sve su to snajperi, samo neki imaju optiku, a neki nemaju.
Zapravo je za rushanje najbolji M95 (infantry verzija) jer radi na blizinu najveću štetu, ima straight pull bolt pa nemoraš spuštati nišan da bi repetirao i ima najveći rate of fire. Problem je što jedino taj nema sweetspot za one shot kill na daljinu, nego počne sa 75damagea, a onda pada sa daljinom.
Ako ovo zadnje na brojano smeta upravo taj Russian 1895(isto infantry) je nakon njega dobar za rushanje jer je drugi po redu po rate of fireu, jer možeš isto repetirati bez da spuštatš nišan, a opet ima neki svoj sweetspot na daljinu. Ja osobno koristim Russian za rushanje jer sam se navikao na njegov nišan kad sam levelirao konjanika.
LOL, zalim se u logitech support da mi ne valja kotacic na misu (mice se sam od sebe ako nije u nekom odredjenom polozaju). Zenska mi odgovori da isprobam drugi USB port...
To je kao u t-comu kad sam ima neki usrani router koji se resetirao po 10 puta u roku od dvije minute. A kad to prijavljujem agentu, on me pita, "A jeste probali resetirati modem?"
Sva sreća došao serviser i donio novog jer je kao znao da taj model ima takav glitch.
btw probaj si reinstalirati windowse, možda pomogne.
Dobro jutro svima i sve najbolje!
U zadnjih 2 tjedna imam neke probleme u igrice a ovako bi to izgledalo: Počnem igrati, igram 10-tak minuta i dobijem disconnect i piše mi da je connection to EA lost i da moja konekcija nije dovoljna za igranje. Drugi put joinam server i nakon 10-tak minuta opet isto ali kad joinam treći put više ne dobivam nikakav disconnect.
Dali ima netko neki sličan problem?
Hvala, pozdrav!
LOL, zalim se u logitech support da mi ne valja kotacic na misu (mice se sam od sebe ako nije u nekom odredjenom polozaju). Zenska mi odgovori da isprobam drugi USB port...
ja imao super iskustva sa logitechom, slusalice g930 bile nesto zezale, kad se spusti mic ugase se jednostavno ja im objasnio kvar i poslali nove novcate za 2 dana mi stigle iz nizozemske avionom. a garancija je bila istekla di sam ih kupio jer je proslo dvije god a na str od logitecha pisalo 3 god i sve sredili, te "pokvarene" prodao i lik mi se javi i kaze njemu radi sve normalno.
Sve su to snajperi, samo neki imaju optiku, a neki nemaju.
Meni je snajper puška s optikom a puška bez optike je obična tanđara ka i svaka druga
U zadnjih 2 tjedna imam neke probleme u igrice a ovako bi to izgledalo: Počnem igrati, igram 10-tak minuta i dobijem disconnect i piše mi da je connection to EA lost i da moja konekcija nije dovoljna za igranje. Drugi put joinam server i nakon 10-tak minuta opet isto ali kad joinam treći put više ne dobivam nikakav disconnect.
Hvala, pozdrav!
Provjeri UPnP postavku na routeru i ukljuci je ako je iskljucena. Mozda pomogne.
Meni je snajper puška s optikom a puška bez optike je obična tanđara ka i svaka druga
Znači kad staviš optiku na pištolj to je isto snajper?
Ne jer pištolj nije puška
Bravo, to sam isključio baš prije 10-tak dana iz nekog razloga.
A port forwarding? Dali treba to kao nekada ili ne?
LP
Reka sam puška s optikom a ne pištolj. Ili je tebi sve to isto ?!?
Zapravo, "optika" jest "snajper". Puška može biti samo "snajperska puška". Struka ne prepoznaje "snajper" kao pušku, nego kao set zrcala koji se zovu snajper, a ti ih zoveš optika. :)
Bravo, to sam isključio baš prije 10-tak dana iz nekog razloga.
A port forwarding? Dali treba to kao nekada ili ne?
LP
Što se tiče BF-a, ne treba - možeš maknuti.
Hvala, pozdrav!
Mislim da nije bio sličan problem u temi.
Je UpNp rješio problem?
Nego, baš se događa, 10 min, prekid, 10 min, prekid, i onda radi? Ili si to onak odokativno napisao?
Jer su se u BF3 i 4, takvi problemi s točnim vremenskim intervalima događali vezano uz softver koji ima pravilne razmake između nekih radnji. Npr antivirus scaniranje, ili Windows indeksiranje...
Reka sam puška s optikom a ne pištolj. Ili je tebi sve to isto ?!?
Ja sam kolegi htio naglasiti da mu je svejedno s kojom puškom igra u smislu da će mu svaka raditi isti damage, bilo s optikom ili bez.
Učinilo mi se da on misli da bi bez optike trebao ubijati izbliza s jednim metkom pa zato.
I ja cijelo vrijeme govorim o igri, a ne o pravim puškama tako da svi što ste se uzjogunili stanite na loptu i vratite se u virtualni svijet jer u ovom topicu govorimo isključivo o igri, a ne pravim puškama.
I ja cijelo vrijeme govorim o igri, a ne o pravim puškama tako da svi što ste se uzjogunili stanite na loptu i vratite se u virtualni svijet jer u ovom topicu govorimo isključivo o igri, a ne pravim puškama.
Uuuuu šta san ozbiljan
Uuuuu šta san ozbiljan
Ne nego nadrkan.
Uuuuu šta san ozbiljan
Ne nego nadrkan.
Pa izdrkaj
Pa izdrkaj
Jesam jutros, ali očito nije dovoljno!?
Kada gledam na msi afterburner koristi mi na operation od 6.5 do 7.4gb ram i nakon tri partije nekad mi fps padne ali vecinom je lock 60 drzim prema.monitoru prve 2-3 partije nista i kada udem izadem nista opet .. Prijatelj ima 16gb i njemu trosi 8 do 9 gb a imamo iste koponente