Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.274.863
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 1

Srce, ruke i lopata, yebeš sve ostalo.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Evo što kaže Westie:

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
Frik Gik kaže...
kurt kaže...

Novi leak!

Evo i moja montaza najzescih MP trenutaka koju sam napravio igrajuci pre-alpha verziju doma kod dajsovog CEOja

KONJIC ! 

hvala za novi wallpaper 

Kad smo vec kod wallpapera evo link na bf1 wallpapere

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter
12 godina
Battlefield 1

pa support je eng, ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
b00 kaže...

pa support je eng, ne?

Nemam pojma :D Mogao bi biti i Assault jer inace vise nema svrhu kad nema medpack.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Battlefield 1

Westie kaže da se smanjuje vidljivost kad staviš gasmasku, a osim toga, netko je spomenuo, da se i zvuk mijenja kad je maska na glavi.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Ovo će biti malo pudulji post...
Ovo mi je i dalje jako čudan setting za Battlefield igru. Ali sam otvorenog uma i čekam bilo kakve dodatne informacije, gameplay il da sam zaigram.

ovako mislis?

lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina
Battlefield 1

MatimiO; klase u bf1:

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Collecter's Edition

Pocinju kao ostali

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stjepanj kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ovo će biti malo pudulji post...
Ovo mi je i dalje jako čudan setting za Battlefield igru. Ali sam otvorenog uma i čekam bilo kakve dodatne informacije, gameplay il da sam zaigram.

ovako mislis?

lp

To! Samo bez mozga.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Battlefield 1

Onaj lik koji je još prije 2 mjeseca pogodio sve informacija, a nitko mu nije vjerovao je rekao da više neće biti engi klase, nego će repair tool dati medicu. Valjda će se birati između defiba i repair toola.

On kaže da će biti: Medic, assault, support i scout

Ali bilo bi cool da postoje klase tenkist i pilot, pa da svaki ima tek pištolj kad napusti vozilo.

Mene zanima tko će od kalsa koristiti anti-tenk puške pošto su to imali za uništavanje tenkova, jednu takvu pušku ima neki lik koji hoda pokraj tenka. Nije valjda da će sniper imati i to ili da će to oružije biti kao battle pickup.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 19:23 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Westie kaže da se smanjuje vidljivost kad staviš gasmasku, a osim toga, netko je spomenuo, da se i zvuk mijenja kad je maska na glavi.

to je spomenuo jack frags ili levelcap

14 godina
HAM7A2 kaže...
Collecter's Edition

Pocinju kao ostali

Smith, brzo ukini preorder i naruci ovo!

14 godina
Jack Sparrow kaže...

Mene zanima tko će od kalsa koristiti anti-tenk puške pošto su to imali za uništavanje tenkova, jednu takvu pušku ima neki lik koji hoda pokraj tenka. Nije valjda da će sniper imati i to ili da će to oružije biti kao battle pickup.

Ove puske, pickup AMR iz BF4 su se u WW1 koristile protiv tenkova jer su imali slabije oklope.

Moguce da ce ih assault koristit.

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ove puske, pickup AMR iz BF4 su se u WW1 koristile protiv tenkova jer su imali slabije oklope.

Moguce da ce ih assault koristit.

westie lik veli da je assault klasa anti tenl/eksplozivna klasa. Ali pazi sad.....nema mogucnosti repaira u igri 😕

Zato i nema engija.....samo kakvo je onda stanje z vozilima? Pick up ili? I zakaj imaju nda na takve stvari?

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
Granzon kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Jack Sparrow kaže...

westie lik veli da je assault klasa anti tenl/eksplozivna klasa. Ali pazi sad.....nema mogucnosti repaira u igri 😕

Zato i nema engija.....samo kakvo je onda stanje z vozilima? Pick up ili? I zakaj imaju nda na takve stvari?

Ipak imaju jos 5 mj do izlaska igre. U to vrijeme su u bf4 napravili dvije mape od nule, ispeglali hitreg i poslozili balans, pogotovo na nekim rush mapama.

Pa valjda još misle popraviti/izmijeniti neke stvari. Nadam se :)

14 godina
Battlefield 1

@cyber: po onome sto westie veli onda sumnjam da ce sta mijenjati.....idu logikom da posto su to prva vozila takve vrste ona su doslovce sklepana od svega i svacega pa onda tko ce to pak takvo nest popraviti u ww1....po meni debilizam malo zesci ali ajd neka im je. Vidit cemo kako to funkcionira u beti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 19:51 (Granzon).
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Ako se ostvare te neke najave, ovo bi moglo biti flop u rangu Battlefronta. Na konzolama kako-tako, ali na PCju...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Budući da sam preskočio BF4 i Hardline nisam baš u toku sa system requirementsima. Mislite da će moj proc i 8 giga rama bit dosta za neke medium postavke? Grafu namjeravam upgradeat na GTX950

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Pozdrav curice slatke. 

Brzo pitanje. Oće li biti m16 u igri? 

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Po meni je to možda i dobro jer dodaje tu neku autentičnost tog doba u igru. Tenk je u ono doba bio rijetko gdje i stvarno ne vjerujem da su ih znali popravljati. Pa rusi svoje nove nisu znali popraviti u WW2, tek kasnije u ratu su imali obuke.

Ali volio bi recimo da onda i sa drugim stvarima idu u tum smjeru da sve bude nekako u duhu toga dobra, a ne da previše čudnih stvari ili prototip stvari stave u igru.

E da kad smo kod armora. Evo što su ameri uspijeli uzeti švabima u WW1

http://i.imgur.com/k3yKxYe.jpg

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
CoKsA kaže...

Budući da sam preskočio BF4 i Hardline nisam baš u toku sa system requirementsima. Mislite da će moj proc i 8 giga rama bit dosta za neke medium postavke? Grafu namjeravam upgradeat na GTX950

Teško tako nešto predvidjeti, ali Battlefront je radio bolje od BF4, isto tako i Hardline, a negdje jednako kao BF3. Tako da nikad ne znaš.

17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ako se ostvare te neke najave, ovo bi moglo biti flop u rangu Battlefronta. Na konzolama kako-tako, ali na PCju...

Usro.

13 godina
protjeran
Battlefield 1

battlefront ne radi bolje od bf4, svaki nastavak je bio sve zahtjevniji i zahtjevniji! poprilicno sam u tim naslovima s raznim grafama pa eto mogu reci iz iskustva! govorim iskljucivo o mp sadrzaju! sw bf rikava na ultri s najvecim serverima dok recimo bf4 leti! novi BF1 ce imati bolje texture i vise poligona pa prema tome sigurno ce biti i zahtjevniji od sw bf koji je nakrcaniji time od bf4!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 20:13 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

To im i je namjera, prodati šta više kopija na konzolama jer je to puno veće tržište i puno lakše ih je zadovoljiti s poglupljenim sranjima. Bitno je samo pokupiti cod publiku koja nije zadovoljna futurističkim sranjima. Ako pogledaš reddit svaka rasprava se svodi na hrpu dičurlije koji se svađaju jeli bolje izgleda bf1 ili cod. Zna ea dobro kako pokupiti pare, puca njima neka stvar na mišljenje community-a i toga šta bf triba biti...

Ne smeta meni toliko ww1 tematika koliko sve ostalo šta se može čuti u vezi igre. Svi ovi jutuberi imaju riječi hvale na račun grafike dok za gameplay kažu da je bitno izmjenjen u odnosu kako su stvari dosad funkcionirale, očito su i sami razočarani ali dobivaju masu para od ea-a pa ih ne mogu izasrati.

Iskreno ja sam razočaran sa svim šta sam vidia i čuja, čak mi i hardlajn izgleda zanimljivije. Zaobilazim u širokom luku i kako bi dr. Ivo Sanader reka idemo dalje

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

taj pickup su uveli u hardlajn tako da će vjerojatno nešto slično ubacit i u bf 1,preloše

Moj PC  
2 1 hvala 2
17 godina
odjavljen
RedRocco kaže...

Pozdrav curice slatke. 

Brzo pitanje. Oće li biti m16 u igri? 

neće ali zato će bit konj sa c4 eksplozivom,ustvari dinamitom

17 godina
Battlefield 1

Imat ćemo "horse stuff". Ništa slično kao "jeep stuff" jer konj će otić svojim putem kada sjašite - neće se zaljetati u tenk i slično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ukay1000 kaže...

Usro.

Jel te boli guza? Reci dečku da idući put bude nježniji. Ne moraš biti odmah nervozan na sve.

Volume kaže...

To im i je namjera, prodati šta više kopija na konzolama jer je to puno veće tržište i puno lakše ih je zadovoljiti s poglupljenim sranjima. Bitno je samo pokupiti cod publiku koja nije zadovoljna futurističkim sranjima. Ako pogledaš reddit svaka rasprava se svodi na hrpu dičurlije koji se svađaju jeli bolje izgleda bf1 ili cod. Zna ea dobro kako pokupiti pare, puca njima neka stvar na mišljenje community-a i toga šta bf triba biti...

Ne smeta meni toliko ww1 tematika koliko sve ostalo šta se može čuti u vezi igre. Svi ovi jutuberi imaju riječi hvale na račun grafike dok za gameplay kažu da je bitno izmjenjen u odnosu kako su stvari dosad funkcionirale, očito su i sami razočarani ali dobivaju masu para od ea-a pa ih ne mogu izasrati.

Iskreno ja sam razočaran sa svim šta sam vidia i čuja, čak mi i hardlajn izgleda zanimljivije. Zaobilazim u širokom luku i kako bi dr. Ivo Sanader reka idemo dalje

Na to poglupljivanje sam i mislio. Kako god su zaneredili Battlefront i onda pričali "pa nije vam to BF u SW okruženju" tako bi i ovdje mogli trtljati o "željama communitya", "napretku", "immersionu" i ne znam ti čemu sve ne.

lvlcap je cijelo vrijeme imao izraz lica "but whyyyy"....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Po meni je to možda i dobro jer dodaje tu neku autentičnost tog doba u igru. Tenk je u ono doba bio rijetko gdje i stvarno ne vjerujem da su ih znali popravljati. Pa rusi svoje nove nisu znali popraviti u WW2, tek kasnije u ratu su imali obuke.

Ali volio bi recimo da onda i sa drugim stvarima idu u tum smjeru da sve bude nekako u duhu toga dobra, a ne da previše čudnih stvari ili prototip stvari stave u igru.

E da kad smo kod armora. Evo što su ameri uspijeli uzeti švabima u WW1

http://i.imgur.com/k3yKxYe.jpg

Pa ne znam da li je to dobro s aspekta teamplaya......jer nema više ovisnost vozača o nekome tko će ga popraviti. To onda postaje upravo nešto kao pickup i koji je samo timed event koji dok traje onda traje. 

A i nisam oduševljen da sad odjednom mi pomoćni iz mehanizacijske divizije nemamo zapravo što raditi

A o autentičnosti ćemo pričati kad vidimo što su uvalili reconu/assaultu/medicu/supportu

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice