A sad je pošteno kad si ispo konj jer si pljunuo 80 eura i još za premium?I još si plakao kako su fegeti jer nećeš dat još 4 eura za trial.
Nemoj bit dvoličan, ja sam bar uvijek kupio globalnu verziju, nikad mi nije bilo ni na kraj pameti ciganit se sa RU verzijom.
Tko god da je kupio i RU verziju, neka je, nemam niže mišljenje o njemu...ali tvoj način gdje si ti to isto radio a sad si kao hype-boy kupio preko Origina čim je bilo moguće, odmah su svi ostali fegeti, čiteri i ne znam šta...
Ma ja se dam kladit da on igru nije uopće kupio i da tu samo trolla po forumu. Ako je pljunuo 80+ eura a nije htjeo dati 4 za trial, sve ti govori. Ja sam kupio igru preko kinguin-a za 41 euro i svejedno sam dao još 4 za OA , a prema pisanjima maxa, nemam ni blizu love kao on (kupuju se ssd-ovi od 1500 kn, igra od 1000kn itd..)
Max prestani kenjkat, neš ti problema stavit u file-u ENG umjestu RU...
Svatko kupuje gdje mu paše i odgovara. Naravno da svi gledaju kak proći jeftinije, kako i ne bi? Pa igrao sam bolje igre od ove i platio puno manje, jednostavno su pretjerali sa cijenom ovaj put. Sve se bojim kako će biti ubuduće...

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png