ta eniciklopedija ce se sigurno kasnije moc jeftinije kupit na e-bay-u.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naprotiv bice 20-30% skuplja
zasto?
Zato sto svako zeli da zaradi ne da izgubi. Ti kupis enciklopediju za 30 dolara naravno da ne zelis da je prodas za manje. A ovo je takav predmet koji sto je stariji to je skuplji jer je na neki nacin kolekcionarsko izdanje.
ma mislio sam da ce s vremenom pojeftinit ne sad odma. a i mozda ce se moc nekako skinut u pdf-u.
ma mislio sam da ce s vremenom pojeftinit ne sad odma. a i mozda ce se moc nekako skinut u pdf-u.
S vremenom neće pojeftinit jer je napravljena ograničena količina.
Za .pdf je sigurno da će se pojavit, al nije to to.
S vremenom neće pojeftinit jer je napravljena ograničena količina.
Za .pdf je sigurno da će se pojavit, al nije to to.
e to nisam znao, to je vec druga prica al opet je skupo.
Free roam mozda moguc i na drugim lokacijama osim Konstantinopolja :D
http://www.gametrailers.com/video/gc-11-assassins-creed/720122
i dalje nigdje animus ediciju koja ne kosta 900 kuna :D
oce tako skupa bit? i hoce li biti dostupnija?
Vjerovatno ce cijena ostati ta a sto se tice dostupnosti tesko da bi se sta moglo poboljsati XD
Vjerovatno ce cijena ostati ta a sto se tice dostupnosti tesko da bi se sta moglo poboljsati XD
trenutno je mogu nabavit samo na jednom situ da shippa u hrv, ali je cijena 870 kuna
odlucio sam da to ne kosta te pare...
kupujem CE ya cca 400 kn i to je to...
E ako neko ima volje, želje i ako zna može napraviti nasu stranicu za klan?
Bilo bi ljepo kada bi imali neki bug klan ili tako nešto

Iako je apsolutno beskorisna..........
Dal ima neki mod bez tih contrakta di možeš ubiti bilo kojeg assassina?
Dal ima neki mod bez tih contrakta di možeš ubiti bilo kojeg assassina?
Assasinate
ljudi nisam čito cijelu temu pa nezz je l ovo bilo al sam da znate ovo je zadnji assassins creed s eziom al istina je bar je tak izjavio ubiosoft
ljudi nisam čito cijelu temu pa nezz je l ovo bilo al sam da znate ovo je zadnji assassins creed s eziom al istina je bar je tak izjavio ubiosoft
Što je tu loše, izlizali su ga maksimalno.
STVARNO???????? Eh jbg nismo znali, ajooooooooooooooooooooj, mi uopće ne pratimo vijesti od UBIja tak da ništ neznamo.................
STVARNO???????? Eh jbg nismo znali, ajooooooooooooooooooooj, mi uopće ne pratimo vijesti od UBIja tak da ništ neznamo.................
ajde da je provalio neku sitnicu... nego ovo :DDDDD
zesce :D