Assassin's Creed IV: Black Flag

poruka: 1.065
|
čitano: 273.449
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Assassin's Creed IV: Black Flag
Yoseep kaže...

Da, nisam fan ACa a imam sve originale iz zajebancije jelda? U jedinici je dobra priča uz ogroman open world u kojem nemašNIŠTA za raditi, neiskorišteni prostor, no  nekako su nadoknadili storylineom. Dvojka je najbolja po meni, po ovome što sam vidio od Black Flag jako mu je blizu možda čak i bolja ali čekam da završim igru pa ću tada dati konačan dojam.

Kad si tolki fan pitam se dal si svaki AC prešao 100%, svaki sync? Because ja jesam, za svaki sam se potrudio. 

Nemaš ništa za raditi?  U jedinici je to najbolje što je neiskorišten prostor, glavna priča je samo bila i to je po meni S-T-R-A-V-A, ideš po gradovima i ubijaš frajere s liste! NEma boljeg! A ne gubit vrijeme na side-misije, nije bilo side-gluposti, bilo je assassinate i gotovo, i to je čar jedinice.

Što se tiče storyline-a, AC serijal ima jedan od boljih priča, stvarno se trude, bit će kao neki film u sklopu serijala, nadam se da ga neće zeznuti, u suprotnom nas čeka blockbuster poput svakog AC-a.

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
17 godina

Vas dvojica, nema potrebe za time. {#} I mene je šokirala Yoseepova izjava da je prvi deo najgori u serijalu. jer on je: započeo celu stvar, imao fenomenalnu priču, najbolje negativce i odličan setting, uključujući tu i Kingdom (briga me što nisam mogao ubijati sitne životinje, mogao sam biti tamo). No isto tako mislim da nema smisla da se takmičimo ko je potrošio više para na igre, ili ko je sakupio 100% sinhronizacije na svim delovima, ili ko je istetovirao "Nothing is true; everything is permitted" na 15 jezika (bila je grupa ljudi na Ubijevom forumu koja je sakupljala prevode kako bi baš to uradila).

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
doktor1 kaže...
fila2208 kaže...

Pomorske bitke, pijavice, valovi, kitovi...predobro.

E to je istina.... Ni jedna igra nam nije prikazala ovakve vodene površine - more!

Svaka čast dečkima u Ubisoftu! Izmjena dana i noći, vremenskih uvjetam NEVJEROVATNO more i efekti, prepuno detalja, ma sve!!! Imerzivnost samo takva!

Najbolji AC do sada!

I po meni zanimljiva i bitna stvar; naš protagonist napkon nije pesimista i ne mrzi cjeli svijet kao Ezio, nije izgubljen u vremenu i prostoru kao Altair i nije vražiji amerikanizirani indijanac!!

Potpisujem sve, ja sam naprosto oduševljen svime, ali zanimljiva je jedna stvar, npr od AC3 sam JAKO puno očekivao a dobio prosječnu igru sa milijardu bugova i uz to je priča obećavala puno. Ovdje sam nakon razočarenja trojke nisam puno očekivao i sada sam ostao jako UGODNO iznenađen sa Black Flag. Nemoram govoriti da mi je i najbolja piratska igra do sada (iako ih nema vani baš bogzna puno). Vratili su se Assassination Contracti sa onim golubovima, traženje blaga mi je odlična stvar, uživam i u gusarskim pjesmicama, grafika je fenomenalna, sve klizi, nema nikakvih trzaja, svijet je ogroman i prepun svega za raditi, Edward je stvarno baja, ono boli ga ćuna za sve, misli samo na svoju guicu. Harpooning je također zabavan. Ajd da i kažem jednu stvar što mi ide na živce je da se toliko uživim u pucanje topovima i cijelu pomorsku bitku da sam se dosad tristo puta zabio u kopno već haha. Realističnost vode, mora, nemoram ni spominjati. Odličan nastavak.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 8:12 (Yoseep).
16 godina
neaktivan

Jesam ja jedini koji je mislio da je ACIII zadnji dio, i koji je sada razočaran jer planiraju još barem jednu (tako sam čuo) igru radit nakon Black Flaga?

Mene zanima kraj priče u 21. stoljeću.

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja nisam još igrao ovo čudo, a sudeći po tome da skupljam pare za PS 4 i da ću morat uzimat originale za njeg kontam ovu igru uzet kao prvu gratis, pa ne želim kvarit sebi ugođaj u igri ali čitam sve najbolje o njoj tako da neću ostati razočaran. Danas sam na ign gledao top 6 Assassin's Creed igara, a na broju 2 je Black Flag i broj 1 Assassin's Creed 2.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sudeci po vasim komentarima, igra je odlcina. Za par dana cu ja i ja poceti igrati. U AC3 nisam nimalo uzivao u pomorskim bitkama, sad se nadam da ce se to promjeniti. 

dzix
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
dzelo kaže...

Sudeci po vasim komentarima, igra je odlcina. Za par dana cu ja i ja poceti igrati. U AC3 nisam nimalo uzivao u pomorskim bitkama, sad se nadam da ce se to promjeniti. 

Drugi puta kada upravljaš sa brodom je fantastičan...

Baš ono, oluja, kiša, OGROMNI valovi, pijavice, jak vjetar, more se razbija o brod, prekriva palubu......

Nakon toga prvo sam zaplovio na onaj prvi otok gdje smo počeli da ga istražim... Ali problem mi rade divlje životinje koje mi nedaju mira pa treba biti oprezan...

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
15 godina

Meni se samo jedna stvar ne sviđa to je upravljanje brodom. Dosta su olakšali umjeso da su otežali. npr sada se i cannoni mogu pomicati dok u trici si morao brod alignat s protivničkim kako bi pogodio. Također ubrzali su punjenje cannona i stavili su auto aim na swiwele. Teška glupost za noobove.{#}

0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Looka kaže...

Jesam ja jedini koji je mislio da je ACIII zadnji dio, i koji je sada razočaran jer planiraju još barem jednu (tako sam čuo) igru radit nakon Black Flaga?

Mene zanima kraj priče u 21. stoljeću.

Koliko ja znam oni nisu nikada najavili kraj AC franšize, dapače, pa ovo je krava muzara, dok ide, ide. Ovo je UBIjev glavni proizvod

16 godina
neaktivan

Igra me stvarno iznenadila s obzirom da nisam imao nikakva očekivanja od nje nakon prosječne trojke koja je i podbacila u nekim stvarima. Grafika odlična i more neopisivno realištično napravljeno, možda ne toliko na otvorenom moru ali kad dođeš do kopna i onako na plaži imaš dojam kad pogledaš u onaj plićak da gledaš neku razglednicu. Priča je također nastavila tradicionalno s kvalitetom, čak je i onaj dio u stvarnosti dosta zanimljiv s obzirom da ima dosta veze s Desmondom (ili pak s onim što je od njega ostalo :D), sve u svemu sadržaja ne nedostaje jer rješavam sve glavne i sporedne misije usporedno i tek sam na nekin 37% ukupno, a igrao sam  nekin cca 10h. Edward je moram priznat ugodno iznenadio svojim karakterom i ja bi ga osobno stavio u isti koš s Eziom kao jednog od boljih likova u AC-u čisto iz razloga jer sam dobio dojam kao da su izmixali Ezia i Altaira. Balans između misija na moru i kopnu je odlično pogođen, i čini mi se da je ovo najpotpunija AC igra u serijalu jer ima za svakog ponešto i stvarno ništa nebi trebalo nikom nedostajat jer na svakom koraku ima neka side misija ili neka borba brodova. Ubisoft je napravio odličan posao i napokon sredio igru u svemu pa čak i onoj nesretnoj optimizaciji {#}

Battlelog: D3XT3R_HR
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 12:37 (-zip-).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo i ja se moram pridružiti pohvalama.

Igra je odlična, grafika je ljepa i na trenutke izgleda fantastično. Istraživanje je zabavno i uvijek me veseli kad pronađem nešto novo. Edward je isto pun pogodak kao glavni lik igre.

Optimizacija je isto otišla u pozitivnom smjeru u odnosu na AC3. 

Sve u svemu vrlo dobra i zabavna igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BlackEagle kaže...

Meni se samo jedna stvar ne sviđa to je upravljanje brodom. Dosta su olakšali umjeso da su otežali. npr sada se i cannoni mogu pomicati dok u trici si morao brod alignat s protivničkim kako bi pogodio. Također ubrzali su punjenje cannona i stavili su auto aim na swiwele. Teška glupost za noobove.{#}

Zašto bi otežavali?

jedini način na koji bi ja izveo da bi napravio, easy mode i hard mode upravljanje pa da si igrač bira.

Puca mi ona stvar što mi se sad top sam navodi, ne živciram se, gonjam brod i otkidam sve. Neda mi se mislit na tiusću stvari pa nije to ship simulator čovječe božji.

Ako si tim postom želio pokazati da si ti pro ship captain prijavi se u ubisoft pa im daj svoje viđenje da malo otežaju top za vas, pro igrače sa brodovima...mislim lol.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan

E jel ima neko fix za stuttering, stalno mi se pojavljuje, al mislim da je problem u ati-evim grafama.

Inace igra je preljepa more je predivno, soundtrack opustajuc...

Moj yt kanal http://www.youtube.com/user/RizzyBay?feature=mhee

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
torquato kaže...

E jel ima neko fix za stuttering, stalno mi se pojavljuje, al mislim da je problem u ati-evim grafama.

Idi u ACIV mapu i pronađi uplay.txt

Otvori ju i izbriši sve linije texta u njej. Onda daj desni klik na nju i idi u potstavke i stavi na read only. Tako da se ništa više neče zapisivati u nju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 13:14 (Firefox72).
12 godina
neaktivan
Firefox72 kaže...
torquato kaže...

Otvori ju i izbriši sve linije texta u njej. Onda daj desni klik na nju i idi u potstavke i stavi na read only. Tako da se ništa više neče zapisivati u nju.

poboljsalo mi je fps ali stuttering je osto

16 godina
torquato kaže...
Firefox72 kaže...
torquato kaže...

poboljsalo mi je fps ali stuttering je osto

Solucija 1: god rays stavi na off

Solucija 2: isključi vsync

13 godina

Kakav ja peh imam to nije normalno ni humano! Taman se umiješam u ovu borbu raznesem ih sve i RSOD mi baci.. {#}
http://oi42.tinypic.com/110xdp2.jpg
http://oi43.tinypic.com/2lia6hy.jpg
http://oi39.tinypic.com/xds0o0.jpg 

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !

0 1 hvala 1
16 godina

Vrlo dobra igra.

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

al me stuttering zivcira, ali ipak nemos prestat igrat, al nadam se da kad igra izadje da ce izaci driveri i updatovi za igru

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
torquato kaže...

al me stuttering zivcira, ali ipak nemos prestat igrat, al nadam se da kad igra izadje da ce izaci driveri i updatovi za igru

jesi siguran da je do drivera ? Ja na AMD kartici nemam nikakav stuttering

15 godina

Ja nemogu ni na low igrati... kad pogledam negdje u daljinu(15-20 fps-a) samo jedna jezgra je zakucana  a a druge variraju negdje oko 20%. Grafa pre stara?

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Kewin kaže...

Ja nemogu ni na low igrati... kad pogledam negdje u daljinu(15-20 fps-a) samo jedna jezgra je zakucana  a a druge variraju negdje oko 20%. Grafa pre stara?

pa ja imam HD 4850 i radi mi na high 30fps 

jedino kaj ja imam FX 8320

12 godina
neaktivan

ma popravice se to

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A znas da hoce isto kako su i popravili Boston u AC3.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kewin kaže...

kad udjes jednom u igru, alt tabaj, i u task manageru pod set affinity iskljuci prvu jezgru. vrati se nazad u igru na kratko (10-20 sec) i onda opet mozes vratiti prvu jezgru nazad. ja u vecini slucajeva je vise ni ne vracam i igra radi sasvim solidno i bez prve jezgra. nakon set affinity ostale jezgre rade podjednako i nema locka na 100% vise.

17 godina

Sve jezgre rade jednako....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Igra je genijalna. Ali naletio sam na problem. Nemogu proći jednu misiju. Nakon što rješim misiju da oslobodim onog Sage i kad me otkriju nakon cutscene mi se zamrzne i tako stoji. Igram pirata. Toliko želim igrati da sam pokupio sve pjesme, škrinje itd. nemam više šta radit u Havani a nemogu dalje zbog te misije. ako je netko možda tek prošao tu misiju ako mi može dati save bio bi do neba zahvalan.

Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Primetio sam nesto i bas mi cudno idem na ono affinity u task manageru i podesim da mi radi samo jedna jezgra i imam isto fps-a kao i kad mi rade sve jezgre aj sad...j*be lud zbunjenog {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Arnold Layne kaže...
torquato kaže...

jesi siguran da je do drivera ? Ja na AMD kartici nemam nikakav stuttering

Ti nemas , odnosno AMD nema.  Samo Nvidia ima stuttering i jos neke dodatne opcije. 

17 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Ti nemas , odnosno AMD nema.  Samo Nvidia ima stuttering i jos neke dodatne opcije. 

Nema... Bar ne svi...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice