razmisljam o kupnji jedne od ove dvije igre al nemogu se nikako odluciti...koja je po vama bolja i zasto????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa assassins creed ti se ne isplati kupovati ako nisi igrao 2 nastavka prije... splinter cell je zabavan pa bih ti preporucio njega (iako mi je assassins creed bolja igra)
btw se moze SPC igrati online,multiplayer i ako moze jel dobar
cini mi se ko da nitko ne igra MP.jel to istina??
da sam ja na tvom mjestu ja bih uzeo ac2 brotherhood
to mi je jedna od najboljih igra(doduše neznam kakav je nastavak jer ga nisam igrao, ali sam igrao ostale tako da...)
Kao prvo, moraš razmisliti koji žanr želiš igrati.
AC Brotherhood i Splinter Cell se razilaze u žanrovima kao Dinamo i Liga Prvaka, razumiješ?
AC Brotherhood je avanturistička igra iz trećeg lica, dok je Splinter Cell ratna puačina.
Razluči što želiš igrati pa odaberi. Glupo je da ti mi savjetujemo što uzeti, zato ti neću reći što da uzmeš.
Kako ti je Idealist već rekao, ne isplati se uzimati AC Brotherhood ako nisi igrao prethodna dva. Nećeš ništa znati .
Nije fora kad ne znaš kako je priča u prethodnici završila, etc.
ac 1 i ac 2 su prilicno jeftini tako da se isplati assassins creed, a da dobro shvatis splinter cell trebas igrat prvih 4 djelova
Ja bi uzeo A C Brot. jer Splinter Cell 6 ti je čista akcija koja prekratko traje.
koja po vama ima bolji multiplayer?
iskreno nisam igrao ac2 jer nemam konzolu, ali sam igrao Splinter Cell sa bratom i onako...
dobro je kada možeš igrat sa frendom u istoj sobi i to ali ti ne preporućam mp ovako sa nekim mkoga neznaš
netreba ti konzola za ac2
ovisi ako hoces coop splinter cell conviction ako hoces zabavni mp assassins creed
netreba ti konzola za ac2
mislio sam na botherhood koj još nije izašao za pc:)
i dal mi neko može reć koji su sve modovi u ac2 brotherhood malo je ali...
definitivno brotherhood
zavisi koja igra ima multy tu kupi ona koja nema nabavi piratsku igru
AC Brotherhood i Splinter Cell se razilaze u žanrovima kao Dinamo i Liga Prvaka, razumiješ?
AC Brotherhood je avanturistička igra iz trećeg lica, dok je Splinter Cell ratna puačina.
Razluči što želiš igrati pa odaberi. Glupo je da ti mi savjetujemo što uzeti, zato ti neću reći što da uzmeš.
Kako ti je Idealist već rekao, ne isplati se uzimati AC Brotherhood ako nisi igrao prethodna dva. Nećeš ništa znati .
odkad je splinter cell ratna pucačina???... splinter cell ti je stealth šuter, nači ako voliš više malo bit strpljiv i ubijat ljude da niko nezna da ih ubijaš uzmi spc, brotherhood je akcijska avantura u trećem licu, neki polu sandbox, igrica je jako zabavna ako si u toku priče, nači ako si igro prošli nastavak, jedinica nema veze sa ostalima šta se tiče priče...nači ako si igro ac 2 uzmi si brotherhood ako nisi, opet uzmi brotherhood:DD, ja ti definitivno preporučujem brotherhood:D
WTF?! Kakva idiotska usporedba! Splinter Cell ratna pucačina? Jesi ti kad uopće igrao Splinter Cell? Al najjače mi je ovo "ratna", kakav rat ti tu vidiš? Vladin agent koji obavlja covert ops. Gdje su tu vojnici, rat itd? Ratna pucačina su ti svi CoDovi, MoH, BC.....itd itd itd, i AC i SC imaju zajedničko nešto, a to je da su obe stealth igre, a obe su po meni i avanture, tak da ti je usporedba malo reći glupa. Zatim usporedba sa Dinamom i Ligom Prvaka, znači po tebi AC nikada neće doći na nivo Splinter Cella? hahahaha
Inače OT, obe su mi igre odlične, ali ipak savjetujem ACB, no prije naravno AC 1 i 2 odigrati
WTF?! Kakva idiotska usporedba! Splinter Cell ratna pucačina? Jesi ti kad uopće igrao Splinter Cell? Al najjače mi je ovo "ratna", kakav rat ti tu vidiš? Vladin agent koji obavlja covert ops. Gdje su tu vojnici, rat itd? Ratna pucačina su ti svi CoDovi, MoH, BC.....itd itd itd, i AC i SC imaju zajedničko nešto, a to je da su obe stealth igre, a obe su po meni i avanture, tak da ti je usporedba malo reći glupa. Zatim usporedba sa Dinamom i Ligom Prvaka, znači po tebi AC nikada neće doći na nivo Splinter Cella? hahahaha
Inače OT, obe su mi igre odlične, ali ipak savjetujem ACB, no prije naravno AC 1 i 2 odigrati
Kao prvo nije reko da AC nije na razini SC reko je da se razilaze u žanrovima, makar je pogriješio i ti si
evo, odigrao sam nedavno i taj famozni splinter cell. igra nije bas najbolje optimizirana, kratka je, ali zanimljiva. AC se prica nastavlja, pogotovo brotherhood koji se ne smatra kao 3. dio, vec vise kao DLC. AC2 je dug, ali brotherhood koliko cujem jos dulji. uzmi ipak brotherhood. mada bih ja mozda cak jos jednom zaigrao splintera posto igru mozes proci na 2 nacina (stealth ili "samo rokaj")
evo, odigrao sam nedavno i taj famozni splinter cell. igra nije bas najbolje optimizirana, kratka je, ali zanimljiva. AC se prica nastavlja, pogotovo brotherhood koji se ne smatra kao 3. dio, vec vise kao DLC. AC2 je dug, ali brotherhood koliko cujem jos dulji. uzmi ipak brotherhood. mada bih ja mozda cak jos jednom zaigrao splintera posto igru mozes proci na 2 nacina (stealth ili "samo rokaj")
WTF?!
ne znam gdje sam to ili slicno procitao (mozda na gamereport-u). samo sam htio reci da je jako prica vezana, i sve se događa na istim mjestima, i grafika je ista itd. valjda kuzis hebote...
ne znam gdje sam to ili slicno procitao (mozda na gamereport-u). samo sam htio reci da je jako prica vezana, i sve se događa na istim mjestima, i grafika je ista itd. valjda kuzis hebote...
Prica jeste vezana ali se ne desava na istim mjestima u Brotherhood-u se vrzmas po Rimu samo :D Grafika je skoro ista samo malko bolje optimizovana vvjerovatno. A sto se tice dvoumljenja izmedju ove dve igre definitivno AC2 jer sam igrao SC i iskreno nema puno dda ponudi u AC:B-u ce vjerovatno da bude bolji MP jer u SC postoji samo CO-OP MP :D
splinter cell 6 zna li netko kada ta igra izlazi
Zvat će se Splinter Cell: Retribution a kad izlazi to neznam, al sigurno potkraj 2012 ;)