Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 529.757
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Assassins Creed 2
Moze li mi netko reci, tesko ulazi u igru, trebam probati jedno 10-15 puta, kad ude ide normalno do prvog checkpointa i onda crasha na desk. Ako netko zna, stvarno bi dobro dosao odgovor, moze na PM.
It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

molim za brzi odgovor kta trebam kliknuti da u borbi uzmem onaj veliki mac od protivnika  na ovom sam nivou  LAST MAN STANDING .....gledao sam na you tobe ima neka fora kako da ga udarim i otmem veliki mac???....nista nisam mjenjao u opcijama kontrole ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Assassins Creed 2
hare mn kaže...

molim za brzi odgovor kta trebam kliknuti da u borbi uzmem onaj veliki mac od protivnika  na ovom sam nivou  LAST MAN STANDING .....gledao sam na you tobe ima neka fora kako da ga udarim i otmem veliki mac???....nista nisam mjenjao u opcijama kontrole ...

Ostetis ga da bude na nekih 20-30% hp-a normalnim udarcima, onda maknes oruzje iz ruku da bude samo ona saka, akd te napadne napravis counter i to je to. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

jel ima netko save-ove, otprilike poslije onih misija di se mora biti najbolji da dobiješ zlatnu masku da ubiješ onod DUCE-a, komp mi se smrzo prilikom sejvanja i sve ošlo kvragu, pa da ne igram sve ispočetka...

Darth Vader
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 21:29 (malo zaigrano dijete).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
malo zaigrano dijete kaže...

jel ima netko save-ove, otprilike poslije onih misija di se mora biti najbolji da dobiješ zlatnu masku da ubiješ onod DUCE-a, komp mi se smrzo prilikom sejvanja i sve ošlo kvragu, pa da ne igram sve ispočetka...

pa trebalo bi ti bit na accountu..tako je bar meni..a nemam original

nothing is true, everything is permitted
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Mogu li igrati Assasin Creed 2 na: Intel Core 2 Duo (2.66 Ghz), 512mb ATI Radeon i  4 GB Rama bez trzanja

FrankY
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

512mb Ati Radeon? Koja?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 13:50 (xxCROsainTxx).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sapphire 4750

FrankY
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Bez problema će radit.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

Mogu li igrati Assasin Creed 2 na: Intel Core 2 Duo (2.66 Ghz), 512mb ATI Radeon i  4 GB Rama bez trzanja

Šta na svakoj temi pitaš dali možeš igrati sa tom konfom, šta nije jednostavnije napisat konfu pod moj pc. Samo prijedlog.

ma da
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Imam problem sa igrom ,nemogu otvorit ovaj sarkofag....pa ak netko zna zasto ljepo bi zamolio da mi objasni....

to nemogu otvorit to nemogu otvorit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cofi88 kaže...

Imam problem sa igrom ,nemogu otvorit ovaj sarkofag....pa ak netko zna zasto ljepo bi zamolio da mi objasni....

Davno sam igrao pa se nesjećam, u kojem je to gradu?

Btw. Jesi siguran da se to uopće treba moći otvoriti.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan
cofi88 kaže...

ja se baš i ne sjećam takvog sarkofaga. nisam siguran da se taj može otvorit Neodlucan

Atomska bubamara
17 godina
Assassins Creed 2

U pitanju je bazilika Svetog Marka u Veneciji.  Osmijeh (ne znam igru baš toliko napamet nego imam tonu screenshotova pa sam pogledao)

Verovatno si naišao na bug, meni tako nisu htela da se otvore jedna vrata u nekom Templar Lairu, odustao sam od misije pa je ponovio i nisam imao nikakvih problema, pa pokušaj i ti još jednom.  Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

How about a nice cup of shut the fuck up?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

prekuco AC2  dobra je igra ali neko je i prethodno napisao sto bih se slozio da je kraj jakooo glup :))

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
hare mn kaže...

prekuco AC2  dobra je igra ali neko je i prethodno napisao sto bih se slozio da je kraj jakooo glup :))

djelomicno se slazem..ali ako igru obradis u 100 % to jest dosta je onih oko 80% bez side missionsa poput prenosenja pisama..obradi glyphove i imat ces potpuno drukciji pogled na igru...glyphovi objasnjavaju kraj..to jest film koji dobijes kada rjesis sve glyphove :D

14 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Igro je nije bas iznenadjujuca ali igra ko irga ova nije obicna igra ima potrebnu slobodu nove comboe sve novo. kao prototype samo ovaj nema kanđe, hamerhands, blade itd. Ezio se moze penjati na svaku mogucu zgradu bolji je od prvog ovdje kad prebijes ili zakoljes cicu ili strazara mozes ga opljackati. I fala bogu sa onim oruzjem koje ti izlazi ispod ruke igra je zabavna i to je jedino sto joj treba i to je to.....

LovroCMpunk
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Assassins Creed 2

Meni je ovo najbolja igra koju sam ikada igrao.

Ta sloboda kretanja, sočni atentati, prezanimljiva priča, Leonardo Da vinci i njegovi strojevi i očaravajuče doba renesanse u Italiji!

Jednostavno prekrasno!

Jedva čekam novi nastavak koji ću kupiti u Limited Codex Editionu.

Inače izrađujem za sebe odijelo i skrivenu oštricu od Ezia.

Pozdrav! Osmijeh

Ezio Auditore Da Firenze

4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Meni se prvi AC puno više svidio. Križarski ratovi su bili zanimljivije razdoblje, renesansa mi je dosadna, kao i Italija. Jako me razočaralo kad sam čuo da će slijedeći dio također biti u renesansi i u Italiji. I imao sam osjećaj u AC1 da je to djelomično temeljeno na onim stvarnim assassinima koji su zaista postojali, i Altair mi je 10000x draži od Ezia.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 14:49 (DžavoŠepard).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Mislim da ti se vise isplati kupiti odjelo koje kosta oko 150e imas ostricu i svee na ebayu..ako budes sam izrađivao neče ti ispasti kao u igri (Vjerojatno)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
decko1987 kaže...

Mislim da ti se vise isplati kupiti odjelo koje kosta oko 150e imas ostricu i svee na ebayu..ako budes sam izrađivao neče ti ispasti kao u igri (Vjerojatno)...

Ima li velicina za mene? Imam 13 godina pa nisam baš siguran.

Ovaj je 15 cm prevelik za mene...

A ovaj 5 cm...

Ezio Auditore Da Firenze
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 20:02 (Ezio Auditore).
16 godina
neaktivan
Ezio Auditore kaže...

Bravo, taman je doba maskara!

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
14 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...
Ezio Auditore kaže...

Ja cu ga nositi i dok nisu maškare. Posebno na Halloween.

Smijeh

Ezio Auditore Da Firenze
15 godina
neaktivan
Ezio Auditore kaže...
Deus ex machina kaže...
Ezio Auditore kaže...

Ja cu ga nositi i dok nisu maškare. Posebno na Halloween.

Smijeh

haha al nemoj samo u skolu...mogao bi dobiti negativne kritikee!! i meni je super igra, ali ne treba pretjerivat...

14 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

JEL MOZE POMOC MOLIM VAS!!!igra je extra ali imam problem.kad stignem do one misije gde trebam da uzmem zlatnu masku i dodjem do onog treceg takmicenja gde se bijem onaj treci nece da mi sidje dole i ne znam sta da radim!jel moze neko da mi pomogne,mora da je neki bug?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
salesb kaže...

JEL MOZE POMOC MOLIM VAS!!!igra je extra ali imam problem.kad stignem do one misije gde trebam da uzmem zlatnu masku i dodjem do onog treceg takmicenja gde se bijem onaj treci nece da mi sidje dole i ne znam sta da radim!jel moze neko da mi pomogne,mora da je neki bug?

probaj ga tauntat..znaci [f] to lock i E...i mici se lijevo desno pa opet pokusavaj..

14 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

jel mogu igrat assasin creed 2 na svom pc barem na medium bez štekanja(trzanja)

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

jel mogu igrat assasin creed 2 na svom pc barem na medium bez štekanja(trzanja)

Da, mada ovisi o rezi.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan
DžavoŠepard kaže...

Meni se prvi AC puno više svidio. Križarski ratovi su bili zanimljivije razdoblje, renesansa mi je dosadna, kao i Italija. Jako me razočaralo kad sam čuo da će slijedeći dio također biti u renesansi i u Italiji. I imao sam osjećaj u AC1 da je to djelomično temeljeno na onim stvarnim assassinima koji su zaista postojali, i Altair mi je 10000x draži od Ezia.

Sve to stoji, no as je toliko prokleto jednoličan, a dvica krcata sadržajem, napredak je i više nego očito...

Sry na duplom postu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice