- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prodam ti ja svoj Operation Arrowhead cd key za 50kn, nemam vremena igrati.
*key nije za Steam koliko ja znam (gamesrocket webshop)
*samo je za Operation Arrowhead
*na poklon dobiš Arma 2 cd key na poljskom (i uputu kak da ju prebaciš na engleski)
*ili možeš instalirat Arma 2 free verziju pa onda na nju Operation Arrowhead.
-javi se na privatnu poruku ako si zainteresiran (ti ili netko drugi).
Pozz
mene interesira.. poslao sam PM
dajte neki ip nekog normalnog servera kojem ima koliko toliko ljudi da je dan noc, i da su normanlo oružja a ne na svakih 10 metara
jel tko voljan igrati u grupi ili trebate nekog javite se na pp....
dajte neki ip nekog normalnog servera kojem ima koliko toliko ljudi da je dan noc, i da su normanlo oružja a ne na svakih 10 metara
jel tko voljan igrati u grupi ili trebate nekog javite se ne pp....
Evo sada sam malo igrao na balkan serveru. Ima dosta igraca nekih 20 par puta preletjeli iznad mene sa helije, jednog slučajno susreko kako krade auto, jednog na north airfield kojeg sam rukno iako mi je žao ali bolje on nego ja :D Za tih par sati našao backpack ( coyot ) na srecu btw koja je razlika između tog i chech backpack oba dva imaju 24 slota?? Nije loše nema chetera barem prema koliko sam pratio chat samo da stave dan noc i da ostave oružja i ostalo kako je bilo bi cist ok...
Evo sada sam malo igrao na balkan serveru. Ima dosta igraca nekih 20 par puta preletjeli iznad mene sa helije, jednog slučajno susreko kako krade auto, jednog na north airfield kojeg sam rukno iako mi je žao ali bolje on nego ja :D Za tih par sati našao backpack ( coyot ) na srecu btw koja je razlika između tog i chech backpack oba dva imaju 24 slota?? Nije loše nema chetera barem prema koliko sam pratio chat samo da stave dan noc i da ostave oružja i ostalo kako je bilo bi cist ok...
Ahahaha matori,hacker ti ukljuci god mode i ne moze crci...BTW igram na survival dayz 24/7 do jaja server,checkirajte ga! Nema srbina,al' ima slovenaca puno pa se nesto i razumemo! :D
Max je 35 sto je bezveze al' ok!
Pozdrav,
samo sam vas dosao obavjestiti da je podignut novi dayz server i to hrvatski
ip 185.2.136.156:3051
Svi su dobrodosli, vidimo se na bojnom polju :).
Pozdrav,
samo sam vas dosao obavjestiti da je podignut novi dayz server i to hrvatski
ip 185.2.136.156:3051
Svi su dobrodosli, vidimo se na bojnom polju :).
Jel DayZ Panthera updateana na najnoviju verziju ili još ima onu staru bez ona 3 okolna otoka?
Baš sam neki dan sa svojima iz 15th MEU igrao na panteri i ugodno se iznenadio kad sam vidio kako su mapu popravili i nadogradili...Jedini problem koji sam našao(a koji može biti do ACE moda) je kad koristiš NVG pa često dolazi do promjene razine svjetlosti.Ko da je netko flareove počeo bacati a zapravo nije. Nadam se da će to popraviti...
Baš sam neki dan sa svojima iz 15th MEU igrao na panteri i ugodno se iznenadio kad sam vidio kako su mapu popravili i nadogradili...Jedini problem koji sam našao(a koji može biti do ACE moda) je kad koristiš NVG pa često dolazi do promjene razine svjetlosti.Ko da je netko flareove počeo bacati a zapravo nije. Nadam se da će to popraviti...
Nas kako je bilo meni nakon nekih 5 mjeseci ponovo uci na mapu i sponati se na vrazjem AF i gledas grad oko sebe i nemas pojma di si. Skuzis koji market i firestation i molis boga da ima mapu jer nemas pojma di si....... Brutalno dobro...... Promjenili su jos par stvari..... pojacali jasenice, promjenili EAF , bas mi se svidja :)
Skupi ekipu i navrati te :)
Ajmo DayZ Panthera, molio bih drage igrače i igračice da se okušaju na Panthera mapi, server je svjež, TSW Anti-Hack tool se koristi, te se još lagano uhodavamo oko svega, ali radi ko podmazan.
Vidimo se na mapi (Sloveniji)
Ajmo DayZ Panthera, molio bih drage igrače i igračice da se okušaju na Panthera mapi, server je svjež, TSW Anti-Hack tool se koristi, te se još lagano uhodavamo oko svega, ali radi ko podmazan.
Vidimo se na mapi (Sloveniji)
Bio danas...Server za 5...Samo još popravite loot spawn i lov na švabce/francuze/ostale može počet!
Evo bio i ja, dobar je server. Probat ćemo ga napunit što prije :D
Ovih dana mi treba doći HR dedi(Hostan u ZG datacentru) sa Windowsima gore pa ću i ja hostat server...Također trebat će mi i admini pa ono...
Ja upravo instaliram pantheru i eto me na vašem serveru pa me zanima jel imaju neke velike razlike u ondonsu na chernarus? Mislim razlike u načinu igre? Dali je PvP ili PvE više?
Ja upravo instaliram pantheru i eto me na vašem serveru pa me zanima jel imaju neke velike razlike u ondonsu na chernarus? Mislim razlike u načinu igre? Dali je PvP ili PvE više?
PvP zbog veličine mape i zbog nemogućnosti stvaranja nekih većih "baza"
Tema zamrla...Server zamro...Nigdje nikog...
Istina, ja već par dana gledam na comanderu jel ima koga i uvijek je broj igrača nažalost nula... A baš sam se veselio promjeni da napokon sjašim sa chernarusa... Ima milijun drugih servera al nije mi to to kad nema domaće ekipe...
Istina, ja već par dana gledam na comanderu jel ima koga i uvijek je broj igrača nažalost nula... A baš sam se veselio promjeni da napokon sjašim sa chernarusa... Ima milijun drugih servera al nije mi to to kad nema domaće ekipe...
Upravo to...kratim si vrijeme na jednom Origins serveru...Imam kuću,dva auta...sad se spremam napraviti garažu za auto i mora m pokupiti helikopter iz jednog compounda na jugu...
ovako je mi moze netko objasnit sta moram instalirat da mogu igrat ArmA II Dayz mod sve u detalj ako moze :)
kupi skini instaliraj pokreni arma 2 OA
skini instaliraj pokreni armu 2 free
skini pokreni dayz commander
preko dayz commander skini dayz i sve ostalo što trebaš modove i sl. odmah ti je za servere isto tako preko njega ulaziš u igru
vjerojatno ćeš dobiti grešku nešto tipa ako se ne varam da ne možeš mijenjati admin datoteke ili što onda samo prebaciš mapu ( AddOns ) sa arma 2 free u arma 2 OA
ima na stemu dayz
"The Day Z Mod requires both Arma II and Arma II: Operation Arrowhead. For the best experience (including high detail textures for all models used in the DayZ Mod) purchase Arma II: Complete Collection.
You must first launch ARMA II and ARMA II Operation Arrowhead before running "Arma 2: DayZ mod" for the first time."
Znači ovo što sam ja napisao ide samo igra preko steam a pokreče se preko dayz commander ako ideš baš preko steam ovo kako je pod navodnike onda kupiš, instaliraš i pokreneš armu 2 ili free armu 2 OA i nađeš na tražilci stemu dayz i pokreneš ga tu verziju nisam sprobao ali 99% radi problem je taj što ne znam kako se updaeta i kako stoji sa ostalim modovima tipa dayz+ i mape
jel igra netko trenutno?ja igram danas prvi put,ako ima netko nek se javi na pm.
pozdrav Ivan
Welcome @
DayZ-Croatia Panthera - (1.8/103419) [Veteran CH:ON DM:ON][GTM-5] | 125 vehicle|Day & Night|-| Private Hive| - MadCroats[M|C]
IP adresa: 185.2.136.156:3051
TEAMSPEAK 3 [M|C] MadCroats - Public: 85.114.56.221:6666
Postavke servera su:
• Animirani Heli Crash Sites
• Day & Night
• GMT -5 (npr. kad igrač iz Hrvatske igra u 21:00h, u igri je 14h), tako da noćne ptice (igrači) mogu igrati po danu, a za gremline koji igraju iza 00:00h tad će već lagano biti noć), kasnije možemo staviti da noć bude isto kao i kod nas.
• Clear Sky
• No fog
• No wind
• No rain
• TSW Anti-Hack Tool
• Backup & Restore server
Next update:
• HEP uvodi rasvjetu na Pantheru
(stavit ćemo rasvjetu u sela i gradove
Za pitanja u vezi servera i igranja na serveru pitajte ovu dvojcu likova:
[M|C] DarthBajo
[M|C] LuX_CROATIA
Jeste riješili loot spawn?
Može gdje upute kako instalirati dayZ. Zadnji put sam igrao ima skoro pola godine pa nisam baš u toku. Jel još ima onaj bug s radeonkama gdje zna cijeli igrat bliještat?
Može gdje upute kako instalirati dayZ. Zadnji put sam igrao ima skoro pola godine pa nisam baš u toku. Jel još ima onaj bug s radeonkama gdje zna cijeli igrat bliještat?
Skini DayZ commander i preko njega sve instaliraš i spajaš se na servere. Ja imam radeonku i nemam nikakvih problema.
istaliraj dayz commander pa gore install/update i to ti je to
http://dayzcommander.blob.core.windows.net/releases/Dotjosh.DayZCommander.Installer.msi
EDIT: I ja imam radeonku i ne blješti ništa...
Da da rijeseno je i sada je sve normalno :)
Da da rijeseno je i sada je sve normalno :)
Bio na serveru radi ko sat...I svaka čast za debug monitor! Naletim ovih dana kod vas na TS. Imam ponudu za vas...Trebo bi dobit ovih dana podatke za root server u hrvatskoj s windowsom pa pošto se ja ne kužim da vi sredite gore DayZ server...naravno dobit ćete admina i server će glasit na vas ali će u MOTD biti ime sponzora Universe.hr