ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 425.562
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
14 godina
ARMA II DayZ mod

Haha,imam ja SVD. :) 

Heat je nasao 107icu,Svemirko i Pera imaju DMR. 

Ok,heli je u bazi,treba ga natocit,a to cemo kad budemo svi online.

Ja sam u bazi isto,trebali bi ic do NE vidjet kaj ima tamo ;) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod
Ja jedini bandit u grupi i moram se s tim ruskim oruzjima boriti....... dobro dobro...... Naci cu ja sebi AS50 pa ga necu djeliti :)
BF3 [M|C] DarthBajo - The Saiga Kid :D
14 godina
ARMA II DayZ mod

Ajde ajde,dat cu ti ja SVD barem ak nista drugo :) Btw,nasao sam gdje su nestali svi rotori.. Haha

2 u napustenom autu na NW i jedan na NW jos. 

A mi cijeli dan trazili jbte.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bajo di igrate vi svi na kojem ts-u? ocito ja nisam u toku kad se veci dio ekipe prebacio na drugi server.. Hocu se pridruzit ak more;-)
Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
14 godina
ARMA II DayZ mod

Ma na tsu od gamersplatoona smo,ali Bajo je leteci,kako kada dode do nas. 

A igramo na 3 servera razlicita.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
A kada neidemo na NW nego se skicemo tamo po kamenki :)

A Ts nemam ti ja prava, tamo sam ti ja upao preko jednog BF klana koji smo imali za ESL ali to se malo raspalo ali sam ja jos aktivan i idem ti od ts do ts ( citaj posvudusa )
14 godina
ajd mi zakaci ip na pp ako mozes pa naletim iza 5.. nisam se posteno naigrao dayz vec dugo. Cak sam opet poceo igrat arowhead:-D.. bez ekipe nista. Cujemo se:-)
13 godina
neaktivan
Nemoj mene brate pitati ip :) ajde pliz...... Ja sam tamo dobio poziv a isto tako mogu dobiti i odbijenicu....... Ja samo imam ip od Lingora di rokam .... :)
12 godina
neaktivan
DarthBajo kaže...
@ JoshTuner Kume klanova ima boli glava :) Imas Xtream CROTeam ( ili ti poznati kao iksići ) koji je recimo bf3 klan i od kojih ja mislim igra oko 5-7 igraca, imas MadCroats ( MC ) igra nas oko 10 , tu su Balkanski Legioneri ( BL) a tu je jos i par solo igraca koji su pojedinacno jaki i to su sve jaki klanovi sto se igraca tice :)

Najvaznije je naci dobru ekipu koja ti pase za igrati sve ostalo lako :)
Ja sam jucer s iksićima od kamenke do NE arfilda pjesacio 2 sata, sredio 4 tipa da bi kada sam dosao ubio 5 a i on mene ali sam ekipi donio 2 kante nafte :) Spon ponovo na Kamenki, nalazenje s kolegom u komarovu, copis le enfild ( mrcina od puske ) i nekako se dogegam do balote i tamo naletim na tipa s M4a1 sd, českom torbom i svom pratecom opremom, naravno on padne za domovinu :) Paralelno ekipa popravlja UH1 i nalazimo se pjeske kod starog sabora :) ( sobora )
Server nemam pojma koji je ali imao sam vise akcije u 2 sata nego 15 dana na balkanskom :)
Vidimo se preko nišana :)

To što ima klanova ,meni ne znači ništa. Ja sam osnovao ovaj na kojem isključivo igramo na The Laughing Man -u koji je prema gametrackeru među top 10 ,može se vidjet na linku = http://www.gametracker.com/search/dayz/?sort=rank_world&order=ASC

Balkanski i neki lijevi serveri me ne zanimaju budući da je TLM uređen vrhunski.

Hrvatska Republika Herceg-Bosna ! Sinn Fein !
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Novi dizajn web sajta i foruma!

Website: http://balkanskilegioneri.com/

Forum: http://balkanskilegioneri.com/forum/

Mamija_BiH
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Druge dealer in Elektro i covjek djeli olovo i to od 107 -ce :)
14 godina
bajo bajo:-D steta sto si otisao.. parkirali smo heli pokraj powerplanta. I postavili satchel charge ispod. I cekali da netko dode u njega:-D islatilo se nakon 10 min kempanja po brdima xD. Nakon toga smo par puta zginuli i vracali se bilo akcihe koliko hoces;-)
14 godina
ARMA II DayZ mod

Ja sam morao ic nakon sta smo poubijali onu dvojicu kod helija :D 

Danas moramo rijesit onog p.edera u chernu sta kempa sa 107icom na triple yellow. DarkKnight ili tako nesto. Dobro gada mamicu mu.. :) 

Bajo ima novi rekord- 7 ljudi u 15min {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Prestanite lagati ovaj napaceni narod!!!!! Samo rokate Super Mario na nitendu 64 a olfo koljete ljude okolo i sve neki banditi!!! LOL!!!!

Neka Neka...... ja sam se morao maknti jer su 7 pali s iste pozicije i bilo je malo rizicno ostati tamo!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 8:32 (DarthBajo).
14 godina
ARMA II DayZ mod

Najjaci je Borna. 

Svemirac leti iznad constructiona u chernu i skuzi lika,i kruzi okolo,a Borna i ja do njega. 

Cujes pucnjavu i frajer otrci u const. Ja iza onih baraka i skoro mi suza krenula.. M24,czech backpack,m9SD,krpa municije. {#}

A Borna sa 10 metara sa 2 bombe fula cijeli constr. Jedna skoro mene ubije a druga njega. Haha

I lik izleti (bandit) i Borna ga izreseta i ja ga dokrajcim. I ide Borna do njega i padne sa zgrade i umre Hahahaha..

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Daj jucer smo prosvikali svi..... nema vise cuvanja opreme..... Sada samo lov na ljude!!!! trenutno sam na -15K :)
14 godina
ARMA II DayZ mod

Hunting has began.. {#}

Beware !

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
drahic kaže...

Najjaci je Borna. 

Svemirac leti iznad constructiona u chernu i skuzi lika,i kruzi okolo,a Borna i ja do njega. 

Cujes pucnjavu i frajer otrci u const. Ja iza onih baraka i skoro mi suza krenula.. M24,czech backpack,m9SD,krpa municije. {#}

A Borna sa 10 metara sa 2 bombe fula cijeli constr. Jedna skoro mene ubije a druga njega. Haha

I lik izleti (bandit) i Borna ga izreseta i ja ga dokrajcim. I ide Borna do njega i padne sa zgrade i umre Hahahaha..

Jebiga kada je zgrada skliska bila (cijeli dan kiša padala)

Samo ne mogu vjerovat da nisam granate uspio unutra ubacit{#}

13 godina
protjeran
mamija kaže...

Novi dizajn web sajta i foruma!

Website: http://balkanskilegioneri.com/

Forum: http://balkanskilegioneri.com/forum/

Zašto ne maknete whitelist?

Koji vam je smisao što nema hakera kada ni ljudi nema{#}

17 godina
White list i to kaj nema hackera je super ali nekad nema zive duse ili je malo ljudi.

Ako se radi backup servera onda ne bi trebal biti problem vratit ljudima opremu nakon napada hackera?
14 godina
decki danas opet pucnjava:-D.. Da citiram Baju.. Drug dealer i elektro:-D
14 godina
ARMA II DayZ mod

Pf! M24 sa valjda 15 okvira je spreman. :) Treba mi samo stanaga jos.. 

Di ste log out ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Neozbiljni ste stvarno, daj te se uozbiljite....... Banditi koriste Kalase ili akm a ako ima jos holo na njemu dusu dalo....:)
14 godina
ja sam u okolici powerplanta:-).. bajo ne bi bas rekao.. cco na 270 m po magli skida igraca na firestationu bez problema:-P vidim ima nas jos koji na poslu nis ne rade:-D il u skoli:-P
13 godina
neaktivan
ma ja sam isto tamo ali drzim se sastrane ali ja neprilazim blize od nekih 500 metara a ako je moguce i vise...... magla me malo smeta :)
14 godina
nije valjda da se bojis smrti:-P.. jucer vidim lika i ravno prema njemu.. mene ubije al zato ga borna rijesio.
14 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Zašto ne maknete whitelist?

Koji vam je smisao što nema hakera kada ni ljudi nema{#}

Whitelist je već ukinut prije par dana {#}

Mamija_BiH
13 godina
neaktivan
a znas da nisam takav ali opet..... Povlacenje,VRAGA!!!!!
15 godina
ARMA II DayZ mod

Dan ljudi, šta ima? :).. Imam pitanje (malo jest retardirano no želim se osigurati): Da li metci od snajpera imaju putanju u DayZ-u (da nebi bezveze trošio metke)?

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav

Da imaju.... ali opet ovisno od puske do puske, svaku moras testirati , procitati o njoj malo http://dayzdb.com/database/weapon-comparison , pogledati ovaj video

, i pricati s ljudima o njihovim dojmovima....

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 9:45 (DarthBajo).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice