Vidim da je taj HIVE server svedsko nesto. Jer valjaju, nema hackera i takvih stvari... ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidim da je taj HIVE server svedsko nesto. Jer valjaju, nema hackera i takvih stvari... ?
Hive serveri su serveri spojeni na centralnu bazu podataka...non hive ili private hive serveri su spojeni na lokalnu...
Moze onda IP od Hive servera na kojem igras ?
Hoces samnom igrat dodaj me na skyp-u: Kuka421
Ma sa bilo kim, samo da se maze...
Ako imaš originalnu Armu 2, tada mozemo igrati zajedno dodaj me na skyp-u: Kuka421
Kako mislis original ? Pa kako bi drugacije mogo igrati WarZ ? :D
Kako mislis original ? Pa kako bi drugacije mogo igrati WarZ ? :D
na krivoj si temi brate ovo ti je dayz
DayZ sam i mislio... malo sam se krivo izrazio.
EDIT: Ljudi su cigani i to tezeg oblika. Popnem se sa valjda 3 kapi krvi na bolnicu i jedva docekam da netko se pojavi da mi da transfuziju i mrtvo ladno se javi neki frajer i ponudi da moze. Ja mu dam vrecice krvi koje sam imo i frajer se okrene, pljucu i u glavu. I pocne se smijat na chatu. Oko bi mu ispiko cackalicom...
12.50€ na Steamu ARMA2:CO
jel mi ko moze pomoc ovako primjetija san da mi u igri laga kad san u gradu iman 20fps i manje i provjerija san kolko mi gpu radi i vidin da radi na 30% i temperatura se ne mice bude mi 36 stupnjeva,u ostalin igrama mi radi gpu na 100% i igran sve normalno,jel ko zna u cemu je problem
Arma zdere CPu vise nego GPU.
Arma zdere CPu vise nego GPU.
cpu mi isto nista neradi samo 20% a na ostalin igrama 100%
Takvi padovi FPSa se događaju najviše zato jer zombiji nisu optimizirani što se DayZa tiče. Pa kad ih ima puno oko tebe (u gradovima) dolazi do problema. ArmA-in engine radi i puno toga što drugim igrama ne treba. Samo što to puno ljudi ne shvaća jer se to na prvi pogled ne vidi. Recimo na svim NPC-jevima, pa tako i na zombijima u DayZu, engine simulira kosti, razne materijale, relativno kompleksan AI koji te pokušava flenkat i napadati u grupama,... Pa kad se na tebe zaleti 40 zombija CPU ima poprilično posla.
I to je nešto što se ne može popraviti jer je to sastavni dio enginea koji ArmA treba. Zato se je i krenulo u izradu standalone verzije. Da se engine može posebno prilagođavati za obje igre.
Jel mi moze netko objasnit zasto sma ostao bez svega sta sam imo. Znaci full oprema i sad se spojim na jedna server i nema nicega. Pa poludit cu.
Jel mi moze netko objasnit zasto sma ostao bez svega sta sam imo. Znaci full oprema i sad se spojim na jedna server i nema nicega. Pa poludit cu.
zbog švicarskog sira
Ako ne znas nista pametno komentirat niti nemoj. Samo radis budalu iz sebe.
ja evo opet po zna koji put idem instalirat i probat igrat, nikak da zaigram, uvjek me pocetah uzhebe.... ovaj put cu s potrudit kak sapda,pa vjerojatno ocekujte koje pitanje.
ps grafika mi zna izgledat , pa kao blur ? sad vidio da tip napisao ispod jednog filmica:
"Go in to your game video settings, completely turn off your post processing and match your 3D resolution to the normal resolution you are using... and BAM.... the blurr is gone and the game looks crisp " to istina ili ? da znam pripremiti prije pocetka (osnove grafike bar :P ) tak da u miru igram (tj ginem pokusavajuci naci neko oruzje :/)
sime, mislim da ti je to zbog "drugacije " vrste servera, ali netko bolje upucen u igru ce ti objasnit
E... da si samo vidio sta sma sve imo. I samo se pojavim na drugom serveru na istoj poziciji ali bez icega. Mislim da sam looto hakere pa je nasto potpuni restart ili nesto. Nisam tocan oko toga. Ali ako oces, dodi na teamspeak. Ja i frend cemo igrat od 9. Pa mozes s nama.
teamspeak server imas u ovoj temi negdje, pa se cujemo ako zelis. sto nas je vise to bolje.
thx,ali ne koristim to duze vrijeme vec. probat cu ako se sve snimi danas a trebalo bi, opet sam,aj sad gledao jos neki tutorial pa probat tu neku taktiku pa vidjet ako mi se posreci....aj da te pitam kad ides na server ides ides random ili biras neki posebni ?
Uvijek birma server na kojem ima preko 25 ljudi da je zanimljivije igrat, i da je niski ping... od 50-80 toleriram, ostalo nista. Evo upravo sam strvinaro i fino proso. Na vrhu bolnice u Elektru pikno m16, cz sniper municije i hrane. Opskribio se alice packom i blood bagovima i ostalim stvarima. Sad cekam frenda da se vrati pa da dode do mene i da zbrisemo van iz grada ( mada ce biti tesko ). I onda smo se dogovorili da vise necemo u velike gradove. Ubijamo zivotinje za hranu a vodu iz cuturica i to je to. Samo lootanje manjih sela i odlazak u NV AF u onaj prvi dio gdje ima slabo ljudi i molit da se posreci koja dobra pljuca sa termalnom optikom :D
Uvijek birma server na kojem ima preko 25 ljudi da je zanimljivije igrat, i da je niski ping... od 50-80 toleriram, ostalo nista. Evo upravo sam strvinaro i fino proso. Na vrhu bolnice u Elektru pikno m16, cz sniper municije i hrane. Opskribio se alice packom i blood bagovima i ostalim stvarima. Sad cekam frenda da se vrati pa da dode do mene i da zbrisemo van iz grada ( mada ce biti tesko ). I onda smo se dogovorili da vise necemo u velike gradove. Ubijamo zivotinje za hranu a vodu iz cuturica i to je to. Samo lootanje manjih sela i odlazak u NV AF u onaj prvi dio gdje ima slabo ljudi i molit da se posreci koja dobra pljuca sa termalnom optikom :D
daj IP od ts pa ću i ja sutra s vama ako nije bed?
sad i ja uskoro krecem i nadam se nekom oruzju u ranom stadiju igre heh
sad i ja uskoro krecem i nadam se nekom oruzju u ranom stadiju igre heh
ja sam najsretniji kad nađem Lee Enfield... Iz prve obara! 6k dmg nema mi dražeg
eurots8.gameservers.com:9199
Password: W3llc0m3
Evo... na TS.u... Sime i Koolade... join. Pa vam damo server.
opet igrao, jedva pokrenuo uvjek imam neke muke. Upao na neki server kako di opet neam pojma xD ali imam pusku na pocetku :p ... ne znam, ali nikak da mi sjedne igra....probat malo duze igrat.
Probaj s nama igrat. Popravili bus, ubili 3 lika na putu... brutala bilo. Svaka cast ekipa :)
Probaj s nama igrat. Popravili bus, ubili 3 lika na putu... brutala bilo. Svaka cast ekipa :)
prva dvojica nisu znala šta ih je udarilo kad smo zapucali a onaj zadnji je imao sreće što je još bilo vidljivo...Aj barem imamo bus pa ćemo vidjet što ćemo dalje....