Anno 2070

poruka: 55
|
čitano: 17.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Anno 2070
Najviše me ubija taj futuristički setting. Da su bar ostali u prošlosti, pa makar bila čista kopija prethodnika ja bih bio zadovoljan.
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Najviše me ubija taj futuristički setting. Da su bar ostali u prošlosti, pa makar bila čista kopija prethodnika ja bih bio zadovoljan.

istina{#}

ah jebiga, ja idem opet probat ali...

dal se to meni cini ili si ogranićen sa free verzijom{#}?

17 godina
neaktivan
Anno 2070

Eto odigrao sam dosta igre i zbilja su podosta toga promjenili.

U početku je malo zayebano jer je drukćija tematika .

Menu je puno vište natrpan s  svakakim statistikama a  tu je i odabir između brzog industrijskog i sporog ekološkog razvoja ali naravno možete raditi i kombinaciju oboje.

Eto po prvi puta u Annu se radnja ne odvija samo na kopnu i na vodi već i u vodi.

Da da dodan je cijeli tucet podvodnih zgrada u kojem marljivo rade znanstvenici.

Tako bi mogli reći da su 3 frakcije . Industrijalci koji obožavaju sve nezdravo , ekološko osvješteni koji vole ekolško premda malo zagađuju a tu su i znanstvenici koji također vole različite stvari od prvih 2 navedena.

Anno nam je poznat po strategiji postavljanja zgrada i naravno ekonomiji e pa ovaj put treba još bolje raspoređivati zgrade jer tipa neke zgrade ako je jedna uz drugu( istog tipa zgrade) smanjuje se njihov efekt ali također  proizvodnja se može povećati preko 100%.

Anno ima puno sitnih cakica, premda je ovaj nagli korak u budućnost jako dobar postoji jedna mana: građevine su nekako ne znam malo čudne i kao da su međusobno na neki naćin slične( anno 1404 je to puno bolje odradio).

Sve u svemu Anno je dostojan nasljednik s dobrodošlim novinama i promjenom tematike.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
borna666 kaže...
Danny_HR kaže...

istina{#}

ah jebiga, ja idem opet probat ali...

dal se to meni cini ili si ogranićen sa free verzijom{#}?

?

17 godina
Anno 2070

Imam problem u trećem chapteru kampanje...

Trebao sam graditi otok sa 1200 ljudi i za to mi je trebao vegetables fertility na drugom otoku, međutim malo sam se zanio i raspalio do zadnjeg sloja ljudi za što mi je trebao fruit fertility i kad sam vegetables micao iz warehousea me upozorio da će se uništiti skidanjem, pristao sam jer sam znao da je misija uskoro gotova, međutim kad sam počeo igrati slijedeću misiju nastavio sam di sam stao i dobio proširenu mapu sa novim otocima i svi imaju taj drugi fruit fertility a nijedan onaj koji sam uništio i ne mogu ga više kupiti kod one ekološke trebe a treba mi za radit hamburgere industrijalcima tako da ništa od te misije... Totalna pušiona, sati i sati misije propali i moram se vratit na početak chaptera zbog toga :/  Pazite što radite ljudi, ako ne trebate nešto radit ili gradit onda bolje nemojte...

clock2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cele303 kaže...

Imam problem u trećem chapteru kampanje...

Trebao sam graditi otok sa 1200 ljudi i za to mi je trebao vegetables fertility na drugom otoku, međutim malo sam se zanio i raspalio do zadnjeg sloja ljudi za što mi je trebao fruit fertility i kad sam vegetables micao iz warehousea me upozorio da će se uništiti skidanjem, pristao sam jer sam znao da je misija uskoro gotova, međutim kad sam počeo igrati slijedeću misiju nastavio sam di sam stao i dobio proširenu mapu sa novim otocima i svi imaju taj drugi fruit fertility a nijedan onaj koji sam uništio i ne mogu ga više kupiti kod one ekološke trebe a treba mi za radit hamburgere industrijalcima tako da ništa od te misije... Totalna pušiona, sati i sati misije propali i moram se vratit na početak chaptera zbog toga :/  Pazite što radite ljudi, ako ne trebate nešto radit ili gradit onda bolje nemojte...

Možeš mijenjati "items" kod one "trebe" (imaš desno onaj gumbić pa probaj par puta izvrtiti ponuđene proizvode), možda dođeš do onog vegetables fertility. 

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

+1

17 godina

da li postoji nesto tipa civ 5 u ovoj igri... onako velika mapa i world domination?

It's not who u are, it's who u know.
17 godina

interesira me kako da napredujem u construction menu... igram sa zelenima i imam samo 3 opcije... nikako da se pojave napredne opcije, tj one koje dobijem od one trece frakcije

16 godina
neaktivan
Anno 2070

HCL recenzija, ipak malo previsoka ocjena ako se mene pita, ali nisam prešao cijelu igru još pa nemogu reći.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ma igra je fantasticna... samo ima par stvari sta mi ideu na zivce...

nikad prije nisam igrao anno igru, ne znam zasto ili kako, mozda jer sam igrao wow pa mi nije nista vise tribalo. uglavnom nema nigdje turtorijala. ne znam za kampanju, ja igram samo continuous game.

uplay smece... da bih ja igrao igru u potpunosti moram biti stalno online, odnosno neke opcije nisu moguce...

17 godina
neaktivan
Kroz kampanju naučiš ono najbitnije. Obavezno igraj kampanju, nakon nje će ti puno, puno bolje biti igranje continuousa.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
Danny_HR kaže...
Kroz kampanju naučiš ono najbitnije. Obavezno igraj kampanju, nakon nje će ti puno, puno bolje biti igranje continuousa.

ma skuzija sam ja to na temelju pokusaja i pogreske... samo tko nema puno vrimena, odnosno tko ne zeli igrati kampanju kao ja ne moze drugacije nauciti

15 godina
Anno 2070

Neznam za vas, al mene je igra iznevjerila =( imao sam očito previsoka očekivanja.

Anno 1404 mi je bio vrh, provodio sate i sate na igri i vodio svoj grad, ovo sam odigro pola kampanje i sada igra samo zauzima prostor na diskiu.

Slažem se s Dannyem, HUD izgleda bezveze, i lose je organiziran. Mogli su koristiti obićne ikonice, normalne.

Pre izražena je plava boja. S lijeve strane bar s questovima i objectivima je pre sitan i loše izveden. Zvukovi i glasovi su još i  donekle u redu, ali sve je to nekako nabijeno. Ja nisam ni shvatio bit priće, skužio sam da se radi o brani (kao u anno1404 o katedrali) i da im pomažem u izgradnji.

Što se tiće samog gameplaya, igra je dobro osmišljena. Sviđa mi se ono pod vodom i eko i to :D Ali su ga ispilili s tim HUD-om i samim likovima i dosadnim starim  questovima, kao skupljanje stvari po moru i ispračanja brodova do kraja mape.

Sve u svemu, moja ocijena 6.5/10

Živio Anno 1404 i Anno 1404:Venecija

SuperAdmin BurekCraft V.2
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 17:14 (nul-3).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Anno 2070

Dali je netko imao sličan problem na prvoj misiji? Odmah na početku kad moram pokupiti onaj paket, dođem kod lika u njegovu luku i uopće mi ne nudi taj paket? Dali je u pitanju bug? Jer vidio sam na youtubeu kako neki lik dođe tamo i samo ga pita dali želi to pokupiti.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Neznam za vas, al mene je igra iznevjerila =( imao sam očito previsoka očekivanja.

Anno 1404 mi je bio vrh, provodio sate i sate na igri i vodio svoj grad, ovo sam odigro pola kampanje i sada igra samo zauzima prostor na diskiu.

Slažem se s Dannyem, HUD izgleda bezveze, i lose je organiziran. Mogli su koristiti obićne ikonice, normalne.

Pre izražena je plava boja. S lijeve strane bar s questovima i objectivima je pre sitan i loše izveden. Zvukovi i glasovi su još i  donekle u redu, ali sve je to nekako nabijeno. Ja nisam ni shvatio bit priće, skužio sam da se radi o brani (kao u anno1404 o katedrali) i da im pomažem u izgradnji.

Što se tiće samog gameplaya, igra je dobro osmišljena. Sviđa mi se ono pod vodom i eko i to :D Ali su ga ispilili s tim HUD-om i samim likovima i dosadnim starim  questovima, kao skupljanje stvari po moru i ispračanja brodova do kraja mape.

Sve u svemu, moja ocijena 6.5/10

Živio Anno 1404 i Anno 1404:Venecija

Pa jesi uopce igrao ovako continues play, sa svim onim tehnologijama od Techova isvime igra ima jedno 200% vise materijala od Anno 1404...

Neznam meni je ovo vrh Annoa i to poprilicno debelo iznad svih Annoa. Mora zato jer sam vise nastrojen na Sci-fi neko srednji vijek...

Pogotovo me odusevilo ovo sa votanjem zastupnika i ove weekly misije i ovaj world event kada su pirati ukrali nuklearke.

14 godina
neaktivan
Anno 2070

instalirao sam igru i pokrenuoj...kad se pokrene treba se ulogirati, napise svoje nick, sifru i stisnem login pa izbaci poruku da je itgubljena veza sa serverom...kako to rijesiti?

Pranklin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Anno 2070

evo novi update za Anno 2070.

http://store.steampowered.com/news/7329/

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Anno 2070

ja sam prvo nabavio anno 2070, jer tek kad je on izašao ja sam čuo za anno serijale . sad imam anno 1701,1404,2070 i svi su ODLIČNI {#} neznam kojeg da izdvojim od ih ali osobno mi je anno 2070 najbolji, uz tu igru sam proveo mjesece za računalom {#}

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Anno 2070

jel igra ko još anno ili svi igrate LOL {#}

2 0 hvala 0
16 godina
veks25 kaže...

jel igra ko još anno ili svi igrate LOL {#}

i 2070 i 1404 :D... ali više ovaj drugi :D

MuWu
12 godina
neaktivan
Anno 2070

hehehhe :D ma možda je i bolji 1404, al i 2070 je zabavan {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
veks25 kaže...

hehehhe :D ma možda je i bolji 1404, al i 2070 je zabavan {#}

Dobri su jedan i drugi, ali ono što me strašno iritira u 2070 je leteći auti po gradu. Trebali su se drzat price, ako se gradi grad ov 20, 30 tisuća ljudi onda neka tako i izgleda a ne stalvjat stvari u njega koje idu u gradove od 20, 30 milijuna ljudi.

Who's that stumbling around in the dark? State your business or prepare to get winged!
12 godina
neaktivan
Anno 2070

ima netko mozda problem ko i ja ? skinuo sam anno reloaded verziju i kad se pokusam ulogirati pise mi ˇ" the connection to the server has been lost " i sta god probao nece , zna li netko kako to rijesiti ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Anno 2070

To se da rijesiti kupnjom original igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice