Vodeno Hladenje....

poruka: 15
|
čitano: 5.718
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vodeno Hladenje....
pitanje

Ovako ljudi kao sto i tema kaze zanima me vodeno hladenje...... da neokolisam...
1. zanima me dali kod nas( okolica ZG-a ) ima za kupit dijelove za vodeno hladenje.... znam za Hardveraj.... ili mi ostaje on-line.... ako da preporuka...
2. Zanimaju me vasa iskustva s navedenim...
3. Zanimaju me okvirane cijene....
4. i zadnje dali bi mi neko mogao slozit nesto Hvala....
e da i7 R2E....
nemam bas iskustva s vodenim pa pitam to sve....
Tnx unaprijed.... Hvala....

P4 2.4 @ 3.0... Geforce 7300GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Vodeno Hladenje....

1. neman pojma

2. ja san ima to prijen nekih 5-6 godin jos u sridnjoj ka san bija, ukratko, puno zajebancije za nista, tad u nas nije bilo kupit ama bas nista al ja stalno putujen pa san dilove uzima vani, ali tad je i vani bila losa ponuda, kolko znan ima gotovih kompleta i mos sastavljat u dilovan, ovi kompleti ne valjaju nista i lade cirka ka i neki od boljih zracnih ladila, a skuplji su, upitne kvalitete i opet ostaje stvar zajebancije montazon, dakle ne isplati se

unda imas u dilovan, tu se more sastavit dobra stvar, al ce te izac 200+ ojra ako ces sve kupovat, sad tolke pare za ladjenje kucnog komjutera...ne znan

3: ovi kompleti kolko znan su 500-1000Kuna, a ako ces pravu stvar u dilovan, unda ne racunaj ispod  200 ojra a i to san malo reka

moja priporuka ti je nabavit neki veliki zracni kuler i mirna bosna, zaebancija oko odrzavanja svega toga brzo ce ti doc priko usiju, u mene je izdrzalo par miseci i bok

eto boljen ti nemogu pomoc

nu, glamac, djava ga odnija
16 godina
neaktivan
Vodeno Hladenje....

mene zanima kolke su cijene toga i kako se to spaja na određene dijelove kućišta (procesor, graficka i sl.) i gdje se to pricvrsti za kuciste?

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

mene zanima kolke su cijene toga i kako se to spaja na određene dijelove kućišta (procesor, graficka i sl.) i gdje se to pricvrsti za kuciste?

Ako misliš na gotove proizvode onda ti je najskuplji od Zalmana(LINKS) dođe 1500kn.Taj zalman je eksterni i u kućište idu samo tube i baza za proc(NB ili grafu).
Ovi koji se stavljaju u kućište(večinom Thermaltake) su blago rečeno neisplativi šrot kojeg treba zaobilaziti.Mislim da ti je bolje dat 500kn na nekog CM-V8 ili od thermala nego kupit neko šrot vodeno i imat samo probleme.
M.C
16 godina
neaktivan
Vodeno Hladenje....
autorov komentar

hmm.... aj jel bi netko mogao bit toliko ljubazan i slozio mi nesto iz hardveraja za i7...... cijena manje bitna.... da ide u antec 1200....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grim kaže...

hmm.... aj jel bi netko mogao bit toliko ljubazan i slozio mi nesto iz hardveraja za i7...... cijena manje bitna.... da ide u antec 1200....

Mislim da nema u Hrvatskoj za kupit vodeni blok za i7.
M.C
16 godina
neaktivan
autorov komentar
microman kaže...
Grim kaže...

Hardveraj Pise LGA 1366... Link
16 godina
neaktivan
Grim kaže...
microman kaže...
Grim kaže...

Hardveraj Pise LGA 1366... Link
 Pa ako ima uzmi.No ako ne misliš taj proc jako ozbiljno clockat ovo vodeno nema smisla.No ako baš želiš pogledaj na njihovim stranicama.
M.C
17 godina
Vodeno Hladenje....

Evo da ga ja jos malo zapaprim. Kad vec inzistiras na vodenom, onda idi do kraja, stavi jak peltier i onda se pozabavi OC-om Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Batista kaže...

Evo da ga ja jos malo zapaprim. Kad vec inzistiras na vodenom, onda idi do kraja, stavi jak peltier i onda se pozabavi OC-om Cool

Vrlo rado.... al postoji problem... ajde mi nadi peltiera... i slozi mi nesto u hardveraju i sve 5....
@microman i7 ide na R2E definitivno mislim jako klokat.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 12:16 (Grim).
17 godina
Vodeno Hladenje....

Peltier - Ebay

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vodeno Hladenje....

Ovako svi koji misle kupit vodeno hlađenje to je samo bacanje novca za 500-600 kn se može kupit bolje zračno nego vodeno hlađenje uglavnom postavite si logično pitanje svi skupi auti ferrari ,porsche a i formula 1 imaju zračno hlađenje dalje vam je pretpostavljam sve jasno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vodeno Hladenje....

evo iz hardveraja

1 x EK Supreme Plexi CPU vodeni blok

1 x EKW VGA vodeni blok EK-FC280/260 GTX SLI

1 x Magicool Pro III radijator za vodeno hlađenje

1 x XSPC X2O 400 pumpa za vodeno hlađenje

1 x OEM crijevo 11/8 mm za vodena hlađenja prozirno

1 x Nanoxia IceGlow Essence antikorozivni dodatak UV plava boja

1,790.00kn

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ako ti je to prvo vodeno onda bolje kupi gotov komplet

npr. Big Water 745 800 kn. i blok za graficku Zalman ZM-GWB3 150 kn.

za manje od 1000 kn. imas sasvim pristojno vodeno.

ja imam q6600 G0 na 3Ghz i idle/load je 28 / 39 stupnja

a graficka HD 3870 na 880 Mhz / 2300 Mhz Gpu/mem je na 27/41 stupnja

sastavi se u manje od 1h, tiho je, pumpa je besumna,

naravno nije vrhunsko vodeno ali za te novce nema boljeg i idealno za pocetnike

16 godina
protjeran
Vodeno Hladenje....

inace F1 ima vodeno hladjenje, kroz radijatore tece voda kao i kroz radijetore vodenog hladjenja,

jedina je razilka sta kod compa radijatore hladi ventilator, a kod F1 strujanje zraka od brzine bolida

prednost vodenog je sta je tise i sta se sva toplina izbacuje iz kucista tako da su ostale komponente puno hladnije ( memorija, disk, chipset)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice