Klokanje GTX-ice 460 768mb

poruka: 7
|
čitano: 1.823
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Evo kao šta piše u naslovu htio bi klokat svoju grafu.. ili otključat na jači model sad kako sa njom to ide to neznam.. A inače nisma neki profić što se tiče klokanja grafa.. proca da ali grafe nikako.. Dakle kako da otključam grafu da bude kao jači model? {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Klokanje GTX-ice 460 768mb
MaKy-Predator SsS kaže...

Evo kao šta piše u naslovu htio bi klokat svoju grafu.. ili otključat na jači model sad kako sa njom to ide to neznam.. A inače nisma neki profić što se tiče klokanja grafa.. proca da ali grafe nikako.. Dakle kako da otključam grafu da bude kao jači model? {#}

Nista se ne moze otkljucat na toj grafi.

Skini MSI AB, i tamo mozes da clockas, stabilnost testiraj u 3d mark vantage-u i crysis 2 sa DX11 patchom.

13 godina
neaktivan

pozdrav nemoj testirati ni sa jednim programom  jer ti to nista neznaci , ni  3dmark ili  furmark jer ja kad sam svoju grafiku kloko prolazila je sve te testove i po 2sata ali se obarala u bettlefeild 3 nakon 20 minuta igranja jedni test je igrica ja sam to sam zakljucio i skini msi afterburnger on ti je najbolji

lisnjic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lisnjic kaže...

pozdrav nemoj testirati ni sa jednim programom  jer ti to nista neznaci , ni  3dmark ili  furmark jer ja kad sam svoju grafiku kloko prolazila je sve te testove i po 2sata ali se obarala u bettlefeild 3 nakon 20 minuta igranja jedni test je igrica ja sam to sam zakljucio i skini msi afterburnger on ti je najbolji

Meni prolazi BF3, a pada u Crysis 2.

Nego bilo kako bilo, 3d mark vantage i Crysis 2 najbolje su za GF 104 jezgru.

13 godina
neaktivan

Ali skonto sam da nema ni jednog sigurnog program za testiranje i stabilnosti  grafike sve i jedan sam probavao sve mi je prolazilo ali u igrama zabode pozdrav nema tu programa za testiranje stabilnosti grafike

lisnjic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lisnjic kaže...

Ali skonto sam da nema ni jednog sigurnog program za testiranje i stabilnosti  grafike sve i jedan sam probavao sve mi je prolazilo ali u igrama zabode pozdrav nema tu programa za testiranje stabilnosti grafike

Pa da znam i ja to, ali po mom iskustvu ide slijedece.

Cypress jezgra - Furmark

GF100 - 3d mark vantage i Heaven 2.0

GF 110 - 3d mark vantage i Crysis 2

Cayman - 3d mark 06 (nju nisam imao puno, pa ne mogu detaljnije navesti)

Tahiti - Crysis 2

14 godina

neznam kojeg proizođača imaš, ali svaka ide na 800 mhz core clock bez problema. moja giga ide na 840 mhz na stock naponu

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice