Nedavno sam kupio novu konfiguraciju i druge godine oko 5. mjeseca planiram staviti hladnjak na gpu i cpu zbog overclocka. Na proc bih stavio mugena 2, a na grafu mushashija. Proc bih clockao na nekih 4.0 GHz,a grafu na 1GHz. Bi li mi se to isplatilo i koliko bih dobio bolje performanse u igrama? (konfa je u potpisu).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nedavno sam kupio novu konfiguraciju i druge godine oko 5. mjeseca planiram staviti hladnjak na gpu i cpu zbog overclocka. Na proc bih stavio mugena 2, a na grafu mushashija. Proc bih clockao na nekih 4.0 GHz,a grafu na 1GHz. Bi li mi se to isplatilo i koliko bih dobio bolje performanse u igrama? (konfa je u potpisu).
Mislim da nije potrebno 7 mjeseci unaprijed planirat... ;)
ti si naveja to klokanje koda je to spržit cd i gotovo ali nije tako ako je rjeć o kofi iz (moj pc )četvero jezgrene procesore nije uopče lako klokat pogotovo amd ×4 i još na toj ploči koju imaš neče iči lako mislim da češ tribat malo jači model matične klase ,exstim ili pro
a što se tiće krafe tu su stvari malo bolje al to 1ghz moš zaboravit to neče ič klokanje grafe zahtjeva testove gpu stabilnosti prije nego kreneš igrat a vidičeš i sam da na 1ghz nečeš završit ni jedan test gpu
http://www.links.hr/index.php?naziv=MBO+GIGABYTE+MA770-UD3%2C+AMD+770%2FSB700%2C+DDR2%2C+zvuk%2C+S-ATA%2C+RAID%2C+G-LAN%2C+FW%2C+PCI-E%2C+s.+AM2&option=artikl&id_kategorija=05030312&id_artikl=050.303.387
a tribače ti namanje ova ploča za podvig sa 3.0 na 4.0 ghz
http://www.links.hr/index.php?naziv=MBO+GIGABYTE+MA790FXT-UD5P%2C+790FX%2FSB750%2C+DDR3%2C+zvuk%2C+SATA%2C+RAID%2C+G-LAN%2C+FW%2C+PCI-E%2C+s.+AM3+&option=artikl&id_kategorija=05030314&id_artikl=050.303.389