Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 190.986
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Zarada na BubbleWs
woodgamesfx kaže...

Kako staviti kategoriju, pod post?

tipa ako je sport kategorija stavis ispod +Sports.

imaš sve tam, +Politics +Health +Entertainment itd.

uBlowMeBro?
15 godina
neaktivan
u2Noobish4Me kaže...
woodgamesfx kaže...

Kako staviti kategoriju, pod post?

tipa ako je sport kategorija stavis ispod +Sports.

imaš sve tam, +Politics +Health +Entertainment itd.

Hvala!

http://www.norgems.com
16 godina
Zarada na BubbleWs

Javljam da mi je sada prije koju minutu stigla isplata za 18.8.2014. (jucer je bio rok al nema veze, glavno da je tu). Medutim redeem prije (za 12.8.) ove isplate su izgleda preskocili, budem pricekao jos dan dva pa se javio da nisu isplatili prijasnju..

Windows Phone FTW
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Kako ne kužiti 

oni imaju adsense oglase na stranici, te oni zarađuju od toga kad neko klikne na oglas.

Oni što zarade dijele s korisnicima npr 70% si ostave ,a ostalo vam podijele.

Vi kao korisnici okolo dijelite linkove, govorite ljudima, reklamirate ih, i tako im donosite profit.

Pošto se desi da vi zaradite više nego što oni imaju predviđeno isplatiti, događa se da baniraju ljude koji čekaju isplatu, odugovlaće s isplatom i slićno.

Zato bi vam preporučio da se ostavite takvih web stranica i sami krećete zarađivati putem adsensa tako da si napraviti blog ili web stranicu ili youtube video...

16 godina

U krivu si.

Moje mišljenje je da ja njima zaradim višestruko više novca nego što oni meni ispalate. Al ja se ne budim. Dobro meni, dobro njima 

LOL EUNE: slinA
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 18:03 (AmonZero).
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Opet neko ko govori gluposti..

Doomy ak si redeemal 18. Onda ti je danas 30? Dan pa nis ne kasni..ja cekam za 19. I za 15.

Najjeftiniji su piratski programi
16 godina
matija410 kaže...

Doomy ak si redeemal 18. Onda ti je danas 30? Dan pa nis ne kasni..ja cekam za 19. I za 15.

Da, to mi je 4. redeem i ona uredno dosla, dan vise manje zanemarivo da. Ali 3. isplata fali, a ona je trazena 12.8. a trebala je doci do 11.9. pa izgleda da su je preskocili.

Windows Phone FTW
11 godina
protjeran
DommY kaže...
matija410 kaže...

Da, to mi je 4. redeem i ona uredno dosla, dan vise manje zanemarivo da. Ali 3. isplata fali, a ona je trazena 12.8. a trebala je doci do 11.9. pa izgleda da su je preskocili

Dobil sam odg na email i rekli da im velim koju svotu sam redeemal..sad cekam da mi odgovore. Valjda..

Od svih emaila oni bas procitaju onaj u kojem nisam napisal kolko para a redeemal..

16 godina
matija410 kaže...
DommY kaže...
matija410 kaže...

Da, to mi je 4. redeem i ona uredno dosla, dan vise manje zanemarivo da. Ali 3. isplata fali, a ona je trazena 12.8. a trebala je doci do 11.9. pa izgleda da su je preskocili

Dobil sam odg na email i rekli da im velim koju svotu sam redeemal..sad cekam da mi odgovore. Valjda..

Od svih emaila oni bas procitaju onaj u kojem nisam napisal kolko para a redeemal..

Hahaha..kada im pises poruku spremi si napisano jer ces im ionako kad tad opet slati istu za drugi redeem, samo promjenis iznos i tjt..

Windows Phone FTW
14 godina
odjavljen
Zarada na BubbleWs

U koje vrijeme dana obicno budu isplate?

11 godina
protjeran
Zin8 kaže...

Vremenska razlika ti je -6h

Btw dobil sam pare za 19. I mal u kojem pose da budem kroz par dana dobil za 15.

14 godina
odjavljen
matija410 kaže...
Zin8 kaže...

Vremenska razlika ti je -6h

Btw dobil sam pare za 19. I mal u kojem pose da budem kroz par dana dobil za 15.

Kad prije? :D
ja ocekujem prvu isplatu danas,nadam se da nebude problema i da se nebudem morao natezati preko maila

A ako si prekrsio neka od pravila dode ti mail di je to objasnjeno ili ono nikom nista a ti nedobijes isplatu? 

11 godina
protjeran
Bilo je i vrijeme..

Ak prekrsis pravilo vrlo vjerojatno se vose nikad nebudes mogel logirat na svoj acc..

..nisam imal iskustva sad po ovom novom..
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Malo sam čitao ovu temu, pa me nešto zanima, koja je svrha toga što mi pišemo, koju korist ima netko kad mu pišem izmišljene ili stvarne priče, jel mi pas danas bio u šetnji ili šta sam kuhao, dal zimi mjenjam gume ili u koju boju farbam zidove... itd, mislim recenzije/forumi/wikipedije imaju svrhu, ali koju korist ima netko od toga što mi napišemo da nam još i plati za to, razmišljam se registrirati i počet pisati da vidim kako će ići, ali fakat ne vidim neku korist od toga za njih. {#}

EDIT: zaboravio sam pitati, koliko kužim plačaju po pogledu, lajku i komentaru, što više to bolje, sad ja recimo imam dva komjutera, na jednom se registriram, a sa drugim na kojem nisam registriran si otvaranjem i zatvaranjem stranice podižem poglede (views), još se nisam registrirao, malo sam gledao jedan tekst od nekog lika, otvorio sam mu stranicu i zatvorio 10-ak puta i sve mu se pribrojilo, praktički je čovijek zaradio nešto sitno zbog mene. Jednino ako prate sa koje ip adrese stižu pogledi, pošto su mi oba komjutera spojena preko istog rutera...

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 15:32 (1BIT).
14 godina
Zarada na BubbleWs

evo i mene na bubblews:

neki savjeti da sve to lakše krene?

btw kolko puta mogu editirat postove? utječe li editiranje na išta?

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 20:18 (toshiba12345).
16 godina
1BIT kaže...

Malo sam čitao ovu temu, pa me nešto zanima, koja je svrha toga što mi pišemo, koju korist ima netko kad mu pišem izmišljene ili stvarne priče, jel mi pas danas bio u šetnji ili šta sam kuhao, dal zimi mjenjam gume ili u koju boju farbam zidove... itd, mislim recenzije/forumi/wikipedije imaju svrhu, ali koju korist ima netko od toga što mi napišemo da nam još i plati za to, razmišljam se registrirati i počet pisati da vidim kako će ići, ali fakat ne vidim neku korist od toga za njih. {#}

Pa na reklamama zaraduju...nije ni bitno dok god placaju.

Windows Phone FTW
11 godina
protjeran
1BIT kaže...

EDIT: zaboravio sam pitati, koliko kužim plačaju po pogledu, lajku i komentaru, što više to bolje, sad ja recimo imam dva komjutera, na jednom se registriram, a sa drugim na kojem nisam registriran si otvaranjem i zatvaranjem stranice podižem poglede (views), još se nisam registrirao, malo sam gledao jedan tekst od nekog lika, otvorio sam mu stranicu i zatvorio 10-ak puta i sve mu se pribrojilo, praktički je čovijek zaradio nešto sitno zbog mene. Jednino ako prate sa koje ip adrese stižu pogledi, pošto su mi oba komjutera spojena preko istog rutera...

Jos nisi ni pocel a vec razmisljas kak budes varal..i onda se ljudi pitaju zakej..

Zatvaranjem i otvaranjem stranice nedobivas nis jer se broji samo jedan pogled sa iste IP na jednom postu, a ip manipulacije nisu dozvoljene a i lako se skuzi kad neko vara sa pogledima pa tak da nemoj ni pokusavat.

13 godina
Zarada na BubbleWs

došli novci, 19.08. redeemano {#}

[url]http://exclusiveapplications.blogspot.com/[/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 16:52 (bed-boy11).
15 godina
neaktivan
matija410 kaže...

Jos nisi ni pocel a vec razmisljas kak budes varal..i onda se ljudi pitaju zakej..

Zatvaranjem i otvaranjem stranice nedobivas nis jer se broji samo jedan pogled sa iste IP na jednom postu, a ip manipulacije nisu dozvoljene a i lako se skuzi kad neko vara sa pogledima pa tak da nemoj ni pokusavat.

haha, ma slućano sam to uočio, ne planiram ništa, kažem, probat ću se registrirati pa ću vidjet kako će mi ići, samo me zanimalo koju korist oni imaju od toga, al dobro, ak su oni zadovoljni, bit ću i ja. {#}

11 godina
protjeran
1BIT kaže...
matija410 kaže...

haha, ma slućano sam to uočio, ne planiram ništa, kažem, probat ću se registrirati pa ću vidjet kako će mi ići, samo me zanimalo koju korist oni imaju od toga, al dobro, ak su oni zadovoljni, bit ću i ja. {#}

Istu ko i mi, zarada. Oni dijele zaradu s nama

14 godina
odjavljen
Zarada na BubbleWs

Danas sam trebao dobiti prvu isplatu. Dal da im pisem mail ili cekam da prode dan,pisem sutra ili?

14 godina

''evo i mene na bubblews:

neki savjeti da sve to lakše krene?

btw kolko puta mogu editirat postove? utječe li editiranje na išta?''

Dobro došao Toshiba.

Evo šibnuo sam ti lajkova i pogleda i par tweetova sa google plus. Pa i na tome si isto zaradiš.

Kad tweetaš onda 5 centi, kad ideš na Pinterest onda dobivaš od 2-3 cente, a na google račun dobivaš 2 centa.

Editirat možeš dok ne prođe 6 sati od objave, ako sam dobro skužio.

Savjet: pročitaj pravila, škicni druge kako pišu pa se lagano ubacuj sa njima, a i samim tvojim pisanjem ljudi će se tebi pridružit. Nekad ćeš imat jako malo posječen topik a nekad ćeš trljat ruke.

Sretno!

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 17:54 (tonik).
14 godina
Zin8 kaže...

Danas sam trebao dobiti prvu isplatu. Dal da im pisem mail ili cekam da prode dan,pisem sutra ili?

Sačekaj još par dana. Nemogu oni stići sve na vrijeme, jer nisi jedini koji traži isplatu. Ja sam primjerice zatražio 23.8. danas je 19.9. može mi se desit da ću dobit rek krajem mjeseca a možda svaki tren.

I upravo sam spreman drugi redeem napravit na ravno 50 dolara, al budem sačekao još malo da pređem preko tih 50,00 još koju centu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 17:57 (tonik).
11 godina
protjeran

Moze se editirat do 24 sata od objave..

..danas se isplacuje 19-20.9

14 godina
Zarada na BubbleWs

Evo napravio sam drugi redeem odkad sam tamo sa datumom redeem-a 19.09.2014.

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Imate VIBER da napravimo grupu?

14 godina
odjavljen
matija410 kaže...

Imate VIBER da napravimo grupu?

Aj probajte se tu prijavit i poslat nesto

grupa

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 19:44 (Zin8).
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Hebes to nemoze na mob

11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ekipa, dajte mi molim vas recite da je netko od vas koji ste dobili isplate koristio adblock...

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Imam nekoliko pitanja:

1.Da li je moguće isplaćivanje na Payoneer karticu?

2.Da li slika mog avatara i pozadine mora biti originalna?

3.Smiju li se u postove stavljati YouTube linkovi?

4.Da li se na svoj račun smijem prijavljivati sa više IP adresa?

5.Da li visina zarade ovisi o tome iz koje države stižu pregledi i Like-ovi?

6.Ako mi iz nekog razloga ne stigne ček,da li mogu zatražiti novi?

7.Ako se u postove smiju ubacivati YouTube linkovi,da li to moraju biti linkovi od nekih mojih originalnih videa ili mogu ubacivati i linkove od tuđih videa?

8.Ako mi BubbleWs poništi račun zbog kršenja pravila,da li ja mogu napraviti novi račun sa iste IP adrese?

9.Hoće li mi BubbleWs poništiti račun ako sam neaktivan korisnik?

10.Da li se mogu pisati promidžbeni postovi,dakle da li ja mogu preko BubbleWs-a stavljati slike svojih proizvoda i u opis stavljati linkove na kojima prodajem te proizvode?

To su trenutno bila sva moja pitanja. Unaprijed se zahvaljujem na svakom odgovoru.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice