Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 192.720
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Danas tražio 3. isplatu... Znači 2.9.

Sad bi uskoro trebala 2. isplata stići {#}

btw. stavi u 1. post da je Tea18 dobila isplatu, nek ljudi vide da stranica radi kak treba, da nije scam

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 18:39 (kole2689).
14 godina
Zarada na BubbleWs

Ja sam malo obratio pažnju na sve to.

Stranica je korektna i poštena. Al ako se ti ne držiš pravila onda neće ni oni oko isplate novca.

A to što im dugo treba da pošalju novce odma ljudima je to scam jer ne dobije kroz par tjedana. A ako im zašteka server onda isto ne dobiju na vrijeme.

Mene zanima jel ću dobit i jedva čekam, a ako ne budem im se javio.

No mislim da je najbolje se držat ovdje teorije tko ćeka, taj i dočeka.

16 godina
Zarada na BubbleWs

A stavi se u njihovu sitaciju.

Koliko korisnika imaju i svi traže isplate i treba sve provjerit dal je uredu i isplatit svakog korisnika.

LOL EUNE: slinA
14 godina
Zarada na BubbleWs

Neznam što se desilo na mom pisanju ali ovakvi boom nisam još vidio u lajkaju i pregledavanju dotičnog posta.

Nisam znao što da napišem za zadnji post i napisao sam kako leti vrijeme i kako godina brzo prolazi i u roku od 15 minuta imam 32 lajka i 52 pogleda... :D

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ja sam u 13 dana zaradio 300$. Čim se ulogiram svima koje vidim na naslovnici lajkam jedo 5-6 minuta postove itd. i onda postam svoj i imam oko 100 u prosjeku po postu, na dan jedno 6-7 uglavnom oko 20$ na dan. U pravilu mi treba 2,5 - 3 dana za reedem, nekad i manje ovisi kak me ide. Najbolje vrijeme mi je ujutro od 8-12, tad se baziram najviše. Inače napišem postove prije i save-am u draft i samo onda postam i to je uglavnom to. Morate samo lajkat i lajkat svima da ekipa vidi da ste aktivni i vraćat će...

Bene docet, qui bene distinguit.
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Neisplati se sad pisat i lajkat...nit se nemoze

Najjeftiniji su piratski programi
14 godina
neaktivan
Re: Zarada na BubbleWs
Tomislav95 kaže...
Meni najbolje ide navečer, od 9 nadalje. Baš dosta ljudi u to vrijeme vraća, čini mi se da su Amerikanci tada online.

vraga..bas sam probo sinoc..lajko sam negdje oko pola sata..ia ak su mi uzvratili 3-4 lajka {#}

14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

kakva je situacija sa screenshoot-ovima za slike posta?

Znaci imam video, napravio bi SS i stavio za sliku, naravno sa copyrightom na slici ?

Ban, ne budem para?

11 godina
protjeran
kole2689 kaže...

kakva je situacija sa screenshoot-ovima za slike posta?

Znaci imam video, napravio bi SS i stavio za sliku, naravno sa copyrightom na slici ?

Ban, ne budem para?

Kak vam se da zahebavati sa slikama..imas tam pixabay izaberes sliku i eto.. ionak niko nit negleda sliku a i necita post

16 godina
Zarada na BubbleWs

Prva isplata mi je danas sjela na racun u banku, a prvi redeem je bio 6.7.2014. Dakle od pocetka treba barem 2 mjeseca da bi te pare mogli koristiti. Ugl, ovo prebacivanje novaca pojede dosta para, redemao sam 56$ sto je cca 325kn, kad se skinulo sa PP pisalo je 314kn i sada konacno u banci pise 307kn, dakle sve te konverzije pojedu nekih 20tak kuna. Nije nesto previse al eto.

Danas sporo radi sve..jel zna netko koji datum redeemaju? Trebala bi mi isplata za 6.8. doc ubrzo.

Windows Phone FTW
14 godina
neaktivan

Kak vam se da zahebavati sa slikama..imas tam pixabay izaberes sliku i eto.. ionak niko nit negleda sliku a i necita post

zato kaj su slike debilne i nakon nekog vremena se počnu ponavljat kad pišeš o sličnim temama, a da ne pričam da moraš tražit ko konj da bi se poklopila sa onime o čemu pišeš

11 godina
protjeran
kole2689 kaže...

zato kaj su slike debilne i nakon nekog vremena se počnu ponavljat kad pišeš o sličnim temama, a da ne pričam da moraš tražit ko konj da bi se poklopila sa onime o čemu pišeš

Ma netrebaju bit o onome kaj pises...

15 godina
Zarada na BubbleWs

Jel bolje redeem-at male iznose ili skupljati pa napravit redeem većeg iznosa? Recimo jel bolje povući čim se skupi 50$ ili? To pitam zbog isplata.. Po nekoj logici im je lakše isplatiti 3x50$ nego 150& odjednom.. Ili je sve isti qrac?

Ništa ne ostavljam nezavrš
16 godina
dv14 kaže...

Jel bolje redeem-at male iznose ili skupljati pa napravit redeem većeg iznosa? Recimo jel bolje povući čim se skupi 50$ ili? To pitam zbog isplata.. Po nekoj logici im je lakše isplatiti 3x50$ nego 150& odjednom.. Ili je sve isti qrac?

Ja sam jednom redeemao 125 dolara, al samo jednom..ostale sve 50-60$. nema smisla, bolje redeemat odmah na 50$ pa ti ranije dode isplata. Inace svejedno ti je kako ti hoces.

Windows Phone FTW
16 godina
Zarada na BubbleWs

Nema više share na twitter ? {#}

16 godina
AmonZero kaže...

Nema više share na twitter ? {#}

Kako ne? meni je ko i uvijek tamo gumb za twitter.

Windows Phone FTW
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Poz, 

evo i ja sam odlucio napravit novi profil, stari iz 6mj su mi vjerovatno obrisali pošto sam bio neaktivan (registrirao sam se i nisam se vise nikad logirao u njega).

Evo i link DK1, pa neka me pokretac teme ubaci u prvi post pod registrirane clanove. Dio vas iz prvog posta pratim, ostatak cu rjesit kroz dan.

Battlelog: D-Ki11aML
16 godina

Ipak je bio neki bug. Niti na jednom postu nisam imao opciju za twitter. I kad odeš na profil i klinkeš na share ispod posta bilo je ponuđeno samo face. Evo sad radi kak treba.

16 godina
matija410 kaže...

Kako to mislis?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina
oo7 kaže...
matija410 kaže...

Kako to mislis?

bilo je gresaka na stranici taj dan... sad je sve sredeno

http://trakt.tv/user/MjezZza
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Pa ovo je katastrofa.. jel i vama jos uvijek kad otvorite par tabova i lajkate nece lajkat i ceka 15-30 sekundi? Hebote zarada mi je pala na 60 posto

13 godina
neaktivan
matija410 kaže...

Pa ovo je katastrofa.. jel i vama jos uvijek kad otvorite par tabova i lajkate nece lajkat i ceka 15-30 sekundi? Hebote zarada mi je pala na 60 posto

Koma, ne želim opće ništa postat jel znam da neću ništa zaradit, rađe ću čekati da se stabilizira...

Bene docet, qui bene distinguit.
11 godina
protjeran
molnyi kaže...
matija410 kaže...

Koma, ne želim opće ništa postat jel znam da neću ništa zaradit, rađe ću čekati da se stabilizira...

S $5 na 2,5$ po satu

16 godina
Zarada na BubbleWs

Matija jel znas koji datum redeemaju ili netko drugi zna?

Danas sam trebao dobit buduci da sam redemao 6.8. al jos nije stiglo.

Windows Phone FTW
11 godina
protjeran
DommY kaže...

Danas ujutro sam dobil za 5. Tak da pricekaj jos malo

16 godina
matija410 kaže...
DommY kaže...

Danas ujutro sam dobil za 5. Tak da pricekaj jos malo

Super..do sutra bi trebala bit tu..javim kad dobim

Windows Phone FTW
15 godina
Zarada na BubbleWs

ja sam izgubio zelju skroz nekako... cak me i pare koje stizu ne motiviraju.. mislim da je to i dijelom sto sam prije u chromu otvaro po 50-100 tabova i nista niej stekalo a sad 15-ak i steka previse

http://trakt.tv/user/MjezZza
11 godina
protjeran
molnyi kaže...
matija410 kaže...

maxy0 kaže...

ja sam izgubio zelju skroz nekako... cak me i pare koje stizu ne motiviraju.. mislim da je to i dijelom sto sam prije u chromu otvaro po 50-100 tabova i nista niej stekalo a sad 15-ak i steka previse

Ciji net koristite?

Dooomy jel tebi steka tj dugo cekanje pa onda ucitavanje sa vise tabova?

16 godina
Zarada na BubbleWs

Tcom-ov net 4mbita

Da, katastrofa je, nekad zna bit niti da ne ucita dugo vrijeme pa sve pogasim..

edit: opa nesto novo (slika)

Windows Phone FTW
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 13:36 (DommY).
16 godina
Zarada na BubbleWs

Da bas, danas je uzas neisplati se uopce mucit..{#}

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice