Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 195.034
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Zarada na BubbleWs
Zin8 kaže...

I onda kolko vidim jos na paypalu stoje jedno vrijeme?
I nebi li tamo pod drafts trebao imati neku evidenciju da sam zatrazio redeem ili to bude evidentirano tek kad me isplate? 

Da, nazalost, na paypalu jos 20-30 dana, ja cekam od 2.8. i kaze relase date 1.9.

Nema ti veze drafts sa time, drafts ti je ako zelis spremit post bez da ga objavis...

Windows Phone FTW
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ekipo sta bi bilo ovo ?

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
16 godina
Bash kaže...

Ekipo sta bi bilo ovo ?

Pa to sta pise na poruci. Sada ocito mozes primat novce i jednom kad ih primis oni su u pending balance onda ce potrajati do 30 dana dok ne dodu u available balance, vidi post iznad tvog.

Windows Phone FTW
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Vi koji imate problema/pitanja u vezi PayPal-a pitajte ili nadite odgovor u temi za PayPal..

Najjeftiniji su piratski programi
14 godina
Zarada na BubbleWs

Oko kojeg datuma je najbolje kliknut redeem, ili je tak svejedno? Meni još fali 5 dolara pa mogu reagirat.

15 godina
Sto prije to bolje
Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
11 godina
protjeran
tonik kaže...

Oko kojeg datuma je najbolje kliknut redeem, ili je tak svejedno? Meni još fali 5 dolara pa mogu reagirat.

Svejedno je. Kad god redeemas cekas do 30 dana bez obzira koji datum.

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Trenutno uzasno sporo radi stranica.

14 godina
Zarada na BubbleWs

I meni isto pomalo sporo radi. S tim da Food sekcija izbacuje error. A na statusu o stranici kaže da je sve uredu i funckiji.

11 godina
protjeran
tonik kaže...

I meni isto pomalo sporo radi. S tim da Food sekcija izbacuje error. A na statusu o stranici kaže da je sve uredu i funckiji.

Feed*

Sad mi izbacilo na Notifications stranici error

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Meni je tako od jutra, ali eto opet sam od 8 - 13 skupio 11 dolara, napisao 3 posta, a jučer sam redemao. Imam još 7 postova za danas, bit će jedno 20$ danas

Bene docet, qui bene distinguit.
14 godina
Zarada na BubbleWs

Ova je imala sreće odmah prvi post na featured 

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
13 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...

Ova je imala sreće odmah prvi post na featured 

Vidio sam dosta takvih, a ja nikad :(

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Nisi jedini. Ni jedan moj post nikada nije došao na naslovnicu od kad je novi BubbleWs.

15 godina
Zarada na BubbleWs

10 min 3 lajka {#}

dali da se connectam, lajkam okolo bezveze, uzvracam ili sta se sada radi da dobijem lajkove

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
win4crazzy kaže...

10 min 3 lajka {#}

dali da se connectam, lajkam okolo bezveze, uzvracam ili sta se sada radi da dobijem lajkove

Ja lajkam sto vise postova sa naslovnice i od followera i naravno u notificationima..

Windows Phone FTW
15 godina
DommY kaže...

Ja lajkam sto vise postova sa naslovnice i od followera i naravno u notificationima..

na naslovnicu dolazim ako imam srece? 
gdje su oni featured postovi 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
win4crazzy kaže...
DommY kaže...

na naslovnicu dolazim ako imam srece? 
gdje su oni featured postovi 

Neznam jel sreca ili ne, cini mi se da je aktivnost, treba lajkati svima i cini mi se da bi onda trebao doc na naslovnicu, nisam siguran za ovo.

Windows Phone FTW
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ja sam danas zaradio 17$ već,  a postao sam 5 postova, niti jedan na naslovnici... Lajkam svima, apsolutno svima 3 posta uvijek, novim konekcijama, postojecim... itd, i ekipa mi redovito vraca, imam post danas u 3 min skupio 100 lajkova...

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 21:15 (molnyi).
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Evo stigla isplata za 23.7

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Btw. prvi put primam novce na paypal i odmah su mi ih prebacili na račun za trošenje, nemoram ništa čekat! Evo ss http://prntscr.com/4ex6zd

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Što ti piše u overview tabu?
Beware of the sharp edged weapon called human being
14 godina
matija410 kaže...
tonik kaže...

Feed*

Ne na +Food threadu mi je izbacivao. Al sada imaju problema sa lajkanjem i notifikacijama. Najbolje je sada ništ ne radit.

Ja sam neko vrijeme redovito bio na naslovnici al u pola minute sam imao 30 posjeta i 15 lajkova. no sada primječujem da nema me često na naslovnici.

Al Svaka čast što ti u jednom danu skupiš 20 dolara. :)

Opa znači može to i brže da paypal ne čuva novce. Ajd super... :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 10:18 (tonik).
16 godina
matija410 kaže...

Evo stigla isplata za 23.7

Kod mene još ništa. Pričekat ću još ova 2 dana.

LOL EUNE: slinA
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Evo ja sam se registrira jučer i napisa jedan brzi post.

http://www.bubblews.com/account/394572-domo925

Pa da se connectamo.{#}

11 godina
protjeran
tonik kaže...
matija410 kaže...
tonik kaže...

Feed*

Ne na +Food threadu mi je izbacivao. Al sada imaju problema sa lajkanjem i notifikacijama. Najbolje je sada ništ ne radit.

Ja sam neko vrijeme redovito bio na naslovnici al u pola minute sam imao 30 posjeta i 15 lajkova. no sada primječujem da nema me često na naslovnici.

Al Svaka čast što ti u jednom danu skupiš 20 dolara. :)

Opa znači može to i brže da paypal ne čuva novce. Ajd super... :D

Nemoze se ubrzat nikak..

Moze se jedino napravit fejk paypal (neka druga drzava) i onda ti odma sjeda al nemozes karticu stavljat pa mozes samo kupovat online..

15 godina
Zarada na BubbleWs

lijepo je bilo bez errora ovih 20-ak dana.. taman sam se ufuro i svaka 3 dana redeem. sinoc da mi nije nestalo struje mogao sam i u roku 2 dana redeemat napravit. sad neću dok se ovi errori ne poprave

http://trakt.tv/user/MjezZza
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Što radiš da tako brzo skupiš 50$? Istina, ja nisam oko mjesec dana bio aktivan i prekjučer sam opet počeo ali ni blizu nisam. Btw, daj link na account da ti ukradem followere :P (otvara naslovnicu na linku na tvoje ime u prvom postu)
Beware of the sharp edged weapon called human being
15 godina
Tomislav95 kaže...
Što radiš da tako brzo skupiš 50$? Istina, ja nisam oko mjesec dana bio aktivan i prekjučer sam opet počeo ali ni blizu nisam. Btw, daj link na account da ti ukradem followere :P (otvara naslovnicu na linku na tvoje ime u prvom postu)

nista posebno.. imam srece da zadnjih 20-30 postova mi na naslovnici... objavim post, lajkam sve s naslovnice, i tako jos par puta i skupi se... 

http://www.bubblews.com/account/265058-markec456

niz upravo prekiut :'( glupi  errori.. iako sam jos uvijek na naslovnici alo dolje skroz.. t se ne racuna

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 13:21 (maxy0).
15 godina
Zarada na BubbleWs

dali je bolje objavit 3 posta odjednom pa lajkat svima redom ili prvo jedan pa lajkat pa drugi itd

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice