Aee jebga uzalud sam se digel, a stranica neradi
btw bravo decki
Aee jebga uzalud sam se digel, a stranica neradi
btw bravo decki
http://www.bubblews.com/account/247505-goodye
evo sam se i ja prijavio :)
probat cemo, prvi post napisao i vec pise 1,17 usd o.O
http://www.bubblews.com/account/247505-goodye
evo sam se i ja prijavio :)
probat cemo, prvi post napisao i vec pise 1,17 usd o.O
Odlogiraj se pa ulogiraj..
$1 dobiš na početku,bonus...
Ja sam tek na 2.71$. Danas ću napisati bar 5 postova.
Dislikes: 1
Views: 1647
Comments: 220
Total: 32,65$
Ovo mi nova zarada nakon sto sam prije 3 dana isplatio. Nadam se da cu jos u sljedeca 2 sata nabit par dolara pa cu imat oko 37-38 dolara. Onda sutra ostatak i isplati.
Ide mi sve bolje i bolje. AK ovak nastavim isplacivat cu svakih 4 dana sa dnevnom zaradom od oko 13 dolara.
Inace clan sam negdje 2 tjedna s tim da sam bio neaktivan par dana zato sto sam bio na moru i jos 2 dana nisam piso.
A zanimljivo je da mi je prije par dana cilj bio da kad ukupan zbroj lajkova, komentara i viewova bude 100, a sad mi vecina zadnjih postova ima prek 100 lajkova, a objavim ih negdje 5 dnevno.
su ti isplatili?
su ti isplatili?
Nisu mu još isplatili..još nije prošlo 14-15 dana... Ja sam redeemal 20. i 29. i sad čekam. Ova prva bi trebala za 4-5 dana doč
Edit: Pregledal sam johnsteR-ove postove i sve izgleda dobro
Ja ne znam o čemu da više pišem. Ima netko ideju? Hvala.
Ja ne znam o čemu da više pišem. Ima netko ideju? Hvala.
Zažmiri i razmišljaj
Našao sam jednu ideju, idem pisati...
Se mogu kak reportati ove filipinske seljacine? Dode mi trolcina na profil i sve mi dislajka? Otici cu u internet igraonicu i tamo narpaviti 20 akaunta i izdislajkat cu ga do Tokija!
Prijavite ih na bubblews.watcher@gmail.com link profila i dokaz
Prijavite ih na bubblews.watcher@gmail.com link profila i dokaz
To je njihov službeni mail? Kako si došao do njega?
To je samo za prijave smradova..a za kontakt imas contact us na str...
...bilo je na bubblews objavljeno
Takoder login/logout
Ja imam sistem da kad connectam ljude im lajkam 2-3 posta, a kasnije kad ja nešto objavim vidim ko mi lajka pa svima odem na profil i lajkam još par jer mi se neda svima lajkat novo kad objave kad ih pola ne uzvrati, a nekad i te malo prođem i polajkam al par sati me nema odmah 200 notificationa pa ne stignem i neda mi se sve...
I ajde sad ti skuži što je on htio reći. Pa mislim stvarno.
ALAHU ACKBAR?
Evo, moj brat objavio i 4. post (ja 2. i 3.) i čekam lajkove, preglede i komentare
Sada imam 4.4$
Kak ne kuzis ovo 1.50
Kak ne kuzis ovo 1.50
Kužim brojeve ali ova slova ne. Hahah
Bravo.
I ajde sad ti skuži što je on htio reći. Pa mislim stvarno.
ne kuzim te, pa sve je jasno...jesi lajkao? :-)
Jeli netko isplatio??
Jeli netko isplatio??
ja sam dosao do 50 al tek sam napravio tekuci racun, sad cekam da dobijem karticu da napravim paypal haha
Jeli netko isplatio??
Jucer sam napravio reedem, sad cu vidjeti kada cu dobiti. novce. Nakon reedema se ne dobije ni mail od njih, samo se resetira brojac u bank.
Jel se smije kopirat hrvatski blog i onda ga ja prevedem na engleski i postavim na BubbleWs?