XFIRE Problem

poruka: 14
|
čitano: 5.416
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
XFIRE Problem

Dakle, Kada igram neke igre, XFIRE mi ne detektira da ih igram (WTF)... Jel mi možete reć kak se to može namjestit, jer ja stvarno ne znam kak!

People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina
protjeran
RE: XFIRE Problem
Shady kaže...

Dakle, Kada igram neke igre, XFIRE mi ne detektira da ih igram (WTF)... Jel mi možete reć kak se to može namjestit, jer ja stvarno ne znam kak!

Koje konkretno igre?
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
protjeran
HappyD kaže...
Shady kaže...

Koje konkretno igre?
 Crysis, CoD 4, FM 2008, F.E.A.R. COMBAT, još dosta njih...
17 godina
neaktivan
XFIRE Problem

tools-options-game-odaberes igru-stisnes "manual setup"-odaberes gdje ti je igrica (npr. C/program files/cod4)-apply-ok

-.-
17 godina
protjeran
GeForce kaže...

tools-options-game-odaberes igru-stisnes "manual setup"-odaberes gdje ti je igrica (npr. C/program files/cod4)-apply-ok

Hvala puno!
16 godina
neaktivan
XFIRE serveri

ej,ljudi,molim vas,moze li mi itko reci kako naci servere na xfire-u za counter strike 1.6,ako itko zna,molim vas,da mi javite...tnx

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2008 11:54 (super-maky).
17 godina
XFIRE Problem

http://www.gametracker.com/search/cs/

Na prilozenom linku imas brdo servera za CS samo odredi kilometrazu na 250 i uzivaj.

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
16 godina
neaktivan

ej,puno ti hvala..

16 godina
neaktivan
XFIRE Problem

ljudi,moram vas ponovo pitati,tj. za CS,kad nadem servere,sta onda??

ne znam kako uci i igrati...ako itko jos to zna,bio bih zahvalan...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2008 17:13 (super-maky).
17 godina
neaktivan
XFIRE Problem

moras ih dodat pod favorites. znaci tools-add custom game server to favorites-upises IP (port nemoras dirat, trebao bi se automatski uredit)-ok. onda odes pod favorites i potrazis taj server i udes.

Core2Quad q6600, Gainward HD 4870 512 mb Gddr5 Golden Sample, 4 GB Mushkin RAM ( 1066 mhz) dual channel, Fortron 650w
16 godina
neaktivan
XFIRE Problem

pozZz ekipa... dajte mooolim vas pomozite...oću igrat cod4... e sad, imam inst. xfire i sad trebam upisat server...a problem je u tom kaj kad odem na tool/options/games, komp mi  kao automatski "detektira" igrice na kompu...i sad, izbaci mi america's army,...,...,... ALI NIGDJE COD4 !!!... wTf ???...i nemrem odabrat onaj manual setup da ga odfuram tam di mi je inst. igrica ...  molim pomaagaajteeeeIzlanuo se

16 godina
neaktivan
XFIRE Problem

Pozdrav evo imao bih jedan problem dosta slozen meni je xfire blokiran ja nevidim kolega sta igra server im je stalno zakljucan di igraju a mogu na njega uc i dopisivat se sa njima kao sto vidite u slici xfire sam briso i nista sve isto

http://img14.imageshack.us/img14/9011/72138695.png

14 godina
neaktivan
XFIRE Problem

imam isti problem kao razer1911..moze li mi neko pomoc??

pogledajte sliku na njegovom postu..tocno taj problem mi dode :S

14 godina
neaktivan
XFIRE Problem

ja imam problema sa screenshotom u cod4 mogu ga napravit bez problema al zato u bad company 2 više mi neda napravio sam ih jedno 5 i vise nemogu el zna ko rješenje?

Danijel Crkvenac
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice