Windows 7 problem

poruka: 3
|
čitano: 1.214
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 problem

Spojio sam zicu da mogu gledati na tv-u ono sto radim na kompjuteru.I kad sam zavrsio sa tim hito sam vratiti sliku na kompjuter,jer mi je slika bila samo na ekranu tv-a a na kompjuteru je bilo crno.Kad sam iso apply da vratim sliku na kompjuter nesto mi je zastekalo.Nisam vidio sliku na kompjuteru a na ekranu tv-a mi je bila slika pozadine bez ikakavih icona i strelice misa.Pokusavao sam resetirati kompjuter,pa sam ga ugasio i opet upalio i nista.Sad sam u safe mode i molim vas recite me sta da ucinim.Da li da resetiram cijeli windows ili sta.Molim vas pomagajte.

Unaprijed hvala.

Proud to be adicted to WoW
16 godina
odjavljen
RE: Windows 7 problem
vidikovac kaže...

Spojio sam zicu da mogu gledati na tv-u ono sto radim na kompjuteru.I kad sam zavrsio sa tim hito sam vratiti sliku na kompjuter,jer mi je slika bila samo na ekranu tv-a a na kompjuteru je bilo crno.Kad sam iso apply da vratim sliku na kompjuter nesto mi je zastekalo.Nisam vidio sliku na kompjuteru a na ekranu tv-a mi je bila slika pozadine bez ikakavih icona i strelice misa.Pokusavao sam resetirati kompjuter,pa sam ga ugasio i opet upalio i nista.Sad sam u safe mode i molim vas recite me sta da ucinim.Da li da resetiram cijeli windows ili sta.Molim vas pomagajte.

Unaprijed hvala.

Krivi podforum, al ok.

Ako je sve ok u safe modeu, odi u postavke grafičke (mogao si napisat koju imaš, bilo bi pametno) i vrati na primary display, isključi clone i overlay. Dok ne rečeš koju graf imaš, nemožemo niš detaljnije...

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan
Windows 7 problem

Imama ATI Radeon HD 3600 Series

Proud to be adicted to WoW
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice