Vojska zaključana tema

poruka: 32
|
čitano: 12.124
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Vojska

di su modereatori da lockaju ovu dobru temu?...

ili daju karton Kizmaru koji flamea....????

kizmar...ma ti si neki neohippi kojeg puca agresiva zbog nedostatka žiže

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
16 godina
neaktivan
RE: Vojska
SPLICO212 kaže...
miky moj kaže...
doxy kaže...

nezaboravno iskustvo...bio sam zadnja klasa hrvatske vojske (64.kl) u Sinju gdje sam odsluzio svih "mocnih" 6 mjeseci .. zao mi je sto nije bilo vise...steta je sto su ukinuli...a jos veca steta sto dopustaju mekuscima i mlitavcima i kojekakvim bitangama da je izbjegavaju na raznorazne nacine...(tj. dopustali do ukidanja)...tam nema zaje*ancije, uvijek nadju neki nacin da te "slome" ak se ne pokoris...slusas zapovijedi i bit ce ti dobro i zanimljivo...btw...bio sam u pjesadiji strojnicar...3.satnija,1.vod, 2.desetina...i u vjezbi vodja prvog tima koji je vodio cijeli napad...i mogu reci da je bilo prefenomenalno...nadam se da ce je vratit dok ja napravim kojeg sina i posaljem malo na obukuSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijeh

Jako zanimljivo a daj mi recite jeli močuće se nekako iz vojske u specijalce ?

Mozes ali specijalaci su tu malo siri pojam jer specijalci su bili u policiji ali su ih ukinili pa i stavili pod interventnu a neke u  ATJ Lučko,ali ako hoces mozes zatrazit za Delnice tamo ti je jedan vod nesto slicno zelenim beretkama!
 E hvala na odgovoru.
Trebaš biti ti specijalac.

Evo jedan video o Spskim specijalcima nadam se da vam nebude smetalo.Video sadrži od opisa treninga pa do fizičke i psihičke sposobnosti specijalaca.

PRLJAVI IGRAJU PRLJAVO !!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice