- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi valja li ista ovaj moj novi potpis?
To je njegov moto 
Fuckaj ga 
Bu te Rambox ofućkal do Olya dole,evo baš je bil kod mene posudit XXXL Macolu...
Vecer narode! Sta se radi...??
Bit ce veselo na sudu,fuckaj ga 
@Stevan,pa kaj bi se delalo,fučka se 
Kak? Eng je bar lagan.
...ma je, ali ako ga ne koristiš riječi ostanu visjeti u zraku, gramatika pogotovo itd...
Kolko se ja sjećam nikad nisu poslije više niš novo objavili,jel?Sjećam se da sam tražio taj album jedno 2 godine i kad sam krenio u Osijek na faks,našao sam ga u nekom dučanćeku...
Vecer narode! Sta se radi...??
Fucka se

Kak? Eng je bar lagan.
...ma je, ali ako ga ne koristiš riječi ostanu visjeti u zraku, gramatika pogotovo itd...
to je, gramatiku baš neznam dobro ali je riječi solidno znam
kad vam se fucka onda ga fučkajte ;)))
Ma ako je test iz gramatike lako se napravi šalabahter. Ako je usmeno onda hebiga
to je, gramatiku baš neznam dobro ali je riječi solidno znam
...gramatika se mora naučit', riječi ionako učiš cijeli život i uvjek ti fale...
Naravski da nećeš,a prvi ćeš ih koristiti kad stignu
.Ja nadodao koji bi trebali novi...
a jesmo zaspamali temu o novim smajlićima..
zed ti si nadmašio samog sebe
Sad će Seagal na RTLu,jedan stariji koji je još ok.Oni svi poslije Exit woundsa su s*anja,a u ovima na početku karijere ima još nakaj.Idem malo gledat,a vi sumnjam da ćete doći do soma za pola sata...
Svi me odfuckali nafuckali i profuckali tj debelo pokrali au imat ce pravna služba i fiskali posla prek glave.

Sad će Seagal na RTLu,jedan stariji koji je još ok.Oni svi poslije Exit woundsa su s*anja,a u ovima na početku karijere ima još nakaj.Idem malo gledat,a vi sumnjam da ćete doći do soma za pola sata...
Moglo bi se, nije to problem.
Trebaš imati vjere u spamere ovoga foruma.
Idemo gledat da Seagal-a kak razvaljuje bandu i gadove u sto djelova.

SPAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Ma Segal je predobar glumac. Inače ovo mu je jedan od prvih filmova
Jel mi valja potpis
Dobra večer.
Svi me odfuckali nafuckali i profuckali tj debelo pokrali au imat ce pravna služba i fiskali posla prek glave.

ko!? di!? reci meni..baš sam dobre volje

Zero cool što je sa thumb-upovima.
Dajte spameri još samo 7 stranica!! 
Dajte spameri još samo 7 stranica!! 
Čini se da će sutra past
Da 7 stranica, 210 postova 
Zero cool što je sa thumb-upovima.
Pa nisam ja šivino utjelovljenje sa sedam ruku pa da mogu klikati 0/24, moram se i ja odmorit malo...
Hoćemo li sretniku dati masivni tumb-up ako on učini taj post.