100. strana
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeeee Barca vodi
100. strana
3-1 za Barcu jeee
XD evo dobio sam zuti sto sam citiro i potpiso od nekoga preporuku za grafu.. Ovi novi modovi su stvarno nes umislili.. Pa naravno da sam napiso potpis da ne ponavljam ono sto sam citiro.. Fakat nije fer! Zbilja su me ovime naljutili. Umjesto da hvataju prave spamere nas koji hocemo pomoci kaznjavaju! Ovo mi nije prva takva situacija. Ak se ovak nastavi ja cu morat napustiti forum.. jer ovo je grubos do krajnjih granica!
100. strana

XD evo dobio sam zuti sto sam citiro i potpiso od nekoga preporuku za grafu.. Ovi novi modovi su stvarno nes umislili.. Pa naravno da sam napiso potpis da ne ponavljam ono sto sam citiro.. Fakat nije fer! Zbilja su me ovime naljutili. Umjesto da hvataju prave spamere nas koji hocemo pomoci kaznjavaju! Ovo mi nije prva takva situacija. Ak se ovak nastavi ja cu morat napustiti forum.. jer ovo je grubos do krajnjih granica!
Odlična utakmica... He he kako barca rastura...
barca ftw!
barca ftw!
ja nemrem belivit! birc se zatvara za 20 min a nema nikog!
a barca je najbolja!
ja nemrem belivit! birc se zatvara za 20 min a nema nikog!
a barca je najbolja!
He he BARCA, BARCA
He he BARCA, BARCA
"Dobro jutro" dragi narode!!
Sinoć točno na poluvremenu tekme odosmo frendovi i ja na noćni turnir.
Došel sam doma negdje u 6 i nekaj...
Bil je i najavljeni koncert koji je prethodno trebal biti 1. ali je otkazan (prebačen na 2.) zbog mnoštva drugih događanja tog dana.
Ne znam ni sam kolko sam spil i kokica pojel
Uglavnom, dan/noć za pamćenje
Veliki Pozdrav iz Osijeka društvu u kutu (veselom naravno). Može li kava?
Svi ste pozvani, ako neko ne voli kavu bez mlijeka ili rakijice, nema problema ima i toga.
Svi ste pozvani, ako neko ne voli kavu bez mlijeka ili rakijice, nema problema ima i toga.
Šteta. Ništa zato, popit ćemo ovako virtualno mada nije to to, ali bolje ikako nego nikako. Živio.
Svakako.Pijem kavicu i przuckam nesto i tako.Ti?
Svakako.Pijem kavicu i przuckam nesto i tako.Ti?
Vidio sam.Nemojte samo ovdje raspravljat o tome molim vas.
Vidio sam.Nemojte samo ovdje raspravljat o tome molim vas.