Ljudovi, ja vas napustam na 3 dana... Moram da razbistrim glavu... Idem nekamo dalje i sam ne znam tocno kuda... Pozdrav i zivjeli !
Gdje išao da išao sretno ti bilo
Ljudovi, ja vas napustam na 3 dana... Moram da razbistrim glavu... Idem nekamo dalje i sam ne znam tocno kuda... Pozdrav i zivjeli !
Gdje išao da išao sretno ti bilo
Pozdrav,
Dal postoji ikakva caka kak izvaditi lovu iz AZ mirovinskog fonda?
Nisam bas siguran da se to moze ali nazovi ih 0800 00 99 na pa pitaj malo.
Sretno i uživaj
Uf ja bi trebao bar na m jesec dana da propisno sosjem k sebi. Uzivaj i sretan put.
A ti Ivo da odeš onda nebi imali nikako moderatora ,pa bi se spamera još više razmnožilo ,imao bi pune ruke posla
A ti Ivo da odeš onda nebi imali nikako moderatora ,pa bi se spamera još više razmnožilo ,imao bi pune ruke posla
Kako ne? Ima modova par komada, admina ko u prici:)
Kako ne? Ima modova par komada, admina ko u prici:)
Da ali odavno nisam vidio da je online: scorpion667,Tux Slave,DrNasty i dođe ali ne sudjeluje toliko u tema i onda ga nema dan-dva pa ponovo dođe
A cuj vjerojatno decki imaju svojih privatnih obaveza. Ja eto zasad nemam pametnijeg posla pa sam tu. Cak kad nekom sklapam-servisiram komp prvo dignem AV i FF pa odmah na forum.
Ma treba sve Ivane pobanat.
Ma nismo te zamjenili nijedan drugi Ivan nestavlja ovoliko smajlija pa znači da si ti jedini SPAMER
Da spameri su Jurra i Seneka oni su elita,a ti bi se pridružio eliti iliti kremi spama...
Ma treba sve Ivane pobanat.
Onda bum ja otvorio novi acc baš kao i Jurra
Pozdrav svima...ja doša iz škole, sad na trening...
do tipkanja...
Pozdrav svima...ja doša iz škole, sad na trening...
do tipkanja...
Nikad te nisam pitao što treniraš?
Hajd ekipa idem sebi kupit pizzu pa da mogu nastavit spamati sa vama
Ajmo ljudi, spamajteeee...
ja jedva čekam izlazak RUSE i Mafie 2
Hola ljudi kako smo?
Meni nije ovaj tjedan stoglo napajanje i Windowsi, šteta, jer sam želio konačno osposobiti taj kompu kojemu fali napajanje
Igra li itko od vas na brzom hrvatskom Travian serveru?
Pozz ljudi kako ste?
Postoji li neki portabilni program za download klipova s youtubea npr.! Znači da radi bez instalacije?
Ajde bok spameri.
Pozz ljudi kako ste?
Postoji li neki portabilni program za download klipova s youtubea npr.! Znači da radi bez instalacije?
Oooo...tko si pak ti?
Evo nesto za tebe.
Pozz ljudi kako ste?
Oooo...tko si pak ti?
Evo nesto za tebe.
OO brate Ivo evo ja sam 122.12.112.17 haha!
Hvala za ovo! :)
Nema na cemu:)
Sta ima? Nesto te nema previse ovdje medju spam elitom.
Ma evo sad stanujem bliže faksu i češće sam na njemu... nemam baš puno slobodnog vremena, pa sam doma odjavio net da ne plaćam previsoku pretplatu bezveze.... sad samo ponekad naletim do vas da vidim šta ima novoga!? Jel sve po starom ili ima nekih novosti? :))
A sve po starom. Spamera ko u prici.
Ma evo sad stanujem bliže faksu i češće sam na njemu... nemam baš puno slobodnog vremena, pa sam doma odjavio net da ne plaćam previsoku pretplatu bezveze.... sad samo ponekad naletim do vas da vidim šta ima novoga!? Jel sve po starom ili ima nekih novosti? :))
Dobio sam sina :)
Dobio sam sina :)
Haha Paolo jel se ti zezaš ili si stvarno dobio sina.Ako je to istina što govoriš- Čestitam
Dobar dan!