Koliko je najviše trojanaca/virusa što vam je vaš AV našao u zadnje vrijeme??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ona 2 gb nisu malo ako imaš više e-mail adresa
2,25 jer dobiješ još 250 Mb dodatno
0 jedno 3-4 godine. Možda više.
0 jedno 3-4 godine. Možda više.
+400 prije pola godine na laptopu, pa je format
Komp na kojem sam sad i koji mi služi za surfanje, evo avira je na 45% i našla je 11 od čega su samo 4 warnings...
mamicu joj, što da onda koristim ako nju maknem
kaj? kak? zaš?
Što? Kako? Zašto?
kaj? kak? zaš?
Što? Kako? Zašto?
???????
Više od pola toga su sigurno bili tracking cookies i adware
A je** ga Chrome. Jedan dan ima flash, drugi dan se više neda instalirati.
Neka ga voda nosi... Brz i dobar a tako blesav
Nema nego Mozilla i točka.
Više od pola toga su sigurno bili tracking cookies i adware
nije... skupio sam nesto gadno... komp je uzasno šteka, programe nisan moga palit i tako...
A je** ga Chrome. Jedan dan ima flash, drugi dan se više neda instalirati.
Neka ga voda nosi... Brz i dobar a tako blesav
Nema nego Mozilla i točka.
Ja ga nisam ni htio intalirati kad sam doznao da nakon samog brisanja i dalje šalje i prima podatke...doduše, to bi revo lako rješio, ali što je sigurno sigurno je...
nije... skupio sam nesto gadno... komp je uzasno šteka, programe nisan moga palit i tako...
Torrenti?
Komp na kojem sam sad i koji mi služi za surfanje, evo avira je na 45% i našla je 11 od čega su samo 4 warnings...
Ja u zadnjih 9 mjeseci svaki mjesec nađem max 2 virusa,a koristim Aviru i Sygate Firewall+Malwarebytes za skeniranje i TuneUp 2009 za optimizaciju
Ja u zadnjih 9 mjeseci svaki mjesec nađem max 2 virusa,a koristim Aviru i Sygate Firewall+Malwarebytes za skeniranje i TuneUp 2009 za optimizaciju
Na ovom kompu su mi avira i malwarebytes, ali generički windows firewall
Na ovom kompu su mi avira i malwarebytes, ali generički windows firewall
Da,zaboravio sam napisati da imam i Windows Firewall uključen.Još si uzmi Sygate ili Outpost Free Firewall
Šta radite da skupljate gamad toliko?
Da, misli sam još neki firewall, ali sam čuo da se zna dogodit problem kad je windowsov firewall uključen da ne može raditi normalno neki drugi firewall, da se konstantno isključuju, mislim da je bio slučaj sa comodovim firewall-om, ali hvala na savjetu instalirat ću još kojeg...
Torrenti, to je to, ali eto samo ih je 11 našao od toga su 4 bila kao upozorenje, dakle ništa strašno...
Ja već dugo nisam imao nikakve gamadi, pa mi to ispada kao da antivirusni programi ništa i ne rade
Ja već dugo nisam imao nikakve gamadi, pa mi to ispada kao da antivirusni programi ništa i ne rade
Ja sam se riješio gamad (doduše nisam baš želio, ali eto)
...nema nikog...otišli spameri u novi birc...
Da imas pravo,svi su otisli u novi birc a pogotovo ti kaj sve usporedujes sa facebookom...
Mislim da meni mjesto ovdje vise nije(birc).
...opet praviš "lažne uzbune"... ajd smiri se malo, nemam ja ništa protiv birca...
Torrenti, to je to, ali eto samo ih je 11 našao od toga su 4 bila kao upozorenje, dakle ništa strašno...
Ja nemam nikakve gamadi iako skidam torrente,većinom privatne iako nekad i s Pirate bay-a.Meni je najgori bio onaj fake antivirus "Antivirus 2009".Uh,taj mi je razorio komp
Pa zar ne"preskenirate"sadržaj prije instalacije.To su me prvo naučili...
Ja ne trabam skenirat,Avira se uvijek sama javi(nekad i bezveze)
Preskeniram, ali neka gamad se uvijek "provuku"
Ja nemam nikakve gamadi iako skidam torrente,većinom privatne iako nekad i s Pirate bay-a.Meni je najgori bio onaj fake antivirus "Antivirus 2009".Uh,taj mi je razorio komp
To ti je ustvari najjednostavniji virus za ručno skidanje. Uvijek radi kopije u tmp folder, pa nakon što obrišeš to možeš ubiti lako vidljiv proces te nakon toga pronaći ime fila u registry-u pod HTLKM Run (obrišeš i taj ključ) i obrišeš taj file negdje u system32. To je to.
Ah da.. A dobro je ako reagira AV.
Čekaj dobio si 20000 kuna za uspjeh u školi
da, i to neočekivano :D uskoro stavim konfu :D
Pozdrav lijepi moji, evo zaigrao bio raznih igara kako sam kupio sebi neku bombu konfu od 20.000 kn pa me nije bilo, bilo je to iznenada, poslala mi familija za odličan uspjeh paketom od bogu iza nogu. Zamalo infarkt nisam dobio :D:D:D
Svašta,20000 kn za konfu.Bolje da si kupio za 5 k kuna i ostalo trošio po malo svaki dan....
Torrenti?
aha javni :(